Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és honnan lehet gatya új blokkokat szerezni?
Ott a pont!
Na most, Hidi Mikitől akartál motort venni? Nem néztem bele a videókba, csak végigfuttattam az egeret rajtuk, hogy mit ír ki teljes URL-ként.
A másik, hogy érdemesebb a lakóhelyedhez minél közelebbi motort nézni, mert azt vagy láttad már, vagy ismerőseid tudnak róluk, esetlegesen ismerik a tulajdonost.

Meg milyen motorjaid voltak előtte? És hogy jöttél rá, hogy stuntoláshoz hazsnálták ezt a motort?
A magyar valóság tényleg az hogy ha az én kis gépecskémbe 10 perc alatt beleszórtam volna a 14000 Km-es órapanelemet már nem lenne gondom rá.
De mivel nem etikusnak így még egy telefon sem volt hogy adok érte 2 hízót.mindezt majd 2 hónapja.
Pedig tényleg nem dohányzó és tényleg csak túrázásra használt a járgány.
Egy srác most passzolta el a 3 évvel öregebbjét drágábban.
Mondjuk aki 1.5-ért akar 2 éves ezres sportmocit az miért csodálkozik? A Hidi Mikitől eleve nem vennék motort ahogy magamtól se. Persze ez egy kirívó eset mert könnyen lenyomozható meg vannak videók de az eladó motorok egy része(elég nagy %) hasonló előélettel bír. Nem pont streetfighterkedés hanem 2X visszatekert km óra, 1-2 ordas nagy esés stb. A Magyaroknak csak az számít, hogy olcsó legyen, karcmentes idom, meg kevés a km. Ha ezt megveszed 1,5-ért 2 kilóért kapsz bele zsír blokkot és még mindig beljebb vagy mint ha 1,9-ért vettél volna olyat amit nem a Hidi Miki használt.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyetértek ezzel vagy ez jó így de sajnos ez a Magyar valóság.
Hmm.. Príma. Nincs pofám felhívni az ismerőst,hogy kutakodjon az adatbázisban.. Félek,hogy lelőttek nagyobb sebességgel,és akkor majd kiröhögnek Bár amikor odahúztam neki,akkor semmit sem láttam.

Figy,most a trafi nem tudom,hogy volt.. Szemből villogtak nekem,és mutatták,hogy trafi. Azaz igazság,nem nagyon néztem,miután meg lehagytam mindegy volt,mert jobb tükröm nincs.. Ha meg is lőtt,akkor ez a legkisebb bírság,a 30e. (Remélhetőleg) Sose volt ilyen bajom.
Ha a nagy doboz a kocsiban a jobb egy támláján feléd néz.Jellemzően a kocsi eleje is.Akkor integess neki mert semmit nem ér vele.Ha a hátát látod és a kamerás muki majd a kamera jön és nem 50-el mentél akkor megszíítad. És jó 1 Km a hatótáv.Tehát ha 1 km-re túllépted majd lassítva mért az már szopás.
Én 2x kaptam be egy hónap alatt kocsival.Mindkétszer szemből jó 1 Km-ről.Rendszám nem látszott csak mikor közelebb már 50-el mentem.
Menetirány szerinti jobb szélen volt,és mintha láttam volna 2 sárga pöttyöt,szóval ezt a sávot nézte,nem a balt. De nem sűrűn látok trafit Meg most elszaladt a lóláb ezzel a másínnal Már 2x futok bele,ilyen 10% feletti eltéréssel.
Autós.
ezen én már túl vagyok kb 2 hónapja
Autós vagy 3 lábú?
Faluban mentem,elsőnek van a tábla,hogy ott vagy,aztán kis kanyar,utána egyből trafi. Nem tudom,az előzést bemérte-e Falu előtt volt az előzés,faluba beértem ott meg 65-tel mentem az elején. Hagytam magától lassulni,azért volt 65. Faluban meg 50,ugye..
Eléd nem menjen valaki és ne dobd el a gépet.Evvel törődj.És menj keveset városban.
Mert valaki a fülembe magyarázta,hogy Jürgen megnézi a seggét,oszt beleteszi a szerszámot is De majd lesem a netet,hogy van-é sztárfotó. Azért kérdezem,mert ma átjöttem a sárgán is,amin ugye nem szabad,mögöttem meg nagyon kék volt az utca Mondjuk a sárga az nem piros,a féktáv az meg féktáv
Nem fordul.Minek fordulna.Max a 3 lábú....................de az mostanában nem jellemző csak a fix kocsi hátsó ülésére telepített.
Semmi.Mi lenne.
Khm,úgy értem,ha netalántán megfordul,és felírja a rendszámot,vagy ilyesmi. Elvileg már 1 rendőr is elég,nem kell,hogy bárki is megerősítse. pl piroson mész át.. Na?
Skacok! Segítsetek már ki egy kicsit,ha tudtok.

Mi van akkor,ha egy trafi szemből meglő? (tudom,hogy semmi,mert ott nincs rendszám,de azért mégis)
az egyik kar ragasztós,de már felpolíroztam!
ú bocs.elnéztem az oldalt.!igen,hibátlan!azt nem tudom arra jó e.de szerintem igen,mert s rad on volt
nem tudom jó e.3 küllős,gs elsőfelni.javított,kis hibája volt.a jób és társa javította!ha szeretnéd küldök képet! ára 20e.

Te is azt tetted a múltkor mi?
Hát hiába a rutin meg az évek............
Szia!
K6-ra jó? Sérülésmentes?
Téééélleg?
Mé nem mennek a szomba!?
Joe, ne foglalkozz a szervvel, avar alatt kell lepattanni előlük....