Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rángatnád csak a farkát....egybő lenne bikicsunáj a bugyidban
montammá imádom a stílusod?
Há hogy monnya el az embör hogy köll fékezni neten?
Nem pléjsztésün ez.
Amúgy én is csak ugatom..................meg igyekszem életben maradni.Nem még póverszlájd meg lábtartókarcolás meg tudja t...köm..........................bááár a lábtartókarcolás megvolt.................kár hogy alatta feküdtem.
Bővebben? Előztem a kaminyont,aztán jött a körforgó. Gáz vissza,fék be,meglepett fej. De az is lehet,hogy pont nyomvonalban voltam,ki figyelte Korrigáltam rajta,csak fura volt. Szépen pörög a másín Néha megragad a váltóm, most jött ki.. (Váltanék vissza a lámpa előtt,és nem egyesével lövöldözöm lefelé,hanem 6-ból pakolnám 1-ig úgy,hogy behúzom a kuplungot,és csak 1-nél engedem ki.Ilyenkor néha megakad,nem ugrik be mondjuk 4-be,rácsúsztatom a kuplungot,utána már tudok váltani lefelé.. )
bocs, hogy beleugattam, de ma ilyen mindenhova be-beugatós kedvemben vagyok de má itt se vagyok vau vau
essenemrossz
hát ez egyszerű kérdés:bénáztál vazzee
Mittomén..................én csak ugatom a témát....................ne húzz féket.................vagy nem kisebbet húzzá................vagy kérdezz hozzáértőt.
De,van elég kanyar a Bükkbe,csak a fosás rámjön a hajtűnél,amikor szemben jön a busz,elfoglal 1,5 sávot,a maradék fél sáv meg tiszta kavics. Érted De jóféle az is,csak feltartom a többi motorost Majd megyek a Bükkbe is,aztán kanyargok egy kicsit. Persze visszafogott gázadásokkal. Normálba

Kérdés: Mit csináltam ma,amikor csak az első féket húztam kicsit agresszívan,a hátsóhoz hozzá se nyúltam,közben meg elkezdett tangózni a motor segge? Ilyen brutál a motorfékem? Olyan 10-11 ezres fordulat,azt hiszem.
Áh,nem írtam komolyan. Még azt is vehetnék.. Mellesleg be kéne fújni,hogy ne kopjon Pista'bá igen vagány,amikor döntögeti a reggeli adagod,és már arra gondol,hogy mi marad az ebédhez. Perectől így is tartok,ezért nem is próbálom dönteni. Hagyom úgy,ahogy felfekszik..

Ma pl főúton 120-130-nál rámelőzött egy skoda octavia kombi
Tolta neki rendesen,még utána is. Szlovákok..
ájjle evvel a lábtartóérintéses faszságról mert megtépem a séród kishaver. sem gyorsabb sem vagányabb nem leszel ha olyat döntesz mint Pista bá reggel hatkor a hosszúlépés apentásüvegén.ellenben nagy lehet a perec ha hajtod ezt...kérdezd meg a pályások közül hánynak ér le....kb senkinek.
1....élvezd
2...féljébazmeg
A bükkben akad nem?
De utcára nem sok? Azt írjátok,hogy sok. Az a baj,néha tekerem,de valahogy nem akar leérni a lábtartó Ott még nagyon nem tartok.. Még azt is soknak érzem,amit most döntök,és olyankor vissza kell engednem,mert közeledik a széle. Ilyen fasza útburkolaton ti mit kezdtek vele? Gyorsforgalmikon meg főutakon járkáltam,ott meg nincs olyan sok kanyar. Majd pár km múlva
Ha adsz két millát megyek is.
akóó vegyed meg , és csütörtökön jöhetsz azzal...
Ezek mind pályagumik nemde?
Mert akkor mind sok utcára.
Hát ha eddig kibírt a gép akkor így is mard....................hulláratörni majd a következőt kéne.
az jobb lenne minden tekintetben.
Már a tervezett következő.......................nem a hulláratörés része.
Nya azzal kidugom a pofám pályára is.
még mindig meg van , nem tettem fel, mert közben átálltam slick-re...
egyébként tényleg jó , már elkoptattam egy pár garnitúrát , csak nekem kb: 1000 km-t bírnak , de nem csak az hanem mindegyik...
úgy néz ki csütörtökön meglátogatjuk egy páran Kakucsot , ha gondolod jöhetsz te is , vagy más is már ha van hozzá kedve...
Te ismered a Racetec K1-et tőlem vetted
Ugye, hogy fasza gumi?
Én most újra azt fogok venni csak hátra K2 vagy K3-at
Szia!

Kijött az új Pirelli Rosso Corsa 2 zónás pályagumi, ajánlom figyelmedbe.
Kurvajó gumi!
Mert ahhoz képest, hogy ódákat zengettek róla semmivel sem jobb utcán mint a két másik említett gumi (a racetech meg a supercorsa ugyanaz amúgy) sőt nekem jobban csúszkál főleg most, hogy kopott már.

Egyébként csak, hogy mennyire nem lehet megfingatni egy ilyen gumit utcán, nekem a mai napon is egy Pirelli Dragon Supercorsa Pro van fent elöl ami a Supercorsa elődje, 7 éves ez a gumi ráadásul nincs már minta a jobb oldalán (Hungaroring) és még egyszer nem csúszott meg sehol! Most már azért lecserélem de feldobok majd egy képet hogyan is néz ki
Úgyhogy NEM kell neki a D211 hidd el! Sztem egyszerűen túl jó az utcára és nem tudod normálisan bemelegíteni....