Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet
Ilyenre soha csinálnánk
a hátsó ülés alatt találsz egy csatlakozót,ami le van dugózva gumisapkával az leveszed,benne levő érintkezőket összezárod,gyújtás ráad,és kiirja ha van hiba.az fi hibakódokat a szervicemanual tartalmazza.egyébként néha nekem is csinálja,viszont kiolvasáskor ok-t jelez,nem foglalkozok vele
Barátkoztattátok az arcát a vascsővel?
Ma elkaptak a buzik a rendszám miatt 5000Ft helyszini birság
Más: Meglett a kismocim képzeljétek egy szemét orgazda kint árulta tőlünk kb 1km-re a piacon mi meg kimentünk egy páran átvenni a gépet
Autós boltban a legolcsóbb a műanyag patent. Suzuki kereskedésben 350 körül adják darabját.
Vagy nem érintkezik rendesen a + az aksin, és kiír mindenféle hülye főtengely szenzor hibakódot... Nekem ez volt. Megcsiszoltam, és jó lett.
Az FI nagyon sokmindentől előjőhet ez álltalában egy szenzor hibát jelent. (nálam az volt) Be kell vele menni a suzuki kereskedésbe és kiolvastatni velük és akkor tudni fogod hol keresd a hibát.
hello, műanyag szegecseket hol tudok venni?
Sziasztok!

van egy olyan problémám hogy néha néha mikor indítanék akkor megjelenik a kijelzőn a FI hibaüzenet. majd egy kulcs elfordít visszafordíttal eltünik s minden rendben. Ma jöttem haza a akkor is kiírta az FI-t és kigyulladt a piross kis lámpa az olajos. Rögtön meg is álltam, para 1000rel hoyg mi lehet, majd gyujtást ráadtam s 78 °C os a vizem, az olajszint rendben (hétvégén cseréltem) s indul a motor s semmi baja, s repeszt simán tovább..... Ezeknek mi lehet az oka szerintetek?
előre is köszi.
SZia Jimpy!
Patent állapotban van, 5.000 km óta van a mociban, múlt héten tisztítottam... Írtam az e-mail címem: matus.adam@freemail.hu. e-mailen megbeszélhetjük a részleteket!
Na mégis csak letoltam ma azt a laza kis 350 km-ert. :-)
király volt. Báár a végén már ez a fasza oldalszél nem hiányzott de azért jó volt! :-)
Szia Break!
Érdekelne a sportlégszűrőd ha jó állapotban van .Hogy tudnánk megbeszélni? Köszi!
hello, ha jó állapotú a generátor akkor lehet hogy meg tudják csinálni itt vagy néz körül bontókban, én 25.000ftért vetem bele bontóból, ha újat akarsz az 40-45eft körül van
cső! ma már 2szer hívtalak de megint nem veszed fel a telod azért írtam ide!:D mennyit mentél vele? mennyire kopik?
Köszi a választ a fékbetétre,asszem döntöttem,gyárit veszek,az legalább fog és nem eszi meg a tárcsát és állítólag nem is kopik annyira.
azért ha véletlenül valaki tudd valahol akciós gyárit az szóljon
Én tőle vettem a Bridgestone-t és láttad is h milyen :) sztem korrekt nagyon...
SZiasztok!
Nem tudtok eladó generátort, egy suzuki 98 as 600 as SRAD-ba?
Mert valamiért nem tölt :(
Én vágottba Metzeler K2-őt használtam, de csakis az ismerősöm által vágottat. Amúgy a hírdetés nekem kicsit sántít, mivel a slick gumiknak a gyári kopásjelzője nincs 5mm. Főleg nem oldalt. Szóval ha 5 mm-es a mélység oldalt az már rég a futófelület alá vágott. Én a helyedbe felkeresném Briant és tőle vennék használt utcai mintás sportgumit, azzal nem lesz bajod...
Vágottban melyik márkát típust ajánljátok?!
cső mindenkinek!
Vett már gumit innen vki ettől a sráctól? http://www.kepesmotor.hu/sport...
Ja és annyit hogy fékbetéten nem érdemes spórolni, hisz az állít meg. A nissin és a ferodo megvan 20-ból szerintem..Bár lehet venni olcsóbban is fékbebétet, de én nem vennék nagyon gagyit..
Nissin ST, Ferodo Xrac.
Szia! Ezt Te döntsd el ne más menj el vele egy kissebb körre aztán abból már látod hogy ilyen időben képes lennél-e több km-re is (én biztos hogy ma lenyomok egy hasonló távot mint amit Te emlitettél!)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni fékbetét ügybe.Légyszíves valaki írja már le,h milyen betétet tegyek a motoromba előre(600,K5)Tudom,h a gyári a legjobb,de a Full-Gas-ba 26-ot mondtak az első szettre és az nekem nagyon drága.Gyárin kívül milyet érdemes bele tenni,és a szinter betét mennyire eszi a tárcsát?Most Goldfren van nekem benne.
Előre is köszi