Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeség az egész...

Kevés a teljesítmény?

Kipuff+légszűrő+PC na ez ad lóerőt de az a bohócság amit írtál az nem
Sziasztok!

Egyik ismerősöm ajánlotta (mint egyszerű és olcsó tuning), hogy vegyek egy lambdaszonda kiiktatót, kössem be, és ez is dobni fog pár lóerőt a motoron úgy, hogy nem kell megbontani semmit, és a katalizátor is rajta marad a motoron.

Szerintetek ez valóban igaz lehet? Olcsónak valóban olcsó, mert kb 5 ezer Ft-ból megvan, de nem tudom hogy valóban jelenteni fog-e ez valamiféle lóerő vagy hang többletet, hiszen a katalizátor ugyanúgy rajta marad a motoron.

Vélemény?

Köszi!
Tapadt amúgy.. Nem döntöttem peremig. Azért nem is írok mást,mert városoztam vele,meg füstöltem
Téllleg én is sirokk!
Amúgymeg túl öreg vagyok én hogy hozé kartárs bármilyen megnyilvánulását tudjam értelmezni.
Valszeg én vagyok benne a bűnös.
De úgy vagyok vele mint a viccben.

Mi a különbség az tudatlanság és az apátia közt?

Fogalmam sincs..............de nem is érdekel.
4e ment le eddig belőle.
10e-renlént kell szervízelni.
Felvetted a szövegét, mint a nőstény a bakkecskét... na mindegy lehet már én sem értem !
Azé jó vagy?
Én már nyomtam egy kötelező szervíztet idén....te hogy állsz a wall-e vel?
Szia!
Parasztbácsi hozott egy nősténykecsét a bakjának, hogy ne unatkozzon.... A kecskék nem akarták tenni a dolgukat, a nőstény nem akart megállni a baknak.
Az öreg meg csak egyre mondogatta fejcsóválva : nem veszi főőő.....nem veszi főőő!
Nekem innen ismerős ez a szöveg, meg amikor hívom az asszonyt az meg csak nem veszi főőő....nem veszi főőő..
Szia NinJoe-Z!
Fasza volt, pláne mikor a kis Dokikancsó46 megnősült a Hungaroringen!
Baszomaszta hullámpala ajkait a kisbohóccal!
Elvittem volna nászéjszakázni a kiccsajt....mármint a Doki46 -ot természetesen...
Ha nem estél pofára vele nem volt nagy a tempó.............ami nem kopik nem is tapad.
Nekem ugyanez volt fent hátul. Annyit tudok neked mondani,hogy elég lassan kopik. Nem volt vele sok bajom. 2 ezret mentem vele,és alig látszott meg rajta.
Nekem volt. Akkumulátorcsere lett a vége. Hidegen pöccre indult a K4, melegen meg csak bikával. Ne kérdezd miért. Új aksi és többet a hiba nem jelentkezett. Persze ez nem biztos, hogy neked is jó de egy próbát megér másik aksival.
ok!
Nincs, csak érdeklődtem.
Meló után hívlak.
Még igen!Mé gond van vele?
Olyan bársonyos és igéző, mint régen?
Macskával mi a helyzet? Beszéltek még?
Persze!A szám a régi!
Vasárnap lecsó a kertben!
Én is Téged.. 1:1 :)
Minden OK, csak mezítlábas vagyok.
Veled/Veletek?
A számod a régi?
Siajjjjjaa!
Elfelejtettelek a névnapodon felköszönteni!
Jól vagy?
Fussunk össze!
nekem meg nem volt ilyen nem vagyok szerelo latod meg a dudat se tudom megjavitani egyenlore
sziasztok

szerintetek mi lehet a motor baja, ha egy picit már bemelegedett, leállítom, és utána nem akar beindulni.Ha egy picit hagyom hűlni akkor meg beindul ?Nah valakinek volt mát ilyen problémája ?Segítsetek már.
vmi lesz vele , koszi
A saruk első körben.Szoknak eloxidálódni.Majd a kapcsoló és hát ha minden jó akkor plasztik le és túrni.