na ez az merre keressem konkretan? gondoltam vegig megyek a vezeteken csak ugye huto mogott es airbox alatt megy ha jol lattam de nem biztos,javitsatok ki ha nem jol tudom
Avon márkájú gumiról van valakinek tapasztalata? 2 teszt van róla sportmotor-on, ott jókat írnak róla, de kíváncsi lennék még 1-2 véleményre! http://www.kepesmotor.hu/sport...
Sziasztok Fórumlakók!
Érdekelne gyári első féktárcsa [GSXR 600 06-07 GSXR 750 06-07 GSX-R 1000 05-06 GSX-R 1000 07-08] a kis gixxer 600 K7-esemhez ha van vkinek jó állapotú, illetve h érdemes-e újraszegecseltetni a féktárcsát ha már nagyon kotyog és tud-e vki olyan embert aki megcsinálná!?
Széles utat mindenkinek, Vigyázzatok magatokra!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Végül meg lett véve a gép. Egy srácnál volt Mindszenten. Megállt a lábán, sőt szedte is a lábát hazafelé, még nem csörög-zörög semmi rajta . A hátsó gumi meg ki lett cserélve erre a pályagumira az eladó elmondása szerint. Az látszik, hogy estek vele, viszont a vázon nem látszik semmi, sőt még azt sem lehet látni, hogy hozzányúltak volna az idom csavarokhoz szépen dolgoztak, nem húz egyik irányba sem a kormány bár ezeken az utakon jó ha egyenesen lehet menni.
Igazatok volt mindegyikkel van valami, vagy "eldőlt a garázsban" vagy "így vette az előző tulajtól" .
A színéről annyit, hogy nem az volt az elsődleges szempont, majd meglátom, hogy szerencsét hoz-e
Örülök, hogy minden nap megtapasztalhatom majd milyen a GIXER ÉRZÉS
Mondtam én egy szóval is hogy az akarok lenni?
Ha lesz időm talán ellátogatok euroringre bohóckodni.
Felérni a nagy Joe-Z-vel sosem fogok.
Megmondom őszintén még a gondolata is távol áll tőlem.
Olcsó alternatívaként felszórok pályacuccot idén.
És ennyi.
Viszont kép alapján a büdös életben nem fogjuk megtudni a tutit.
Ha váz,futómű ép és nem zörög,füstöl,megáll,elindul akkor meg lehet venni.
Márha pirosban tetszik.
Valószínű hogy látott már pályát is.............de ennyire kocka gumim nekem sosem volt.
Viccen kívül nem húztam le a mocit csak a srác annyira el van határolódva a pályát látott ( ODA KÉSZÜLT BAMMEG! ) motoroktól, hogy kötelességemnek éreztem ezt idelökni...
Amúgy hiányzik a bal oldalon a lábtartóból a koptató és ahogy nézem a tank és a bal oldalidom csavarját ő is elhagyta mint Én!
Amúgy külsőre rendben van már ami látszik a képekből....
Zabálok, avart... szerintem Joe-Z nem lemondó, csupán vázolta a tényeket és a tapasztalatokat. 2010-be sokkal többet mentünk mint tavaly és ennek valóban sok oka volt, de a tény az tény, kurvakevesetgurultunkközösen. Én is szívesen gondolok vissza és remélem jönnek még jobb idők... Nektek meg jó gépészkedést a kupán vagy bárhol ahova mentek! ;)
Peti az utolsó képen... De olyan lemondó hangulatú az írásod Joe! Kezdődik a szezon... Még idén sok alkalom lesz a közös talikra! Majekkal mizu? Doki Ecsegen zsebhokizik... Krikett ki van akadva (jogosan) hogy senki semerre, Petit tudjuk... Abból kell építkeznünk, amink van!
MA kicsit nosztalgiáztam és felidéztem a csodálatos 2010-es évet amikor a banda fénykorát élte még, nem éreztük a válságot és 320 volt a benzin, szórtuk a pénzt és faltuk a kilométereket! Sajnos ma már lemorzsolódtunk ki így- ki úgy de köszönöm mindenkinek az elmúlt két évet mert soha nem felejthető emlékekkel lettem gazdagabb amit majd az unokáimnak is büszkén mesélhetek!
