Ok, ott valóban, meg tudok állni...és olvasás közben kihagytam az r-t... ....írd meg a számod mail-ben nekem és hívlak ha ott vagyok és nem hagyom itthon az olajat...
Ott van attól kb 700m-re ha mész a decathlon irányában befelé a Harman nevű multicég. Ha az megfelelő neked, hogy behozod annak a parkólójába, és megcsörgetsz, akkor oda ki tudok menni (kapun kivülre sajnos nem tudok...). Ha megfelel, akkor adok telefonszámot a pontos érkezés miatt...
Most néztem, hogy Tolnában laksz......én nem postázom egy ideje, de kedden Dombóvárra megyek, ha arrafelé leszel magammal vihetem....az árat mond Te és ha jónak találom rendben a dolog....mondom én nem használom fel, igaz enni sem kér..
Nekem van 1 egész liter bontatlan és soha nem fogom használni mivel nem fusch-ozom többet....ha kell normális áron(de olcsóbban mint boltban) elviheted.
Sziasztok,kéne nekem egy kis segítség.Vészvillogóm jó,de indexelni nem tudok?Valaki volt már hasonló helyzetben?Talán a relé nem jó?Vagy más ötlet?Elöre is köszönöm
Cserélt vki mostanában K6-K7 GSXR600-on olajat?
Szűrőcsere esetén valóban felveszi a 2,5L-t?
Az a helyzet, hogy van 2,2L olajam, és az a maradék 3dl miatt nem feltétlenül vennék még 1L-ert...
Tökéletesen csereszabatos a két tárcsa. A szegecsek száma a jobb hőelvezetés miatt lett növelve az ujabb modellnél. Bár ebből halandó ember sokat nem fog észrevenni viszont az én véleményem szerint szebb a több szegecses ;)
A térképen B-ponttal jelölve, meg tudánl állni. Ide még ki tudok jönni...
Itt
Akkor a kérdés máshogy:
Nem maradt valakinek véletlenül pár deci Fuchs Silkolene Pro-4T 15W-50 motorolaja?
Cserélt vki mostanában K6-K7 GSXR600-on olajat?
Szűrőcsere esetén valóban felveszi a 2,5L-t?
Az a helyzet, hogy van 2,2L olajam, és az a maradék 3dl miatt nem feltétlenül vennék még 1L-ert...