Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hulyitsd szerencsetlent.
http://www.olajdokk.hu/webshop..." target="_blank">talan efy ezerketto lezetett desztvizzel egyutt es a fele megmarad.
Addig jo mig ezeien molyol nem a gumin.
Nem spórolok az olajon félre értés ne essék ! Csak kérdeztem hogy mennyi kell bele ! Azt rakom bele amit amit írtak is az egyik galériánál : Motul 5100 4T 10W-40 !
jó drága,csak szólok előre....már csak hogy az olajon is spórolsz
Köszi a tippet ! Milyen árba mennek ezek a fagyállók és mennyi kell bele ?:)
Nyaron a negyven fokban is fagyallo hutofolyadekot teszunk a motorba.sima csapvizet cseszheted mert a glycol keni a vizpumpat es ha nem ilyet teszel bele lehetnek csunya lerakodasok.
Ezenfelul olyat rakj bele ami aluhoz valo.ra van irva a dobozra.
Ezen besírtam.
Olyankor tényleg érdemes fagyálló akkor ! Gondolom jól be van bugyolálva akkor
Egyébként az enyém garázsban van csak sajna nem fűtött.
Értem az úgy jó. Tényleg nem árt lecserélni. Én is szívesen behoznám. De valószínű anyu a motorommal együtt kihajítana a házból. Na de majd ha saját lakásom lesz. Tuti hogy télen bent lesz.
Azért nincs benne fagyálló mert 20-25 fokos lakásba áll!:D Amivel vettem víz az van benne és hát nem árt le cserélni :D. Egyébként összefuthatunk majd ha úgy van !:D
Most nézem nem is laksz messze. Idén legalább 3-szor megfordultam Tiszafüreden vagy környékén. Jövőre akár össze is futhatnánk.
Gondolom igen. A Cbr-nél 1 nagy cső van azt kell lehúzni úgy lehet leengedni gondolom annál is úgy van. Most nem fagyálló van benne?
Hogyha nem akarsz kevergetni vehetsz bekevertet is. Van -25 meg -35 fokig való. Ha bekevertet veszel a -35-öst vedd. Unokatesómmal vettünk ilyet kocsiba de azért autószerelőnél bemérettük. Kiderült hogy csak -30 fokig jó. Ha a 25-ösnél is ez a helyzet akkor már neccesebb a dolog -20 fok azért elő szokott fordulni nálunk.
Köszi a választ akkor már értem miért mondtak annyit !:D A vizet azt meg úgy tudom lecserélni fagyállóra ha lehúzom onnan valamelyik vízcsövet ?
A víztartály alatt a kiegyenlítő tartályt érted? Az bal oldalt az oldalidom alatt van.
Kipufogót keress a képesmotoron. Láttam a galériád. Szerintem egyszerűbb és olcsóbb ha a jelenlegi sport kiput megcsináltatod újratömeted. A 3 csavaros felfogatásnak egyébként "bolt on" a neve ilyen kiput keress rá. Ha az összekötő csövet is lecseréled akkor más milyet is rá lehet tenni.
Hali

A 2,6 liter azért van odaírva ha annyit teszel bele akkor minimumon lesz a szinted. De ugye max szintig szoktuk önteni vagy annak a közelébe. Meg gondolom szűrőt is cserélsz így több kell valamennyivel. 4 litert vegyél hozzá. Ja bocsi hogy így Cbr-rel bele ugatok de baráti társaságban van 2 db 600-as Srad.
Egy kérdésem lenne felétek ! A víztartályt hol találom a motoron belül ? Meg akkor mennyi L olaj kell a motoromba? Mert oda 2,6 L van írva de valahol azt olvastam hogy 3,3 L kell bele .. Most akkor mennyi? Valaki esetleg 3 csavaros sportdobot nem tud rá ? Vagy van valamilyen átalakítási forma hogy más milyen dobot rá lehessen rakni ? Válaszotok várom és előre is köszönöm !
írj egy mailt a takarojani@gmail.com-ra, beszélnünk kell az érdekedben pontosabban a pénztárcád érdekében
Szerintem sem tehetsz róla, de azért én szeretlek!
Látom mennek ki a gyógyszerek hatásai belőled.....nagyon veszélyes vagy!
csak nem Reagan, hanem én tépném.... Szét!
Felsőbbrendű britt....aztakurva....ezt a 2 tesóval együtt izzadtad ki ?
Intelektus az valami processzorral történő fajtalankodás? vagy mi? , ,
Mi 4 hengeresek intellektusok vagyunk....látom neked 1 l -lel kevesebbet osztottak intelligenciából is, nemcsak hengerből!
Nem tehetek róla. de génusz lennék és eltartott kisujjal iszom a rumos teát.
Na mek mert felforgatom az életet.
Persze mert feltépi a betont is.
az vagy te a himnuszból a bal sors
jó hogy csak 3 hengere van mert azzal is kanyarodna .....a beton alatt
Én felsőbbrendű britt birodalmi intelektus vagyok.