Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há nem tehetek róla hogy enyém a világon épített legtökéletesebb motorkerékpár amin minden megtett méter extraszuperhipermegacool élmény.
fuuuuuuuuuuu
mék sarokba szarjak hogy el ne lopjad te minőségi
Nemkell.
Körültekintően és minőségi munkával van felrakva a legtökéletesebb helyre.
Csak hogy meseszépek legyenek az istennői idomai.
vót 1 köteg,de le adtam vasba ki kukázhatod a traktorra
A hiltiszalag luxus a donaldkacsának?
kerités drót duplán össze tekerve
Szia. Pontosan hogy érted? Egy konkrét dobot kéne a csővel összehozni? Van egy ismerősöm, aki foglalkozik ezzel. Mázán lakik (Tolna megye, Bonyhád mellett)
Sziasztok! Sportkipufogó felfogatással kapcsolatban tudnátok ötletet adni? Esetleg yoshi r55 valakinek van a gépén? Egy ilyet szeretnék k6 gixerre tenni.
Szevasztok srácok!

Sikeresen lementem a motorral már olyan 1600-1700 kilométert, és felmerült pár kérdésem, észrevételem! Sorolnám:
-Van amikor városba császkálok és a motor olyan 80-90 fokos és akkor olyan nehezen indul. Miért? (Trükkösen de be lehet indítani úgy hogy picit játszok a gázzal)
-Hidegen szép motorhang van befogom a kipufogót és akkor sem hallatszik semmi. De amikor bemelegszik akkor ilyen furcsa kattogást hallok (Szelephézag és karburátorszinkron előtt álok). Miért lehet ez?
Ha még felmerül kérdésem akkor még kérdezek ! Válaszotok várom és előre is köszönöm!
Sziasztok!

A segítségeteket kérném, 2006-os Gsx-r 600-ba beletettünk egy lehetséges hogy hibás Power commandert, 14 000-s fordulatnál leállt majd ujraindult mindig, ezzel "dadogást" okozva, és bedobta mind a 4 injektor hibát, valószinü hogy az injektorokra egy pillanatra nem adott jelet a gép és ezért állt le mindig, kivettem a Commandert és ugyan ezt produkálja csak nem dobja be a hibát.. lehetséges hogy a Commander tett tönkre valamit (eladó állitása szeint hibátlan) vagy mi lehet a gond ? tehát 14 000 körül dadog majd pörög tovább szabályzásig..

Előre is kösz üdv.:N.Bálint
Szia!

Én láttam......nyilván az első napod lehettet!
Szia!

Nem nehéz....gyári rendszert pikk - pakk lehet légteleníteni kis türelemmel, de lehet hogy csak szerencsém volt (azért egy fél flakon olaj keresztülcsorgott a rendszeren)
A 600 -ason nekem a dugattyú tömítések cseréje óta puha mint a ......
Ja a légtelenítő csavarral meg óvatosan!
Csak levegő maradhatott benne, ha előtte jó volt...
Valaki a kamera lott ul allandoan takarka a kilatast.
Szerdán Kunmadaras?
Sziasztok csöcsfejek! Láttátok már a videómat?

basszus és tényleg ott van ! kurvára észre sem vetttem
Értelmes időn belül eddig csak vákumos légtelenítővel sikerült megoldani.

Pumpálástól csak a recskaizom nő.
na ezzel én is küszködtem nekem 1 cimbora javaslata be vált forditsd el a kormányt balra,vedd le az olaj tartájt,a lényeg hogy magasabban legyen az alsó pontja mint a felső munka henger,olaj bele és pumpa de egy rekesz sört is vigyél mert a pihenések közt el fog fogyni
a faridom alatt,a segéd vázon bal oldalt de ha jól emlékszem a pótkerékbe is szoktak tenni
Hol kezdted a légtelenítést, alul vagy felül? Mert ha nem felül akkor tovább nem is kell gondolkodnod..Nem olyan nehéz amúgy lelégteleníteni, csak módszeresen kell csinálni.
A legnehezebb az hogy legyen benne annyi fékolaj, amennyivel már el tudod kezdeni. Szerencsére a gravitáció segít ebben. Töltsd fel a fékcsövet, alul hagyd nyitva a légtelenítőt. Ha van benne elég olaj, felül kell elkezdeni. Utána mehetsz alulra. Ha alul és felül megvagy, akkor érdemes újra lelégteleníteni alul és felül még1x. Nem kell ehhez 6 dl olaj, az csak pazarlás. Feléből meg kell tudni oldani...
sziasztok gsxr 600 k2 be hol van a fesszabájzo?segitsetek légyszi!
Egy hosszú és egy rövid. Már én is gondolkodtam a yamaha rendszeren, mert ez tényleg foslé.
Őszintén...............szerintem nem.
Csövek két hosszú szál a két nyereghez vagy egy hosszú le egy rövid át?

Én 2 gixxer pumpa után aszondtam kibaxom a picsába azt a szar nissint.
R1-é ment fel tutis kolléga ajánlására.
Az se volt eccerű de nem ekkora szívás mint ez.

A légtelenítőt is rohadt könnyű túlhúzni és szivárog.
Szia! Köszönöm a gyors választ! 3 órán keresztül folyamatosan pumpáltam eresztettem, átment rajta 6 deci fékolaj. Ez nem elég?