Nekem 1 hengerhez van 2 dob.( xt660x)
Használtan érdemes beszerezni mert újonnan 150-től kezdődik
és így megtudod úszni a feléből, ami azért az se kevés.
De a látvány meg a hanghatás kárpótol
Jó a sportdob kell az mert nélküle szellemlovas feeling van és csak suhanok mindegyik mellett oszt a fejét kapkodta, hogy ez itt meg mi volt bár volt, hogy még így is rám húzta a kormányt mikor mellette voltam ( biztos nem voltam elég látható vagy hallható az Isten barmának...... Így legalább tudja, hogy jövök a nagyja
Kész kibaszás anyagilag a duplakipufogó...persze a 3hengereseknél nem, csak amit spórolsz 1 hengerrel, azt kidobod kipufogóra..
Miért nem inkább 3 kipufogó?
Áááááá..................csak realista vagyok.
Hallgattad a linkelt videjómat vagy ráesett a füledre a sárga rém?
Ez egy vérpezsdítő arisztokratikus paripa nem orosz tákolmány.
Szilveszter napján toltam egy félős 15 km-es kört és húztam a rákba haza mert nem volt fék rajta csak a hátsó,köd volt,párásodott a sisak és fázott a kezem.
Meg nem az igazi a menet ha nem plusz negyvenben izzadok mint a sörösló.
Ha nem így hangzott elsőre (ez a hülye amcsi elcseszi még a gyujtáskapcsolót is)akkor tényleg gebasz van nálad.
Ha ez így lenne, nem engednéd kihűlni itt a 600 -asokat!
Szombaton beröffentettem a kék álmot, kicsit nehezen akarta a feladatát ellátni a technika, 3 hengerrel indult....
Kb. 30-40 másodperc kellett, mire beindult a 4.henger, utána már szépen vette a fordulatot.Addig olyan beteg büdösbogár repedtfazék orgánummal röfögött...
Felhívtam a kezelőorvosom és gyógyszerészem aki jelezte, hogy ez általában az öreg motorok ismertetőjegye, és örüljek hogy egyáltalán beindult..... Hiába no...rég volt már 2008....
A másikkal nem volt gond, ott egyből vette a lapot a rendszer..
A nyúzottabb motorokat érdemesebb sűrűbben indítani a télen! Csak szólok
Boldog Új Évet arany két lábon járó fekáliaüzemem!
Kimosom meleg vizes magasnyomásúval, és mehet hozzád, csak ne nagyon tágítsd ki!
Az avart is szereti!
Használtan érdemes beszerezni mert újonnan 150-től kezdődik
és így megtudod úszni a feléből, ami azért az se kevés.
De a látvány meg a hanghatás kárpótol
Jó a sportdob kell az mert nélküle szellemlovas feeling van és csak suhanok mindegyik mellett oszt a fejét kapkodta, hogy ez itt meg mi volt bár volt, hogy még így is rám húzta a kormányt mikor mellette voltam ( biztos nem voltam elég látható vagy hallható az Isten barmának...... Így legalább tudja, hogy jövök a nagyja
Kettő.Carbon és punktum.Így valahogy.
Ha nem akkor gyári.
Miért nem inkább 3 kipufogó?
Gondolom nem volt beindítva vagy 2 hónapja....
Zümmögött akkor rendesen a kas!
Nagy pöcsűek.
Ha sikerül én is beújítok egy pár arrow-t.
Hallgattad a linkelt videjómat vagy ráesett a füledre a sárga rém?
Ez egy vérpezsdítő arisztokratikus paripa nem orosz tákolmány.
Azok magasztralják ennyire a Szétfosott Rémisztő Lomokat.
Egy költő veszett el benned.
Motorozni már nem is kell.
Meg nem az igazi a menet ha nem plusz negyvenben izzadok mint a sörösló.
Ha nem így hangzott elsőre (ez a hülye amcsi elcseszi még a gyujtáskapcsolót is)akkor tényleg gebasz van nálad.
http://youtu.be/fY7StL29iow
Szombaton beröffentettem a kék álmot, kicsit nehezen akarta a feladatát ellátni a technika, 3 hengerrel indult....
Kb. 30-40 másodperc kellett, mire beindult a 4.henger, utána már szépen vette a fordulatot.Addig olyan beteg büdösbogár repedtfazék orgánummal röfögött...
Felhívtam a kezelőorvosom és gyógyszerészem aki jelezte, hogy ez általában az öreg motorok ismertetőjegye, és örüljek hogy egyáltalán beindult..... Hiába no...rég volt már 2008....
A másikkal nem volt gond, ott egyből vette a lapot a rendszer..
A nyúzottabb motorokat érdemesebb sűrűbben indítani a télen! Csak szólok
Kimosom meleg vizes magasnyomásúval, és mehet hozzád, csak ne nagyon tágítsd ki!
Az avart is szereti!