Hol utazol Te 200 felett Gyulus, ha azt mondod ez az átlagtempód is akkor beszarok de rögvest. Mondjuk ilyesmit eccer már megeresztettél ha jól dereng akkor tán 160-170 km/h átlagtempóról beszéltél. Lehet valami ufó vagy, netán őstehetség?
Gyula,
Te szerencsétlen hosszúra nőtt lombrágócsecsemő, legalább lenne pontos az infód, de nem az, nem volt 6 liter mivel spóroltam és 4-5 liternél többet nem használtam. Inkább foglalkozz az üzemanyagárral (mert aktuális) meg a 4 litert kajáló motoroddal, az jól áll neked...
Csak próbálom felmérni az állapotát,nehogy valami önhibámon kívül legyen szar. De tökre úgy éreztem,mintha csúszott volna Vagy csak hirtelen olyan könnyű lett,mert elől terhelődött,és..
Nem kell magyarázni,csak arra lettem volna kíváncsi,hogy.. Magas fordulatnál intenzíven fékezek,akkor az valahogy így néz ki,vagy csak ennyire nem az utat néztem,esetleg lehugyozta egy kutya a gumi,vagy a csillagok állása miatt.. Máskor majd figyelek
Az a lábtartós dolog,amit te kipróbáltál.. Hogy is mondjam.. Még itt is előferdülhet,bár nem szeretném. Powerslide,ne hülyéskedj,minden kanyarba megvan
Már sajna megeszi a 6 litert így 200 feletti utazóban.....
Te szerencsétlen hosszúra nőtt lombrágócsecsemő, legalább lenne pontos az infód, de nem az, nem volt 6 liter mivel spóroltam és 4-5 liternél többet nem használtam. Inkább foglalkozz az üzemanyagárral (mert aktuális) meg a 4 litert kajáló motoroddal, az jól áll neked...
pedig...
Csak búg nem motorfékez.És nyomjad a hátsót is nem dísznek van.
Az a lábtartós dolog,amit te kipróbáltál.. Hogy is mondjam.. Még itt is előferdülhet,bár nem szeretném. Powerslide,ne hülyéskedj,minden kanyarba megvan