Ha a lánc nem nyúlott annyira hogy érdemes cserélni és nem kopottak a fogaskerekek sem akkor szerintem érdemesebb állítani a láncot míg 40ezerért kidobni a kukába..A GSR-emenen is szarul nyúlt első körben, simán utána tudtam állítani..
ez azért van mert nem egyenletesen nyúlt meg a láncod, de ezt is lehet orvosolni, keresd meg a legkevésbé megnyúlt pontot, és állítsd be úgy hogy az előért 2 cm-es "holtjáték" (fel-fe mozgás) helyett max 1,5 cm-es legyen "holtjáték. Így ez a rész fog nyúlni, hozzáigazodik a nyúltabb láncrészhez..
De nem tudom úgy be állítani :) mert gurítok egy métert a motoron, és ott már laza,, ha ott húzok rajta, visszagurítom, és már peng mint a gitárhúr olyan feszes..
Ha veszek rá láncot, a "kopottabb" lánckerékre jó lesz?
Jelenlegi motorom, egy Gsx-R 600 K1 es motor..
Az lenne a kérdésem, hogy ha láncfeszességet akarok állítani, és húzok rajta, akkor az egyik helyen pont jó, ha tolok rajta ott már feszül mint az állat... nem tudjátok mi van ilyenkor ?
Ha valamely korombeli haverom bebaszik, akkor röhögök rajta (persze segítek is), de azért azt szánalmas látni, hogy a kicsik úgy akarnak felnőni, hogy IHB-ig lepiálják magukat.
Egyébként hétfő, menjél dolgozni, ha még nem dolgoztál a héten eleget!
Tegnap a diszkóm az beteg volt, éjfélig minden jól ment, utánna betegre fordult a party. Csaj ájulásig ivott, aztán okádott, rohan a WC-be, nyalogatja az ülőkét, és tolja az anyagot ki magából. Egy 14 éves kisköcsög is bebaszott, annak is hányni kellett, rohan a WC-be, aztán a csaj feje felett belehány a kagylóba, egy kiadagot adott a csaj hajába, aztán beájult.
Na ekkor elcsomagoltam a cuccot, és hazajöttem. Zene nélkül is táncoltak tovább az emberek, amikor lekoccoltam!
Ja nem is meséltem.
Volt szerencsém nemrég kipróbálni G.P. 750esét és Kriki gépét is.
Na most egy világ dőlt össze bennem
Hááát nagy csalódás volt a menetteljesítmény. Azthittem sokkal jobban mennek mint az enyém de nem. Alul nyomatékosabb? Lófaszt Felül talán van némi plusz de semmi extra. Petién kissé gyenge volt az első fék meg érdekesen fordul, de valószinűleg csak szokás kérdése. Krikié tetszett csak hiányzik nagyon az anti-hopping kulung belőle.
Holnap gyertek le Kalocsára motorozni.Pályanap lesz.Mecselhetünk egyet.
Ha veszek rá láncot, a "kopottabb" lánckerékre jó lesz?
Nekem ez a valvoline nem igazán tapad fel a láncra.. Le is kéne lakkozni,nem?
Amúgy nem nagyon tudom,csak tippelek mint a totón..
Jelenlegi motorom, egy Gsx-R 600 K1 es motor..
Az lenne a kérdésem, hogy ha láncfeszességet akarok állítani, és húzok rajta, akkor az egyik helyen pont jó, ha tolok rajta ott már feszül mint az állat... nem tudjátok mi van ilyenkor ?
Egyébként hétfő, menjél dolgozni, ha még nem dolgoztál a héten eleget!
Azt se tudom,hol a fejem,annyi dolgom van.. Azt se tudom mibe kezdjek. Már azon is el kell gondolkoznom,hogy milyen nap van
Tegnap a diszkóm az beteg volt, éjfélig minden jól ment, utánna betegre fordult a party. Csaj ájulásig ivott, aztán okádott, rohan a WC-be, nyalogatja az ülőkét, és tolja az anyagot ki magából. Egy 14 éves kisköcsög is bebaszott, annak is hányni kellett, rohan a WC-be, aztán a csaj feje felett belehány a kagylóba, egy kiadagot adott a csaj hajába, aztán beájult.
Na ekkor elcsomagoltam a cuccot, és hazajöttem. Zene nélkül is táncoltak tovább az emberek, amikor lekoccoltam!
Volt szerencsém nemrég kipróbálni G.P. 750esét és Kriki gépét is.
Na most egy világ dőlt össze bennem
Hááát nagy csalódás volt a menetteljesítmény. Azthittem sokkal jobban mennek mint az enyém de nem. Alul nyomatékosabb? Lófaszt Felül talán van némi plusz de semmi extra. Petién kissé gyenge volt az első fék meg érdekesen fordul, de valószinűleg csak szokás kérdése. Krikié tetszett csak hiányzik nagyon az anti-hopping kulung belőle.
Szóval jó az a 600 megnyugodtam !
Balcsira az M7 megy jobb ha tudod az M6 pedig Pécsre