Az idomok lámpa sallangok (hátsó lábtartó stb.) nem kellenek , azokat el is adom ha valakit érdekel valami szóljon...
Egyébként egy két apróság kell rá és már kész is a gépsárkány.
Sziasztok,elcserélném BMW met ,egy GSX-r 2001 kiadástól értékegyeztetés nélkül, a BMW 525/520 benzines-gázos,bőrös,sper difis,brutális kerekekkel ,stb,a kocsit 620e árulom.köszi hogy elolvastad
Sziasztok! Tudnátok nekem egy kis infót adni. Külföldi motort szeretnék venni, szóval még a reg adót ki kell rá fizetnem. Milyen papir munkát kell még elvégeznem, ill milyen kölcségekkel jár? És ha már a nevemen van, mennyi rá az évi költség?(biztositás,műszaki,stb) 2005 suzuki gsxr 600
Köszi előre is
Sziasztok!
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!
Ha lejár a szavatossága cseszheted a spray-t.
Ha használtad a gumis leanyázza szétszedéskor a fejedet ha nem szólsz neki.
Én vennék egy kukac szettet ha már kell valami defekt ellen.
sziasztok, segítsetek már nekem, van egy K2 gixerem, DOT4 es fékolaj van előírva hozzá, de nekem 5.1est hoztak szerintetek jó hozzá? meg azt kérdezném a autóhoz a defektspray jó a mocihoz is? előre is köszi!
Egyébként egy két apróság kell rá és már kész is a gépsárkány.
Köszi előre is
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!
+36306916429
jocooo1984@gmail.com
1 pár bukógomba eladó, szép sérülésmentes állapotban vannak, csak porosak. Ára: 10eFt
Postán is.
Ha használtad a gumis leanyázza szétszedéskor a fejedet ha nem szólsz neki.
Én vennék egy kukac szettet ha már kell valami defekt ellen.