Nem adtam el....meggondoltam magam (most)....annyira szép, még így recsegtetett idomokkal is...
Jó lesz szűkösebb időkre, ha jössz velem a hungaroringre valamikor az életben...
Nekem volt egy hasonló esetem, M5 befelé Határ úti kereszteződés előtt ott asszem buszsávból lesz kanyarodó, vagy valami hasonló.
Egy hölgy úgy gondolta nem várja meg a szaggatott vonalat, és már jó előre átsorol jobbra a záróvonalon anélkül, hogy visszapillantott volna, szerencsémre a buszsávban egyedül voltam, így csak leszorított egész szélre, szerencsémre tudtam annyit gyorsulni, hogy elé kerültem, és viszonylag lassan csinálta, de még így sem volt kellemes.
Nálad kb. rád kellett rántania a kormányt szinte egyből, hogy ez történjen....nem lehetett kellemes.... sajálom azért, de a legjobbakkal is megesik....
Sziasztok! Nyár elején vettem motorom, egy Suzuki GSX-R 600- ast(2003-as évjárat). A kérdésem pedig az lenne, hogy milyen fajta olajat használjak? Kipróbáltam a Motul 7100 10w40-et, nagyon szépen járt a motor, semmi hangja nem volt a blokknak, csak a váltás volt nehezebb, zajos. Most 5100 10w40-es került bele és a motor lényegesen hangosabban jár vele mint a 7100-al, viszont a váltó nagyon puha lett. Ti milyen olajat használtok? Mi a jó neki fél szint vagy full szint? Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem adtam el....meggondoltam magam (most)....annyira szép, még így recsegtetett idomokkal is...
Jó lesz szűkösebb időkre, ha jössz velem a hungaroringre valamikor az életben...