Üdv mindenkinek!Egy haver 600-asára kellene sürgősen(ezen a hétvégén)egy fesz.szabályozó!A moci '98-as,ha valaki tud egyet a Kisalföld területén,kérem jelezze!Árban megegyezünk...
Teljesen mindegy milyen a fogaskerék mert ugyan ezt fogod látni. A jeladó a kihajtásról veszi le az adatot. Nem tudja, hogy neked hátul +4 fog van. Ha most 123-at mutat akkor -2, +3-al is azt fogja mutatni. Csak nem annyi lesz.
Az én motorom óra szerint 278-at megy 4-be. Elöl kapott -1 fogat hátul +2-őt és jééé...továbbra is 278-at mutat az óra 4-ik végén.
Huhh.................odáig el se jutnék..................már az elején eltévedek és megállok térképet meg GPS-t nézni.
Na majd ha lesz másik gépem kimegyek nézni.
azé egyesben leforog Kakucson is , mondjuk a 2 már nem
multkot véletlenül gázfröccs nélköl visszadomtam egybe (aszittem 3-ba vagyok, hát nem ) fordított irányban az 1-es kanyarnál
sikerült úgy bedriftelnem a kanyarba mint a zupermyotyósok , elsőre kicsit zokon vettem, de utána fülig ért a szám...
3ezer méteres csíkot tudsz fújni vele? Gondolom nem 100anként fújod. Eeez nem volt olyan nagy flakon,meg sűrűn fújtam. Első 100-as után mindenhová kapott,azóta szép fehér Utána meg kb még 8-9x fújtam. Majd máskor jobban figyelek.
Az én motorom óra szerint 278-at megy 4-be. Elöl kapott -1 fogat hátul +2-őt és jééé...továbbra is 278-at mutat az óra 4-ik végén.
Nekem a K5 gyárival óra szerint 1-be 135,aztán a többinél 35-ösével emelkedett.
Na majd ha lesz másik gépem kimegyek nézni.
multkot véletlenül gázfröccs nélköl visszadomtam egybe (aszittem 3-ba vagyok, hát nem ) fordított irányban az 1-es kanyarnál
sikerült úgy bedriftelnem a kanyarba mint a zupermyotyósok , elsőre kicsit zokon vettem, de utána fülig ért a szám...
Lehet be kelene ruházni rá... Szerintetek?
csak akkor tudom megmondani ha tudom azokat az értékeket is...
Szerintetek gyári fogaskerék lehet fent ha 1.be 123km/h 2. 170Km/h 3ba meg 203 km/h megy a k4 gsx-r.
El lett bszva az egész napom!
Mikor mész? Merre?
Jöttök áztatni holnap?
Bár 100-anként akkor se fujnám ha térden állnál.