én eddig csak lichtmaschine, wicklung, generator, dynamo kulcsszavakkal próbálkoztam azóta, találtam is néhányat. Nem tudtam, hogy statornak is nevezik angolul
köszi a segítséget
Meg tudná mondani valaki, hogy a 97-es SRAD és a k1, k2, k3-ba való gyújtótekercs ugyanolyan-e? Próbált már valaki SRAD-ba újabb modellhez valót szerelni?
Itthon egy vagyon, e-bayen meg csak k1-től fölfelé találok...
De, csak kicsit erősebb....vagy erős-eb!
De tudod, ami nálunk a vezérműlánc, vagy olajpumpalánc, az neked már bőven elég a hátsó kerék és a motorblokk közti erőátvitelhez!
Szia DEvihánc..
Elsőnek nézd meg a motorod teljesítményét, majd a lánc leírásában, hogy milyen erős motorhoz gyártották (tól-ig LE-ben).
Ha tacskóbiciklihez kell, elég a leggyengébb, de ha gsxr -hez, akkor nem árt a zvm2, vagy x, amit írtál.
Sziasztok. Eladó egy limitált dob, karc és hibamentes, 1000km-t futott.
ár:9999 ft.
Ugyanitt eladó a hozzá tartozó kipufogó rendszer, hibátlan. 20 ezer km-t futott.
ár:9999ft
Vagy úgy, mint a harleyos találkákon :
A parasztnak nincs jogsija, se motorostudása, csak pénze, meg herelije, vagy mije, felpattintja az utánfutójára, kiviszi a találkára, és mindenkivel haverkodik...persze motorral jött...
Javaslom neked is, ha fész!
köszi a segítséget
Itthon egy vagyon, e-bayen meg csak k1-től fölfelé találok...
Ez már szerelem... ,
De tudod, ami nálunk a vezérműlánc, vagy olajpumpalánc, az neked már bőven elég a hátsó kerék és a motorblokk közti erőátvitelhez!
Elsőnek nézd meg a motorod teljesítményét, majd a lánc leírásában, hogy milyen erős motorhoz gyártották (tól-ig LE-ben).
Ha tacskóbiciklihez kell, elég a leggyengébb, de ha gsxr -hez, akkor nem árt a zvm2, vagy x, amit írtál.
DID 525 VX vagy DID 525 ZVM-X ? Válaszotok köszi !:)
ár:9999 ft.
Ugyanitt eladó a hozzá tartozó kipufogó rendszer, hibátlan. 20 ezer km-t futott.
ár:9999ft
bal oldali,gyári ,sérülésmentes,irányjelzős "E"szabványos visszapillantó tükör eladó 8000Ft.
- Suzuki GSX-R 600/750 06
- Suzuki GSX-R 1000 05-06
S.O.S
Komplett blokkot keresek 2001-2003 GSX-R 600-ba.
Ha valaki tudna egyet nagyon megköszönnénk!
zdobrotka84@gmail.com
Üdv,
Zoli
A parasztnak nincs jogsija, se motorostudása, csak pénze, meg herelije, vagy mije, felpattintja az utánfutójára, kiviszi a találkára, és mindenkivel haverkodik...persze motorral jött...
Javaslom neked is, ha fész!
Kis szerencsével eljutnék egy közeli mekdönciig és letámasztva vagiznék a kiscsirkék közt.
Én lennék a sztár.