Sziamia!
"Az én seggem egy szentély!oda senki nem teheti be a ........, onnan csak kijöhetnek a dolgok....például egy kis csípőskolbász"
Amúgy Én rád gondoltam.........( nem a nyeledre, azt meghagyom a helyi nőstény-állatállományodnak)...amikor jellemeztelek!
Tudod... amikor benézek a gatyámba, egyből Te kacsintasz vissza rám, azzal az egy szomorú szemeddel....! a kis harcos 11-es!
Cseréld a tekercset, meg a szimmeringeket, mert lenyom az a háromhengeres kirakat-motoros!
Klozetmocim majd akkor mond hogy kicsi a pöcsöm ha be tolom a fingódba amugy szét szedtem és téleg a 20 tekercsből 2 db rottyon van.......szó szerint oda kozmált.......iromha lenne valakinek érdekelne bár nem tudom meik ajobb? a használt vagy az enyimet meg tekertetni de ez a minőségi sárga paripa azért elő volt véve rendesen nem ugy mint akik csak fel tolják a kocsma elé és nézegetik a fabutoron ücsörögve van mit cserélnem......első teló rotty,kormány csapágyak,első tárcsák, és 1 lapkázást is el birna
Szia motobugyi !
Ne égessé mán....ilyenkor azt kell mondani, minden oké a géppel, minőségi, mint mindíg....a generátortekercset meg nem javítod, hanem tuningolod, hogy fel tudjon nőni az elképesztően magas kvalitású elektronikai rendszerhez , amit a te motorod alapban tartalmaz , nemúgy mint más blokkhiányos naked nokedliszaggatója...
Okos legyé bazzeg.....okos.....tee kicsipöcs!
Ha lenne tőtés aszondanám ccccöcöcöcöcöc szódával seggrészegen félhomályban 300 méterről hunyorogva cak-csak elmegy de így nappal tökközelről az én valóban minőségi motorom mellett.
ennek a feni színnek a szín kódja kellene ,
Remélem tud nekem valaki segíteni
A válaszokat előre is köszönöm
"Az én seggem egy szentély!oda senki nem teheti be a ........, onnan csak kijöhetnek a dolgok....például egy kis csípőskolbász"
Amúgy Én rád gondoltam.........( nem a nyeledre, azt meghagyom a helyi nőstény-állatállományodnak)...amikor jellemeztelek!
Tudod... amikor benézek a gatyámba, egyből Te kacsintasz vissza rám, azzal az egy szomorú szemeddel....! a kis harcos 11-es!
Cseréld a tekercset, meg a szimmeringeket, mert lenyom az a háromhengeres kirakat-motoros!
Bocsánat, hogy itt zavarok...
Ha valakit érdekel, van egy eladó hátsó doboz tartóm
Suzuki GSXR -hez.
12 pénz.
Ne égessé mán....ilyenkor azt kell mondani, minden oké a géppel, minőségi, mint mindíg....a generátortekercset meg nem javítod, hanem tuningolod, hogy fel tudjon nőni az elképesztően magas kvalitású elektronikai rendszerhez , amit a te motorod alapban tartalmaz , nemúgy mint más blokkhiányos naked nokedliszaggatója...
Okos legyé bazzeg.....okos.....tee kicsipöcs!
Kizárt.
Nemúgy mint a kibelezett donaldkacsa.