Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja én 180 cm vagyok nekem tök kényelmes. A váza meg nagyjából mindene ugyan az az F4i-nek amit 2001-től gyártottak mint az enyémnek csak injektoros meg kapott 1 másik fejidomot.
Hali

Nem tudom mik a terveid hogy 1000-est szeretnél vagy maradnál e 600-as kategóriában. Én merem neked ajánlani a Honda Cbr 600 F-et. Én is gondolkoztam Gsx-r-en is de mivel szeretek túrázni is ezt választottam. Nem bántam meg. Igaz hogy papíron 1 ilyen 110 Le a Gsx-r meg 120 de közúton majdnem tök mindegy. Ment az enyémmel olyan srác akinek Gsx-r-e van és tetszett neki. Nem érezte gyengébbnek meg mondtuk hogy hanyadikban mennyit megy nagyjából egyezett. Annyi hogy a Gsx-r nél felül van 1 úgynevezett tüzijáték ahol nagyon megy ilyen az enyémnél nincs de cserébe nyomatékosabb meg ennél is megvannak a bizonyos fordulatszámok ahonnan megindul. Várd a többiek véleményét ha van lehetőséged próbálj ki 1 600F-et.
Remélem segítettem.
szia.
Köszönöm a pontos válaszod. B.U.É.K!
Amíg fenn vagy észlény vakegér.
Ha már pattogok rajta fekszem.
felesleges is az 5,5 colos felnire
csőkormány és onnantál már bármi kényelmes
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, motorvásárlásban?
Eddig gsx-r 600 k2 volt idén szeretnék váltani. Fontos, hogy jó legyen a motor feszes és erős legyen az úton, viszont a kényelem egyre fontosabb. Kérdésem a következő van olyan sportgép ami magában hordozza a kényelmet is, vagy ezt csak egy fejidomos naked-del érem el? 183 cm vagyok ez talán még kell.... több hozzászólást is várnék! Köszönöm
Te mondtad, hogy látom.... , ,
Mikor épp keresem az 1. fokozatot a saját rolleremen!
Hagyd a fenébe.Minek.
180-as is elég.
Hacsak nem a kinézet miatt.
Ha pattog azt a büdös éeltbe nem látod baze...............mivagyte pókember röntgenlátással?
Bőven befér ! Nekem is az van benne !
Hátad látjuk......., hogy pattog a murván, a motor meg ezerfelé! ,

BUÉK!
Szia!
Nálam az első szelephézag ellenőrzés + állítás : 42.008 Km (és ennél a szervíznél kellett az égett kábelköteget is cserélni a fesszab miatt.)
BUÉK!
Szia BuZoli32!
Rohadék! De nem érdekelsz, azért is Boldog Új Évet Kívánok neked is....még ha megbaszódsz, akkor is!
Te Triuf Datolyás! Az tényleg nem rossz, és kicsit már motorformájú is!
Szia F. -ikám!

Az Ebay.co.uk oldalon találtam, és kb 18.754 Ft volt, mire a kezemben tarthattam, és romanikusan beledörzsöltem a ráncos kis bohócomat a hímzett logójába!
Megtaláltam neked a Francia forgalmazó adatait a manualján asszogya :
Z.I rue des Peupliers - 61600 LA FERTE MACE FRANCE
Téléphone : +33(0) 0233307171
Télécopie : +33(0) 0233380634
E-mail : bagster@bagster.com
Mindenféle tankra gyártanak tankbőrt, de szólok műbőrből!
Nagyon megvan csinálva amúgy, és kapott is már rendesen az élettől (meg tőlem) de elégedett vagyok vele, ha beokádik, valószínűleg lemásoltatom, de már igazi bőrből!
Faszák rajta a kapcsok és a fülek is, kurvasok mindent szállítottam rajta: laptop, K4 600Hengerfejtől kezdve a 14kg dinnyéig mindent vittem, gumipókok közbeiktatásával.
2010 áprilisa óta használom, a tank állapota alatta, mint a gyári! (ha nem törtem volna rommá az eredetit , mostmár egy másik festett fényezett tank van alatta, de az is olyan mint az új! , , )
Boldog Új Évet F. -ikám!
Enyémet 195/55 össel vettem az simán elfér.Nem tudom a k2 villája kissebb-e...de nemhiszem.Tehát el kéne hogy férjen
sziasztok!kéne egy kis segitség ! gsx-r 600 k2 190/55 gumi befér hátra?
BUÉK srácok !:)
Motorozásban gazdag évet mindenkinek!
Ja és B.U.É.K. itt is mindenkinek.
Hali

Elolvastam az adatlapodon a szöveget. Velem is kb ugyan ez történt. Már kis korom óta kb 10 éves lehettem akkor eldöntöttem hogy motor kell minden pénzt félre tettem csak erre gyűjtöttem. Haverok is nyomták a rizsát és nem lett igazuk. 19 évesen vettem a Cbr-t bár csak 1 hónap híjja volt hogy 20 legyek de akkor is baromi jó érzés volt.
BUÉK mindenkinek
varta neki a nagy mamája
Szobamotoros a te hozzászólásodban volt egy kép gondolom az a te motorod. Azt szeretném megkérdezni, ha elmondod nekem, hogy olyan tankbőrt honnan lehet szerezni? teljesen ugyan olyan évjáratú motorra :) Előre is köszönöm!