Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Városban dugóban lehet 105 fok. Sima országúti haladásnál 86-nak kell lennie. Ilyen időben inkább 76-nak.
menet közben is sokallom 100 körül van. de nem 90 mint mondjuk régebbi vasaknál ( amik voltak nekem)
Menet közben? És mennyivel megy? 85 °C a reális (K8-asnál).
Csoki vagy, a kemény.
Üdv!

GSX-R 600 2004 körüli ( lehet talán 2005ös, nemtudom)
Rokonom vette ősszel még nem igazán használta csak rövid távon, de 105 celsius fokon jár a motor. Valaki azt mondja normális mert zárt a rendszer.

Valaki aki biztosan tudja( mondjuk mert neki ilyen van) meg tudná mondani jó-e ez az érték?
Én meg a kutyám életére de senki nem veszi be.
én meg a Castrolla esküszök
Minden rendben, ahogy olvasom nálad is Motorvásárlás előtt állok, de semmi jó gép nincs a használt piacon :S
Ha tele van felesleges pénzel.
Motul 7100 10W-40.
10W40.est.
Sziasztok!nemrég hozzájutottam egy gsx-r 600 k2-höz,az lenne akérdésem milyen motorolajat vegyek bele?válaszotokat várom!köszi!
Há mér nem mondtad, hogy az orosz szervmaffia küldött he?
Szia Biggenyó!
Jaja az újnulláson elpattogott a vegetációba!
Cserébe gyorsan levettem a másik oldalról is, azóta úgy nyomom!
BUÉK!
Szia!
Jaja...nagyon jó volt, legalább egy kicsit ki lett csapkodva a zsírzója oda-vissza!
Jól vagy? Boldog Új Évet neked is! ,
Fogaskerekekkel együtt volt annyi ? Ha igen akkor hol vetted annyiért?
Valaki elhagyta a kormánysúlyt...
Nagyon jó kép és ismerősek a motorok 2009 siófuck
vagy 2 éve akartak a combomon be dugni valami fék bovden belsőt de előtte meg ultra hangoztak ugy kivágtak az ajtón a lábam sem érte a földet........ki külte magát ide kisérő szóval
Jóéjt mindenkinek! ,
Spájzablakon kell figyelni...én odatettem egy flakonnal, azóta nincs olajfogyás....mármint a spájzablakból...
Akkor jó...az érfalak zsírosodnak már?
Szívkoszorúér rendben van?
olajat?me azt is kell?aszittem mig látszik a kis ablakon adig jó igaz.............be festettem a kémlelő lukat feketére
Akkor még 2008.07.28. -volt.... és NYÁR!
Mostmár a tiéd bejáratós, az enyémhez képest....
Tényleg cseréltél már benne olajat mióta nálad van?
Mi az a km óra felett? Óravédőidom? Neked nagyon jól megy, hogy még ilyenre is tellik... , ,
Mit össze kellett amortizálni már szegénykén, hogy hasonlítson a brittek kempingbiciklijéhez...legalább nyomokban...