Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!Egy haver 600-asára kellene sürgősen(ezen a hétvégén)egy fesz.szabályozó!A moci '98-as,ha valaki tud egyet a Kisalföld területén,kérem jelezze!Árban megegyezünk...
számold meg a fogaskerekeket 16/45 kellene lennie
Teljesen mindegy milyen a fogaskerék mert ugyan ezt fogod látni. A jeladó a kihajtásról veszi le az adatot. Nem tudja, hogy neked hátul +4 fog van. Ha most 123-at mutat akkor -2, +3-al is azt fogja mutatni. Csak nem annyi lesz.
Az én motorom óra szerint 278-at megy 4-be. Elöl kapott -1 fogat hátul +2-őt és jééé...továbbra is 278-at mutat az óra 4-ik végén.
Helo!
Nekem a K5 gyárival óra szerint 1-be 135,aztán a többinél 35-ösével emelkedett.
Huhh.................odáig el se jutnék..................már az elején eltévedek és megállok térképet meg GPS-t nézni.
Na majd ha lesz másik gépem kimegyek nézni.
azé egyesben leforog Kakucson is , mondjuk a 2 már nem
multkot véletlenül gázfröccs nélköl visszadomtam egybe (aszittem 3-ba vagyok, hát nem ) fordított irányban az 1-es kanyarnál
sikerült úgy bedriftelnem a kanyarba mint a zupermyotyósok , elsőre kicsit zokon vettem, de utána fülig ért a szám...
Látod látod milyen jó kakucs.............ott nincs ez a nagy eszetlen sebesség.
én meg egyszer nem vettem észre hogy villog , és a tankolásnál szólt a kutas hogy valami barna izé van a hátsó lámpámon...
Huhh az nekem 190-nél jött amikor kígyóztam mint a vizisikló a buszmegállóban.
vagy bekapcsolt a beszarásjelző...
Fiúk/Lányok! Power Commander-ről véleménye valakinek? Gixer 600 K4
Lehet be kelene ruházni rá... Szerintetek?
Igen, az a gyári fogaskerék! ;)
Gondolom 4-ben vége lett az egyenesnek.
az 5. és 6. fokozat?
csak akkor tudom megmondani ha tudom azokat az értékeket is...
Sziasztok

Szerintetek gyári fogaskerék lehet fent ha 1.be 123km/h 2. 170Km/h 3ba meg 203 km/h megy a k4 gsx-r.
Még melózom!
El lett bszva az egész napom!
Délelőtt hívtalak , gondolom még vagy ne gondoljak semmire.

Mikor mész? Merre?
Atya, Kriki?!
Jöttök áztatni holnap?
Na,én fújtam 250 után.. Mostmár nem félek,hogy elszakad
Simán.
Bár 100-anként akkor se fujnám ha térden állnál.
Hol osztogatják ennyire? Hozzál nekem is
3ezer méteres csíkot tudsz fújni vele? Gondolom nem 100anként fújod. Eeez nem volt olyan nagy flakon,meg sűrűn fújtam. Első 100-as után mindenhová kapott,azóta szép fehér Utána meg kb még 8-9x fújtam. Majd máskor jobban figyelek.
Ha egy flakonnal ráment tényleg ellopták mert 3e-et elfujkálok mire kiürül.
Póóóóóózzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr!
Lehet a bótba kapni telit!