Csigavér... Nyugi, anno én is megkaptam a magamét. Ne vedd fel. Bringa jó srác amúgy, csak olvasni kell a sorok mögött, hogy mit akar üzenni. Persze nem a trágár szavaira gondolok, hanem az írása mögött rejtőző jelentésre: Segíts magadon, és az Isten is megsegít.
Most már tudod! Csak azért nyomatékosítottam a hiányosságaid kihangsúlyozásával, hogy megjegyezd egy életre!
Tudod ez olyan apai beállítottság...szívem szakadna meg, ha ilyen hülyén kellene a 2013 -as szezont lemotoroznod, mint amilyen most vagy!
Szerintem keresd meg a gépkönyvét (manual) a neten, van rá kimondott oldal, töltsd le és ülj neki keményen, utána hidd el mi tanulunk tőled, és nem fordítva!
Okos legyél, mert hülyéből van regeteg!
TE FASZ!
Bajtársat említettél? Ez nálad gondolom azt jelenti, hogy a hülyeségeddel bajt csinálsz magadnak, meg aki elhiszi annak is, így egyből a "bajtársad" lesz!
A normális hűtőfolyadék a rendszer jó működőképességét szolgálja, a fagyvédelem ezeknél csak másodlagos!
50% fagyálló (pl.: Castrol antifreezer) 50% desztillált víz.
TE FASZ! ,
szerintem sokkal jobban jársz ha nézel vmi netes gépkönyvet a srad hoz.
Minden motoron van a vízrendszernek egy légtelenítő és egy leengedő csavarja, nem kell csövet lehúzni.
Fagyálló, nem csak a kenés miatt kell, a fagyállónak magasabb a forráspontja mint a víznek, így nyáron nehezebben forr meg a motor.
de én inkább azt javaslom vidd vmi hozzáértőhöz az a biztos
Na kérem szépen ez lenne a normális fórumélet.......kicsit lazítok, azt egyből felüti a fejét a sötétség...
Vizzel se töltsd fel, azzal inkább mosd le, nehogy összekend anyu köténykéjét a koszos motorral a konyhában... ,
Édes Istenem.... Már lassan kérdezni sem lehet mert le lesz baszva az ember... Elméletileg a motoros segít a bajtársán... Hát köszönöm én akkor szépen ! Tisztelet a kivételnek mert kaptam tisztességes válaszokat is !
kamaz olaj a leg jobb én 5 litert szoktam bele önteni,tudod igy 1 kereken is kap belőle csak vicceltem.nehogy azt hidd ojan vagyok mint a kocsog Klozetciculi
Nem csak sárga,ronda,ipari még lukas is a szerencsétlen.
Olyan mint Gollam.
Hátrányos helyzetű többszörösen fogyatékos görcs.