Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorrad-ban is e körül mondták az EBC-t
Csók neked is Te ki "apróság"!

Megy még a talicskád vagy már ezressel randalírozol?
EBC-t láttam 430 dodóért meg 75 a posta.

Ez az ipse is az eba-ről rendelheti MR Wong jobbról az 5. dzsunka mind.

Pár évet talán bir és csere.
"Beszéltek még?"
Milyen kérdés ez Atyám?
Mindjárt rátok vágok egy b@szott nagyot.
Sosem beszéltünk, csak sex!

a régi, tehát jöhetsz a miseginnel együtt!
Oké, megkérdezem őket

Erősen hajaz erre féktárcsára

Köszi a segítséget!
Ár kell vagy márka?
Banditosok már vettek ilyen kínait.Kérdezd őket.
De ha egy K/-os gyárija bekrepál 4-6 év alatt akkor mit monnyak.100 felett van az ára.Ebből kijön 2-3 garnitúra.
Kösz a választ!
Ára alapján megfelelne. De kérdés, hogy milyen anyagból van?
Tapasztalat? Márka az nincs
A vattaúj ebay-es tárcsa meg párban 50-e körüli összeg.
Sziasztok!
K6-k7 es gixerre keresek első féktárcsát, lehetőleg használtan.
Tudnátok bontót ajánlani? Meg vannak kopva a szegecsek, nem akarom újra szegecseltetni mert kb ua mint egy használt tárcsa ára.

Üdv!
Üdv.

Valakinek valami tippje a következő problémára?

GSXR 600 SRAD 2000res évjáratú motorról van szó. Elvittem szerelőhöz , a probléma oka előtte az volt hogy volt egy lyuk a fordulatszám tartományban, de ezt megoldotta egy szinkron ,és ezáltal megcsináltattam a szelephézagokat is. Ez a 2 dolog most rendben van. uj gyertyasor van benne, kb 500km-rt mehettem vele. Hazahoztam a motort, minden szuper volt vele 4 napig, kb 150km-rt mentem vele vegyes használatban,majd egyszer egyik pillanatról a másikra elkezdett darálni, de ment tovább, nem fulladt meg , és olyan hangja volt mintha nemmenne 1 henger. Mikor hazajöttem állóhelyzetbe nézegettem, de darál minden fordulatszám tartományban, valamint benzin szag is van, de benzinnek nyoma sincs. Ma reggel probálkoztam megint, beindítás után egyből előjött a darálás valamint fehér füstölés. Valakinek valami ötlet? holnap viszem vissza a szerelőhöz és ránéz, egyenlőre neki is tabutéma.
Először is köszönöm a melót! tökéletes lett a gép!
ha jól emlékszem egy fekete porsche volt aki alázni akart de ugy látszik a 6oson minden porsche meghülyül
Főnökök Hinckley-ben aszondták 10000.
Figyejjé már....titeket nem egy bordó porsche akart alázni sikertelenül?... ..mert ha igen akkor tegnap a 6.-on egy kamion alatt láttam... ...(nem volt nagy gáz csak az autó lett gatya)
Megnyugodtam, 108 fok és szépen beindult!
mivan mivan mivan?
Jujj.... ezzel azért vigyáznék.... azért az is pörög egy párezret, és nem gondolom, hogy az olaj a végére olyan faszán sikosítana !
De hát te tudod....
Nálam a 6000 km az pont a vége, olaj addigra megadja magát, és egy rakás fekete vizelet lesz belőle.
Neeeeeem!
mint egy túramotor...
Maradok a saslámpásnál én is...
Láttam tegnap egy vatta új 600-ast.

Nekem rohadtul nem tetszett... Bazinagy első lámpa , semmi légiesség... nem kéne
Te basztatsz engem................amúgy mivel életben nem találkoztunk halvány fogalmad sincs ki,mi,hogy vagyok.
Úgyhogy.................
Nincs vállrángatós kis sárga embert.
Szezonkezdet 2010? Kicsit vékonyabb voltál akkor nem Zoli bácsi?
Arról beszéltem, hogy bármilyen hozzászólásra egyből ugrasz nem látod mögötte a cinizmust....

Mint ahogy Te írtad öreg vagy már ehhez! 38 évesen én is más szemüveggel fogom látni a világot abban biztos vagyok!