Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcci...
Köszönöm már hívom is
jah és szép a Srad-od
sradot is bontott , csak azt nem hírdeti ,már nagyon kevés olyan elmebetetg van aki sraddal jár azért nem hírdeti...
csörögj rá, max. azt fogja mondani hogy már nincs meg, vagy azt hogy van és akkor a legjobb áron trudod megvenni...
de ahogy gondolod...
Sajnos nekem 1998-as ra kellene nem 2008-asra de azért köszönöm.
Sziasztok!
suzuki gsx-r 600 SRAD hoz keresek kormánycsutkát!
akinek van eladó vagy tud olyan helyet ahol találok kérem jelezze!
köszönöm.
azééé Kínai capácsat mégsem kéne belerakni...
mondjuk a FAG csapággyal nem hiszem hogy melléfogna bárki is...
Jobban bízok a már egyben lévő használatra kész dolgokban. Nomeg ez erre lett kitalálva. persze csak golyókról van szó, de ha szar a cucc blokkol a kerék oszt mész a levesbe.
Ami nincs,az nincs.

"Budapesttől néhány kilométerre, könnyen megközelíthető helyen új konferenciaközpont nyílt, M5 autópálya Dabasi lehajtó!"

link
Mint a papucs
ha ki tudod.
Származása vietnámi?
Nincs is dabasi lehajtó...

Mint ahogy ilyen baleset sincs!
M5 Dabasi lehajtó haldoklik Muhahahaa. Tódul a nép. Lassul a forgalom,legalább jobban szemügyre vehetik a környéket.

(forrás:Class FM,jó hangú csaj (Kővári Anettet jobban bírom ) )
Csapágy bent marad,típus kiderít,majd megrendel és betesz.
Valószínű be tudom szerezni itthonról is csak jó lenne pontos adat,mert csak a belső és külső átmérőjét tudom.
Azért volt ott a "De lényegében.."
80 font? ? ? ?
Kikapni a kereket..................csapágyat kiütöm elugrom a csapágybótba és jó esetben hezemben van egy ezresért rosszabban egy nap mulva.
Tééényleg,az kimaradt,hogy ótópálya.. :D

Kölyök: Há de cukkerság tőld De kaminyonba csak a raktérbe ülhetek,papirom is van
Sziasztok!
Tudja valaki milyen csapágy kell a K5-ös hátsókerekébe?Vagy valaki valami rajzot esetleg?