Há hogy monnya el az embör hogy köll fékezni neten?
Nem pléjsztésün ez.
Amúgy én is csak ugatom..................meg igyekszem életben maradni.Nem még póverszlájd meg lábtartókarcolás meg tudja t...köm..........................bááár a lábtartókarcolás megvolt.................kár hogy alatta feküdtem.
Bővebben? Előztem a kaminyont,aztán jött a körforgó. Gáz vissza,fék be,meglepett fej. De az is lehet,hogy pont nyomvonalban voltam,ki figyelte Korrigáltam rajta,csak fura volt. Szépen pörög a másín Néha megragad a váltóm, most jött ki.. (Váltanék vissza a lámpa előtt,és nem egyesével lövöldözöm lefelé,hanem 6-ból pakolnám 1-ig úgy,hogy behúzom a kuplungot,és csak 1-nél engedem ki.Ilyenkor néha megakad,nem ugrik be mondjuk 4-be,rácsúsztatom a kuplungot,utána már tudok váltani lefelé.. )
Mittomén..................én csak ugatom a témát....................ne húzz féket.................vagy nem kisebbet húzzá................vagy kérdezz hozzáértőt.
De,van elég kanyar a Bükkbe,csak a fosás rámjön a hajtűnél,amikor szemben jön a busz,elfoglal 1,5 sávot,a maradék fél sáv meg tiszta kavics. Érted De jóféle az is,csak feltartom a többi motorost Majd megyek a Bükkbe is,aztán kanyargok egy kicsit. Persze visszafogott gázadásokkal. Normálba
Kérdés: Mit csináltam ma,amikor csak az első féket húztam kicsit agresszívan,a hátsóhoz hozzá se nyúltam,közben meg elkezdett tangózni a motor segge? Ilyen brutál a motorfékem? Olyan 10-11 ezres fordulat,azt hiszem.
Áh,nem írtam komolyan. Még azt is vehetnék.. Mellesleg be kéne fújni,hogy ne kopjon Pista'bá igen vagány,amikor döntögeti a reggeli adagod,és már arra gondol,hogy mi marad az ebédhez. Perectől így is tartok,ezért nem is próbálom dönteni. Hagyom úgy,ahogy felfekszik..
Ma pl főúton 120-130-nál rámelőzött egy skoda octavia kombi
Tolta neki rendesen,még utána is. Szlovákok..
ájjle evvel a lábtartóérintéses faszságról mert megtépem a séród kishaver. sem gyorsabb sem vagányabb nem leszel ha olyat döntesz mint Pista bá reggel hatkor a hosszúlépés apentásüvegén.ellenben nagy lehet a perec ha hajtod ezt...kérdezd meg a pályások közül hánynak ér le....kb senkinek.
1....élvezd
2...féljébazmeg
De utcára nem sok? Azt írjátok,hogy sok. Az a baj,néha tekerem,de valahogy nem akar leérni a lábtartó Ott még nagyon nem tartok.. Még azt is soknak érzem,amit most döntök,és olyankor vissza kell engednem,mert közeledik a széle. Ilyen fasza útburkolaton ti mit kezdtek vele? Gyorsforgalmikon meg főutakon járkáltam,ott meg nincs olyan sok kanyar. Majd pár km múlva
Hát ha eddig kibírt a gép akkor így is mard....................hulláratörni majd a következőt kéne.
az jobb lenne minden tekintetben.
Már a tervezett következő.......................nem a hulláratörés része.
Nya azzal kidugom a pofám pályára is.
még mindig meg van , nem tettem fel, mert közben átálltam slick-re...
egyébként tényleg jó , már elkoptattam egy pár garnitúrát , csak nekem kb: 1000 km-t bírnak , de nem csak az hanem mindegyik...
Mert ahhoz képest, hogy ódákat zengettek róla semmivel sem jobb utcán mint a két másik említett gumi (a racetech meg a supercorsa ugyanaz amúgy) sőt nekem jobban csúszkál főleg most, hogy kopott már.
Egyébként csak, hogy mennyire nem lehet megfingatni egy ilyen gumit utcán, nekem a mai napon is egy Pirelli Dragon Supercorsa Pro van fent elöl ami a Supercorsa elődje, 7 éves ez a gumi ráadásul nincs már minta a jobb oldalán (Hungaroring) és még egyszer nem csúszott meg sehol! Most már azért lecserélem de feldobok majd egy képet hogyan is néz ki
Úgyhogy NEM kell neki a D211 hidd el! Sztem egyszerűen túl jó az utcára és nem tudod normálisan bemelegíteni....
Nem pléjsztésün ez.
Amúgy én is csak ugatom..................meg igyekszem életben maradni.Nem még póverszlájd meg lábtartókarcolás meg tudja t...köm..........................bááár a lábtartókarcolás megvolt.................kár hogy alatta feküdtem.
Kérdés: Mit csináltam ma,amikor csak az első féket húztam kicsit agresszívan,a hátsóhoz hozzá se nyúltam,közben meg elkezdett tangózni a motor segge? Ilyen brutál a motorfékem? Olyan 10-11 ezres fordulat,azt hiszem.
Ma pl főúton 120-130-nál rámelőzött egy skoda octavia kombi
Tolta neki rendesen,még utána is. Szlovákok..
1....élvezd
2...féljébazmeg
Mert akkor mind sok utcára.
az jobb lenne minden tekintetben.
Már a tervezett következő.......................nem a hulláratörés része.
Nya azzal kidugom a pofám pályára is.
egyébként tényleg jó , már elkoptattam egy pár garnitúrát , csak nekem kb: 1000 km-t bírnak , de nem csak az hanem mindegyik...
Ugye, hogy fasza gumi?
Én most újra azt fogok venni csak hátra K2 vagy K3-at
Kijött az új Pirelli Rosso Corsa 2 zónás pályagumi, ajánlom figyelmedbe.
Egyébként csak, hogy mennyire nem lehet megfingatni egy ilyen gumit utcán, nekem a mai napon is egy Pirelli Dragon Supercorsa Pro van fent elöl ami a Supercorsa elődje, 7 éves ez a gumi ráadásul nincs már minta a jobb oldalán (Hungaroring) és még egyszer nem csúszott meg sehol! Most már azért lecserélem de feldobok majd egy képet hogyan is néz ki
Úgyhogy NEM kell neki a D211 hidd el! Sztem egyszerűen túl jó az utcára és nem tudod normálisan bemelegíteni....