Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÓÓóóóóó te ártány csirkerontó... ezmiez, hogy csirke, kitépkedted ennek is a szőrit azt bedobtad a közösbe te beteg ááállat
Hát te tudod, de ez tényleg nem olcsó ennyiért...legfeljebb ha elhasználod magadnak...
Jaja..... most meg a ló túloldala, mivel "alig" adtak el az újabb verziókból, és nincs, vagy csak nagyon kevés az utánpótlás pláne a magyar piacon...
Ilyen lepusztult cirke nálunk is van az ólban hátul......
De ez nem occó, mer' a csajom!
Mennyiért?
Mennyit kérnek ezé a pusztulaté?
Biztos jó de szerintem a kicsi pénz az kettőnknél mást jelent mert max 250 körül szánok rá
jó érzés volt 2 milláért vadiúj gsxr-re felülni! Az akkor 2,6-2,8 helyett kb ennyiért mentek akkor más helyeken ezek a motorok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600_k-8_ujszerukar
cmentes-6392926
ezen a kis motoron gondolkodok, ha tényleg igaz az annyi
nem olcsó, de jónak tűnik, persze jobb lenne megint egy 1000-es de az nincs a piacon ami tuti lenne jó áron
Ehelyett igen
Semmi gond ezzel a motorral, azon kívül, hogy állítólag Kispataki használta, de ha nem ő használta akkor se venném meg
Ehelyett inkább a 4 éves null kilométeres
Hát igen 2008 nem lesz egy jó darabig újra!
Szia Igen jó! de csak néha! Tartósan azért gyanús lehet...
Igen már láttam túladtál a májbeteg (sárga) gixxeren....
Itt van egy, de mikor másoltam a linket, már láttam ezzel is van némi okosság elkövetve....bár lehet, hogy attól még jó....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000_6_
honap_garancia-5146169

Vagy te inkább már L01 re csapkodod ? Jók azok az elefántfasz kipufogók a K9 -en is!
HELLÓ nekem 2005 -ös van nem éppen ideális de nyáron 1000 fokban + forgalomban nálam már mutatott 107-et is.
már érdeklődtem a motor után, de meggondoltam magamat. Ennyi pénzért nem veszek 4 éves motort hiába vadonatúj. A használt piacon is kevés ilyen motor van ami van az is drága a piaci viszonyokhoz. Várok nézegetem a hirdetéseket aztán majd lesz valami!
nekem kis pénzért van egy eladó pályamotorom :) igaz nem kawasaki
akkor Szekivel beszélj........neki van 1 rakással
sajna már ződ a vérem és csak kawát tűr el a kényes seggem
motorja jó amugy,fékek gumik idomok kellenek rá
pályán még el gurul
Ennek is már széthajtották a lelkét....
1 ciberét tudok occon papir nélkül nagy fogassal
Amúgy nem tudsz bogyesz valami pályázásra való kawát ? nem baj ha zúzott