De ugye az en hibam ,h elindulas nem ellenoriztem
(felment 100-105 fokra és nem indult be)
eladó :(
Avon márkájú gumiról van valakinek tapasztalata? 2 teszt van róla sportmotor-on, ott jókat írnak róla, de kíváncsi lennék még 1-2 véleményre! http://www.kepesmotor.hu/sport...
Érdekelne gyári első féktárcsa [GSXR 600 06-07 GSXR 750 06-07 GSX-R 1000 05-06 GSX-R 1000 07-08] a kis gixxer 600 K7-esemhez ha van vkinek jó állapotú, illetve h érdemes-e újraszegecseltetni a féktárcsát ha már nagyon kotyog és tud-e vki olyan embert aki megcsinálná!?
Széles utat mindenkinek, Vigyázzatok magatokra!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Végül meg lett véve a gép. Egy srácnál volt Mindszenten. Megállt a lábán, sőt szedte is a lábát hazafelé, még nem csörög-zörög semmi rajta . A hátsó gumi meg ki lett cserélve erre a pályagumira az eladó elmondása szerint. Az látszik, hogy estek vele, viszont a vázon nem látszik semmi, sőt még azt sem lehet látni, hogy hozzányúltak volna az idom csavarokhoz szépen dolgoztak, nem húz egyik irányba sem a kormány bár ezeken az utakon jó ha egyenesen lehet menni.
Igazatok volt mindegyikkel van valami, vagy "eldőlt a garázsban" vagy "így vette az előző tulajtól" .
A színéről annyit, hogy nem az volt az elsődleges szempont, majd meglátom, hogy szerencsét hoz-e
Örülök, hogy minden nap megtapasztalhatom majd milyen a GIXER ÉRZÉS
Üdv!
De ez van.
Megszoktam.
Na én is valami hasonlót próbáltam meg elmagyarázni, hogy a 8 kép alapján annyit tudunk elmondani, hogy kívülről egyben van a moci és kész!
Ha lesz időm talán ellátogatok euroringre bohóckodni.
Felérni a nagy Joe-Z-vel sosem fogok.
Megmondom őszintén még a gondolata is távol áll tőlem.
Olcsó alternatívaként felszórok pályacuccot idén.
És ennyi.
Viszont kép alapján a büdös életben nem fogjuk megtudni a tutit.
Ha váz,futómű ép és nem zörög,füstöl,megáll,elindul akkor meg lehet venni.
Márha pirosban tetszik.
Valószínű hogy látott már pályát is.............de ennyire kocka gumim nekem sosem volt.
Viccen kívül nem húztam le a mocit csak a srác annyira el van határolódva a pályát látott ( ODA KÉSZÜLT BAMMEG! ) motoroktól, hogy kötelességemnek éreztem ezt idelökni...
Amúgy hiányzik a bal oldalon a lábtartóból a koptató és ahogy nézem a tank és a bal oldalidom csavarját ő is elhagyta mint Én!
Amúgy külsőre rendben van már ami látszik a képekből....
Hátsó gumi széle odavan eléggé!
Amúgy jónak tűnik,de ez miféle vidéki faluban van?
Motor nézés/vásárlás újra folytatódik, a következő kiszemelt képei:
link1
link2
link3
link4
link5
link6
link7
link8
Ha van időtök és még nem mentetek el motorozni, szívesen meghallgatom a véleményeteket
Üdv!
...és erre az első esély a Gépész Kupa!
MA kicsit nosztalgiáztam és felidéztem a csodálatos 2010-es évet amikor a banda fénykorát élte még, nem éreztük a válságot és 320 volt a benzin, szórtuk a pénzt és faltuk a kilométereket! Sajnos ma már lemorzsolódtunk ki így- ki úgy de köszönöm mindenkinek az elmúlt két évet mert soha nem felejthető emlékekkel lettem gazdagabb amit majd az unokáimnak is büszkén mesélhetek!
De beszéljenek helyettem a képek, szép volt fiúk!