Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kertészboltban vettem 40Ft/pár. Az a baj,amikor kiveszed 2 percre,utána meg raknád vissza.. Mintha hallottam volna,hogy van valami olyan is,ami többször használható..
igazából ezek egyszer használatos cuccok. Munkavédemi boltban lehet kapolni.
Én már használtam. Azt nem tudod,vané olyan,hogy többször használatos? Ilyen kicsi műanyag vacak. És ha van,akkor mennyiért meg merre?
Ez egy átlagnak jó is lenne
Nem.Csak olyan magasan voltak a kezei hogy a fejét nem láttam (annyi prém volt a motorra aggatva) De az ujjait egen.A feje felett.
Be volt karmolva.
Hááát az egyik annyira kígyózott hogy majd elesett akkor döntöttem úgy hogy lelépek.
ahhoz még fiatal vagy. Csoppert 40 alatt nem szabad követni.
Edöntöttem hogy lassú leszek........................keresek egy csopperos csapatot és követem őket.
Lesz ami lesz.
Bár egyszer az Örsről az árkádig követtem őket.Élvezetes fél Km volt.
próbáld ki a dugaszt. A zaj öl butít, stb..
Lehet tényleg füldugó a megoldás.................Majd a következő horvátiai rohanásra kipróbálom.
A múltkori Karlovac-budapest táv 160-al már kicsit megviselt.Elfáradás,fejfájás meg ilyesmi nem volt...............viszont utána egy óráig elég tompán halottam.
Valszeg öregszem.
A zajprobléma megoldható egy pár forintos füldugóval. Nálam bevált, se fejfájás se semmi.
140=240-260
Első körben egen.Azt igazából utcára és nagyobb túrákra jobbnak találom a lazább üléspóz miatt.
Meg nem szalad el a ló velem.Max 160-170 után már hosszabb távon idegersítene...............bár ez sisak függvénye.Ha lenne egy csendesebb sisakom lehet a 200 is befigyelne.
De hasalóson tuti szaladnék 140-el az meg már nem egészséges a mai forgalomban.

Ha kifognék egy kisebb kalap pízt viszont megfontolnám időtöltésnek és játékra egy daytona 675-öst mellé
persze olyan kétkerek lámpásra mi?
Szagértelem? ? ?
Én inkább a motorral együtt cserélném a csapágyat is .............rossebnek van kedve evvel szórakázni.
Sziasztok! Felnicsíkot,Tankpadot honnét tudok rendelni netről? légyszi küldjetek linkeket!
Hiába no, vagy szakértelem vagy pénz.
kertészkedésnek éppen nem mondanám a 6 ha gyep levágását a Hortobágyon... habár jó nagy kert és tele van állítokkal mint Budapest...
Fűkasza hmmmmmm.........................láttam már....................nálam sokat bir.....................állni.
Kertészkedik akinek 6 annya van.
most hétvégén apósék szérszedtek egy rk 2-es fűkaszát (már ha tudod mia az ) mert olyen hangja volt mint egy repülőnek, valami ukrán csapágy volt benne, megint azt ajánlották neki volt vagy 900 Ft a 6210-es csapágy mondtam neki hogy vegye meg a FAG-ot, megvette de az 5000 volt viszont nem 2 hónapot fog bírni hanem 3 évet minimum...
ööö... izé... nem...
lehet hogy a FAG kicsit olcsóbb mint a koyo vagy az SKF de minőségben ugyan azt tudja...
Mondta valaki hogy kinyait kéne belerakni?Egy skf-el,koyo-val,ntn-el,nem hiszem hogy gond lenne.
A tipuskódban benne vannak a követelmények is.Nem csattogós lepkéhez valót kell belerakni hanem olyat ami odavaló.