Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez az merre keressem konkretan? gondoltam vegig megyek a vezeteken csak ugye huto mogott es airbox alatt megy ha jol lattam de nem biztos,javitsatok ki ha nem jol tudom
Húzd le a dudát.Nézd meg hátha megmakkant.Kontakt is lehet gebaszos.
Hat igen jo kerdes de ma jol jott volna ,mert a barom index nelkul valtott savot en meg ott voltam
De ugye az en hibam ,h elindulas nem ellenoriztem
Minek a duda?
nekem azt hiszem vhol itt 104-105 korul.............
A GSX-R hány foknál indítja be a hűtőventillátor?
(felment 100-105 fokra és nem indult be)
Újraszegecseltetni nem érdemes.
Mi a helyzet aranyapám? 1000 éve...
Hali!tippeket varnek,miert nem működik a duda a Suzukin.otlet? Köszi előre is :-)
esetleg ha egy kis zsebcirkálót akartok városban 2 literes fogyasztással
eladó :(
halihó!

Avon márkájú gumiról van valakinek tapasztalata? 2 teszt van róla sportmotor-on, ott jókat írnak róla, de kíváncsi lennék még 1-2 véleményre! http://www.kepesmotor.hu/sport...
Sziasztok Fórumlakók!
Érdekelne gyári első féktárcsa [GSXR 600 06-07 GSXR 750 06-07 GSX-R 1000 05-06 GSX-R 1000 07-08] a kis gixxer 600 K7-esemhez ha van vkinek jó állapotú, illetve h érdemes-e újraszegecseltetni a féktárcsát ha már nagyon kotyog és tud-e vki olyan embert aki megcsinálná!?
Széles utat mindenkinek, Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Végül meg lett véve a gép. Egy srácnál volt Mindszenten. Megállt a lábán, sőt szedte is a lábát hazafelé, még nem csörög-zörög semmi rajta . A hátsó gumi meg ki lett cserélve erre a pályagumira az eladó elmondása szerint. Az látszik, hogy estek vele, viszont a vázon nem látszik semmi, sőt még azt sem lehet látni, hogy hozzányúltak volna az idom csavarokhoz szépen dolgoztak, nem húz egyik irányba sem a kormány bár ezeken az utakon jó ha egyenesen lehet menni.
Igazatok volt mindegyikkel van valami, vagy "eldőlt a garázsban" vagy "így vette az előző tulajtól" .
A színéről annyit, hogy nem az volt az elsődleges szempont, majd meglátom, hogy szerencsét hoz-e
Örülök, hogy minden nap megtapasztalhatom majd milyen a GIXER ÉRZÉS

Üdv!
Mondjuk ezt a "felveszem a szöveget" nem értem.

De ez van.
Megszoktam.
Látom még mindig felveszed a szöveget!

Na én is valami hasonlót próbáltam meg elmagyarázni, hogy a 8 kép alapján annyit tudunk elmondani, hogy kívülről egyben van a moci és kész!
Mondtam én egy szóval is hogy az akarok lenni?
Ha lesz időm talán ellátogatok euroringre bohóckodni.
Felérni a nagy Joe-Z-vel sosem fogok.
Megmondom őszintén még a gondolata is távol áll tőlem.
Olcsó alternatívaként felszórok pályacuccot idén.
És ennyi.
Viszont kép alapján a büdös életben nem fogjuk megtudni a tutit.
Ha váz,futómű ép és nem zörög,füstöl,megáll,elindul akkor meg lehet venni.
Márha pirosban tetszik.
Valószínű hogy látott már pályát is.............de ennyire kocka gumim nekem sosem volt.
Te se így , se úgy nem leszel az!

Viccen kívül nem húztam le a mocit csak a srác annyira el van határolódva a pályát látott ( ODA KÉSZÜLT BAMMEG! ) motoroktól, hogy kötelességemnek éreztem ezt idelökni...

Amúgy hiányzik a bal oldalon a lábtartóból a koptató és ahogy nézem a tank és a bal oldalidom csavarját ő is elhagyta mint Én!

Amúgy külsőre rendben van már ami látszik a képekből....
15 rugóért felszórok egyet akkor már én is pályamenő leszek?
Ez is pályázott haver!
Hátsó gumi széle odavan eléggé!

Amúgy jónak tűnik,de ez miféle vidéki faluban van?
Zabálok, avart... szerintem Joe-Z nem lemondó, csupán vázolta a tényeket és a tapasztalatokat. 2010-be sokkal többet mentünk mint tavaly és ennek valóban sok oka volt, de a tény az tény, kurvakevesetgurultunkközösen. Én is szívesen gondolok vissza és remélem jönnek még jobb idők... Nektek meg jó gépészkedést a kupán vagy bárhol ahova mentek! ;)
Sziasztok!

Motor nézés/vásárlás újra folytatódik, a következő kiszemelt képei:
link1
link2
link3
link4
link5
link6
link7
link8

Ha van időtök és még nem mentetek el motorozni, szívesen meghallgatom a véleményeteket

Üdv!
Peti az utolsó képen... De olyan lemondó hangulatú az írásod Joe! Kezdődik a szezon... Még idén sok alkalom lesz a közös talikra! Majekkal mizu? Doki Ecsegen zsebhokizik... Krikett ki van akadva (jogosan) hogy senki semerre, Petit tudjuk... Abból kell építkeznünk, amink van!

...és erre az első esély a Gépész Kupa!
Triopack, 2+1gratisz
De jó volt látni a régi fotókat!

MA kicsit nosztalgiáztam és felidéztem a csodálatos 2010-es évet amikor a banda fénykorát élte még, nem éreztük a válságot és 320 volt a benzin, szórtuk a pénzt és faltuk a kilométereket! Sajnos ma már lemorzsolódtunk ki így- ki úgy de köszönöm mindenkinek az elmúlt két évet mert soha nem felejthető emlékekkel lettem gazdagabb amit majd az unokáimnak is büszkén mesélhetek!

De beszéljenek helyettem a képek, szép volt fiúk!
Itt már a zabálás után....