Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy meglehetősen erős kérés lévén ez nem gyári szín ergo honnan is tudhatná bárki?
sziasztok
ennek a feni színnek a szín kódja kellene ,
Remélem tud nekem valaki segíteni
A válaszokat előre is köszönöm
Sziamia!
"Az én seggem egy szentély!oda senki nem teheti be a ........, onnan csak kijöhetnek a dolgok....például egy kis csípőskolbász"
Amúgy Én rád gondoltam.........( nem a nyeledre, azt meghagyom a helyi nőstény-állatállományodnak)...amikor jellemeztelek!
Tudod... amikor benézek a gatyámba, egyből Te kacsintasz vissza rám, azzal az egy szomorú szemeddel....! a kis harcos 11-es!
Cseréld a tekercset, meg a szimmeringeket, mert lenyom az a háromhengeres kirakat-motoros!
Tri-pperes!
Milen muff?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy itt zavarok...
Ha valakit érdekel, van egy eladó hátsó doboz tartóm
Suzuki GSXR -hez.

12 pénz.
na jó 8 legyünk stilusosak.........Triuff
Hát sokmindennek lehet mondani a ficóórszágot de cserebogárnak nem.
azt is de a tiednek a tankja is be horpad egy méretes cserebogártól is a leg utóbb
mert nekem is ilyen van igaz ujitani kell de még igy is occobb ha forditott lenne nem gondolkodnék rajta
Inkább egy Komolyabb lánctalpas dózert.
úgy gondolom személy szerint nem kínáltam fel az árut neked ! de te válaszoltál !
Klozetmocim majd akkor mond hogy kicsi a pöcsöm ha be tolom a fingódba amugy szét szedtem és téleg a 20 tekercsből 2 db rottyon van.......szó szerint oda kozmált.......iromha lenne valakinek érdekelne bár nem tudom meik ajobb? a használt vagy az enyimet meg tekertetni de ez a minőségi sárga paripa azért elő volt véve rendesen nem ugy mint akik csak fel tolják a kocsma elé és nézegetik a fabutoron ücsörögve van mit cserélnem......első teló rotty,kormány csapágyak,első tárcsák, és 1 lapkázást is el birna
Szia motobugyi !
Ne égessé mán....ilyenkor azt kell mondani, minden oké a géppel, minőségi, mint mindíg....a generátortekercset meg nem javítod, hanem tuningolod, hogy fel tudjon nőni az elképesztően magas kvalitású elektronikai rendszerhez , amit a te motorod alapban tartalmaz , nemúgy mint más blokkhiányos naked nokedliszaggatója...
Okos legyé bazzeg.....okos.....tee kicsipöcs!
na hogy az összes befőtt romoljon meg a spájzadban
Ha lenne tőtés aszondanám ccccöcöcöcöcöc szódával seggrészegen félhomályban 300 méterről hunyorogva cak-csak elmegy de így nappal tökközelről az én valóban minőségi motorom mellett.

Kizárt.
lökött traktoros,3 hengeres Wartburg blokkal
Nincs tőtés..........ergo szar............nem minőségi.
eből épp semmi nem kell
üdv. eladó suzuki gsxr 600 , 1998-2003 köztiekhez a képeken látható első futómű. javítgatva nem volt. ár 60 eft. 0620/992-4528 gödöllő
megy már.........csak kevés ez a töltés........szerintem ugy is cserés 1-2 dolog ugy hogy be nézek a generátor tekercsbe is
De legalább megy.
Nemúgy mint a kibelezett donaldkacsa.
óóóóóóóóóóóóó a tied alapból traktor csak 1 jó terepes ösztőmü kel rá raknod
na mivan?mindenki eke kapát csinált a motorjából?