Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, ott valóban, meg tudok állni...és olvasás közben kihagytam az r-t... ....írd meg a számod mail-ben nekem és hívlak ha ott vagyok és nem hagyom itthon az olajat...
Itt meg tudsz állni kamionnal....
Én nem tévesztettem ,nézd csak meg...
A térképen B-ponttal jelölve, meg tudánl állni. Ide még ki tudok jönni...
Itt
Haman?...nem a Harman-nál?
Kamionnal vagyok....kis parkolókban nem szívesen flangálnék...
Ott van attól kb 700m-re ha mész a decathlon irányában befelé a Harman nevű multicég. Ha az megfelelő neked, hogy behozod annak a parkólójába, és megcsörgetsz, akkor oda ki tudok menni (kapun kivülre sajnos nem tudok...). Ha megfelel, akkor adok telefonszámot a pontos érkezés miatt...
Na fehérvár felé szoktam járni, pl. kedden az auchannál tankolok dél körül...
Nekem max. Szfvár lenne jó, hétköznaponta ott dolgozom. (ipari park) Megoldható, hogy beugrasz oda? 2.500Ft?
Most néztem, hogy Tolnában laksz......én nem postázom egy ideje, de kedden Dombóvárra megyek, ha arrafelé leszel magammal vihetem....az árat mond Te és ha jónak találom rendben a dolog....mondom én nem használom fel, igaz enni sem kér..
Ár? Átvétel?
Nekem van 1 egész liter bontatlan és soha nem fogom használni mivel nem fusch-ozom többet....ha kell normális áron(de olcsóbban mint boltban) elviheted.
Az faca...
Akkor a kérdés máshogy:
Nem maradt valakinek véletlenül pár deci Fuchs Silkolene Pro-4T 15W-50 motorolaja?
Nézd meg a kapcsolót
Kapcsoló.
Sziasztok,kéne nekem egy kis segítség.Vészvillogóm jó,de indexelni nem tudok?Valaki volt már hasonló helyzetben?Talán a relé nem jó?Vagy más ötlet?Elöre is köszönöm
Nekem szűrővel 2.9 ment bele de neked is kell a 2.5 2,7 liter
Hej,

Cserélt vki mostanában K6-K7 GSXR600-on olajat?
Szűrőcsere esetén valóban felveszi a 2,5L-t?
Az a helyzet, hogy van 2,2L olajam, és az a maradék 3dl miatt nem feltétlenül vennék még 1L-ert...
Tökéletesen csereszabatos a két tárcsa. A szegecsek száma a jobb hőelvezetés miatt lett növelve az ujabb modellnél. Bár ebből halandó ember sokat nem fog észrevenni viszont az én véleményem szerint szebb a több szegecses ;)
Na azajó.Pár emberkét ott találta meg az apeh.
Pedig aki ott nincs fent az nem létezik:D
nem ismerem ezeket az ujmódi dógokat.
Felraktam facere megjelöltelek ism igazolj vissza...
Jah csak az 03.16. ai majdnem
Megvan :D
Szia a képeket, eltod juttani hozzám vhogy?