Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok amint lesz egy kis időm kipucolom! :) megnézem.
Lesz még drágább is úgyhogy lehet meg se kell csinálni.
Sztenderkapcsolót nézd át/pucold ki.
nincs... semmi! ja és nem mindig csinálja ezt! alig használom (mondjuk ez a köcsög benzináraknak is köszönhető) nem hajtom szét
nemrég lett cserélve gyertya meg minden! tudom attól még lehet de szerintem nem a gyertyával van a baj!
Hibakód nincs ?
köszi! elvileg azt mondta innen valaki h tp szenzor vagy mi...
Szerintem küld meg neki jó keményen fordulaton egy pár km-en keresztül hátha csak valami kis szmötyit beszedett?! Így téli álom után, ki tudja? Ha tartósan fenn áll a probléma akkor: www.prop-tech.hu Szerintem már telefonban kb. meg tudja mondani mi a szar benne!
A fekete az nagyon ott volt.
Lassan felkerül előre.
Várom mikor kopik el.
Az frankó! Nekem párszor csinált hasonlót de csak amíg elérte a víz az 50C-t utána minden oké volt! Azóta megjavult magától!
Szia,

Itt már mentek ezzel a gumival többen is, utcán és pályán egyaránt! Én úgy emlékszem, hogy mindenki elégedett volt a tapadással és a tartósságával is!

Megveheted bátran!
Sziasztok. Érdekelne ,hogy van e valakinek elfekvőben k4-k5 gsxr 600-750 hez való gyári első kettő indexe? Reális összegért átvenném. e-mail.: matrix182@citromail.hu

Szép napot.
Sziasztok valaki próbálta már utcán, pályán a Dunlop GP Racer D211-et?
Ezen gondolkozom most vagy a Sportsmarton.
Én az RSV-sre kattantam rá! Telón homályosra sikeredett a kép, élőben nekem kibaszottul bejött a csaj.
Nincs túlmatricázva.
Nem, csak szoknom kell még az új telefont...
szia!

csak üzem meleg állapotban és nem mindig!
nem kicsit idegesítő... leáll aztán meg nehézkesen indul.
A fejed lágya típusidegen, a limitált K7 ezerről érkezett! Ilyet akartam mindig is, na majd EuroRingen ráskubizol.
Szia!
Üzem meleg állapotban is csinálja vagy csak hidegen?
Amúgy szép a gép Joci csak nekem ez eléggé típusidegen szín!
Pedig a neonzöld ruhás leányzók közül a középsőt megnéztem volna élesben is!
A fotós nagyon izgatott volt.
igen tényleg vicces! anyázok is egy keveset közben!
Nagyon annak léptetőmotoros tipushibának tűnik.
Bár mintha öregebbeknél fordulna elő.
Én elvinném szervízbe mert vicces leálló motorral kanyarodni.
Sziasztok!

Van egy K7-es 6 kilós gixerem. Az a problémám, hogy amikor megyek vele és mondjuk váltok vissza mert kanyar jön vagy csak egyszerűen meg kell állnom akkor fogja magát és leáll ahogy esik a fordulat. Cibálnom kell a gázkart, h ne álljon le. Össze-vissza ugrál az alapjárat. Nem tudom mi a tököm lehet... Jó lenne ha valaki tudna segíteni!
Előre is köszi