Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az nem pár apróság.
még nincs de tavaszra az is meg lesz
Pályaidom szett már a garázsban van?
Nem milyet terveztem, de ez lett . Azééé örülök neki nagyonnn...
Az idomok lámpa sallangok (hátsó lábtartó stb.) nem kellenek , azokat el is adom ha valakit érdekel valami szóljon...
Egyébként egy két apróság kell rá és már kész is a gépsárkány.
Hát a naked kupához le kéne venni egy pár cuccot még.
Pályagéphez még sok is.
Fasza! Grat!
Picit hiányos.
meg van az új pályagép alap...
Sziasztok,elcserélném BMW met ,egy GSX-r 2001 kiadástól értékegyeztetés nélkül, a BMW 525/520 benzines-gázos,bőrös,sper difis,brutális kerekekkel ,stb,a kocsit 620e árulom.köszi hogy elolvastad
Sziasztok! Tudnátok nekem egy kis infót adni. Külföldi motort szeretnék venni, szóval még a reg adót ki kell rá fizetnem. Milyen papir munkát kell még elvégeznem, ill milyen kölcségekkel jár? És ha már a nevemen van, mennyi rá az évi költség?(biztositás,műszaki,stb) 2005 suzuki gsxr 600
Köszi előre is
Sziasztok,keresek K-9hez fekete üléspúpot,korrekt áron! +36208007712
Sziasztok!
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!

+36306916429
jocooo1984@gmail.com
Nem ugyanaz!
SUZUKI GSXR 600 k1-k3-ig Hátsó ülés sérülés mentes állapotban,és egy Gyári kipufogó enyhén karcos állapotban eladó! Ülés 10000, kipuf., 8000ft!
Helló Márkatársak!

1 pár bukógomba eladó, szép sérülésmentes állapotban vannak, csak porosak. Ára: 10eFt

Postán is.
Ha lejár a szavatossága cseszheted a spray-t.
Ha használtad a gumis leanyázza szétszedéskor a fejedet ha nem szólsz neki.
Én vennék egy kukac szettet ha már kell valami defekt ellen.
oksa, remélem nem kellesz használni :D
Szia, én múltkor vettem a tescoban defekt sprayt, azt írták a hátuljára, hogy ha motorhoz használod, nem kell az egészet belenyomni, csak kb felét.
köszi szépen
5.1 még jobb,bagyobb a forráspontja
Mindketto jo.
sziasztok, segítsetek már nekem, van egy K2 gixerem, DOT4 es fékolaj van előírva hozzá, de nekem 5.1est hoztak szerintetek jó hozzá? meg azt kérdezném a autóhoz a defektspray jó a mocihoz is? előre is köszi!