Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nem adtam el....meggondoltam magam (most)....annyira szép, még így recsegtetett idomokkal is...
Jó lesz szűkösebb időkre, ha jössz velem a hungaroringre valamikor az életben...
Nekem volt egy hasonló esetem, M5 befelé Határ úti kereszteződés előtt ott asszem buszsávból lesz kanyarodó, vagy valami hasonló.
Egy hölgy úgy gondolta nem várja meg a szaggatott vonalat, és már jó előre átsorol jobbra a záróvonalon anélkül, hogy visszapillantott volna, szerencsémre a buszsávban egyedül voltam, így csak leszorított egész szélre, szerencsémre tudtam annyit gyorsulni, hogy elé kerültem, és viszonylag lassan csinálta, de még így sem volt kellemes.
Nálad kb. rád kellett rántania a kormányt szinte egyből, hogy ez történjen....nem lehetett kellemes.... sajálom azért, de a legjobbakkal is megesik....
Full szint, 7100 vagy ha jarsz palyara is akkor 300v
Én is 7100-at használok. Nálam minden oké vele. Az 5100 is bejött meg a Repsol Moto Racing is tetszett benne.
eltaláltad :)
Remélem nem choppert vettél...
Van már :) de egészen más stílus áll most bent. 750-est eladtad?
Sziasztok! Nyár elején vettem motorom, egy Suzuki GSX-R 600- ast(2003-as évjárat). A kérdésem pedig az lenne, hogy milyen fajta olajat használjak? Kipróbáltam a Motul 7100 10w40-et, nagyon szépen járt a motor, semmi hangja nem volt a blokknak, csak a váltás volt nehezebb, zajos. Most 5100 10w40-es került bele és a motor lényegesen hangosabban jár vele mint a 7100-al, viszont a váltó nagyon puha lett. Ti milyen olajat használtok? Mi a jó neki fél szint vagy full szint? Válaszotokat előre is köszönöm.

Igyekszem keveset menni itthon.
Nabassz........roman........
Szerencsére nem cégé hanem suzukié.... Jaaa autós román volt...
Ceg nem morcos ilyenkor?
Nem hallottam.febe gondolta hogy all emiatt.
A mostanit igen.
Nemigen palyazom.
volt kint rendőr majd küldik papirt mi lesz de volt rajta casco is.... Nem halottad múlt szombaton ? állt az egész M5 délig.....
Legalabb biztositos es elismerte vagy sajat zsebes?

Ilyenkor imadom a csupaszt.
Tank,idomok fejidom tartó konzol kormánycsutka kuplung dekni lábtartó kipufogó fékpedál szóval soakt kapott....

A gepen csak plasztik lett konfetti valgy kapitt a tank is?
Szerencsére jól megúsztam kabáton keresztül kisebb horzsolások....
Szemelyi serules?
Ha már mellé érsz és akkor húzza rád azt hiába korrigálod fellökött mint a xar.....
Szia Kiccsávó!

Van már valami a garage -ben, vagy még motortalankodsz?
Ajjaj...rám is húzták már a kormányt nemegyszer, de nekem nem végződött (még) így...
Hát igen... ezekhez már pilóta kell....
Való igaz, csúszókuplung csak K6-tól felfelé van, elnézést a tévedésért.
összecsuktad máris a tesztmotorodat :) fasza