Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd bele bujok holnap mi lehet a gondja
Fesszab van utángyártott 10-enezerért a donaldkacsába.

Ha a kenerátort nyírtad ki a megkímélés közben azt meg tekercseltesd meg.
azt hittem ma tologatás lesz de 2 szál cigi után mindig össze szedte magát anyira az aksi hogy megint ment 2 km ert még jó hogy csak 13 hazáig.......még cigim is maradt

A második má megvót.
abba a rossz traktorodba meg nem vág a menkő sem mi? na hogy két benzin kut közt tologassad
Hívd vissza egy fizetésemelés igéretével.

Minőségi.............muhaha.
na okosok el ment a töltésem
Én 10-esért adom. Aztán , hogy hol mennyi...
Köszi a választ, milyen árban van egyébként?
Üdv
Megadta magát a jeladó. Tudok adni, van raktáron. . .
Szia púZol -e32!
Megyek keresek valami szarnakvalót!
Neked is jóétvágyat!
Bocsássá meg elírtam.... 45!
Neharaguggyá...
Szia Pukesz46!

Elsőfék? az vajon mi?
Mostméne?
Nem jól tudod :

Herefal Kft!
Csáo Fánki!

Dehogy vársz vele! manógabó megoldja neked seccperc...úgyis vadászik valamilyen blokkot a motorjába, úgyhogy lehet jól jössz neki....
Szia!
Traktorral bazdmeg.....ha nem jön le azzal, akkor homlokrakodó kanalával feszíts alá....kicsipöcs...
Van neted nem?Akkor ne itt tedd közzé mekkora kis balhere vagy, hanem szaladj el olyan oldalra, ahol ott a motorod manual -ja, szedd le azt a párszáz oldald, és abból minden kiderül....az összes csavar, alátét, mindenfaszom....
Egy ilyen motorblokkot széthúzni nem játék, nagyobb kárt csinálsz benne, mint amekkora miatt nekiállsz berhelni....
Dehát a te motorod.....szedd csak széjjefele....én veled leszek, hogy sikerüljön... ,
Motorgyilkos!
hogy lehet lehúzni a hengert a motorról? minden lehetséges csavart kiszedtem de meg se mozdul. vagy van még valahol belül is csavar?
Sziasztok!
olyan problémám van, hogy a mocimnál (GSX-R 600 SRAD 1998) kicsit "megbolondult" a műszerfal, pontosabban, az üres fokozatot jelző zöld N betű a kitámasztóval illetve a sebváltóval össze-vissza működik, például alapjában véve beindítom üresben a mocit, nem világít, de ha lehajtom a kitámasztót, akkor kapcsol fel, azután ha felhatjtom, akkor már úgy marad, de akkor sem mindig, a sebváltónál is néha jelzi néha nem... és melegen hidegen egyaránt ezt csinálja...
A sebváltó dekninél van egy kis kábel befelé (nincs kilazulva meg semmi), gondolom nem-e ott lehet a hiba, de ha tud valaki pontos okot, megköszönném! Ha más nincs, majd tavasszal szervíz.
Szép napot!
Üdv
Talán próbáld meg használni az első féket jobban jársz.
Tippelek:Nem.
Elég nagyot ugrott akkor a két évjárat közt.

De rá kell csak nézni és méricskélni.

Aztán flex ittis-ottis.
a k3 vázba belemegy a k4-es blokk?
Monnyuk nyíregyíházáról nem biztos hogy dunakeszire érdemes menni egy vacak csőért.

Én simán összedobtam szerelhetőből talán egy 5e-ért.