Na most, Hidi Mikitől akartál motort venni? Nem néztem bele a videókba, csak végigfuttattam az egeret rajtuk, hogy mit ír ki teljes URL-ként.
A másik, hogy érdemesebb a lakóhelyedhez minél közelebbi motort nézni, mert azt vagy láttad már, vagy ismerőseid tudnak róluk, esetlegesen ismerik a tulajdonost.
Meg milyen motorjaid voltak előtte? És hogy jöttél rá, hogy stuntoláshoz hazsnálták ezt a motort?
A magyar valóság tényleg az hogy ha az én kis gépecskémbe 10 perc alatt beleszórtam volna a 14000 Km-es órapanelemet már nem lenne gondom rá.
De mivel nem etikusnak így még egy telefon sem volt hogy adok érte 2 hízót.mindezt majd 2 hónapja.
Pedig tényleg nem dohányzó és tényleg csak túrázásra használt a járgány.
Egy srác most passzolta el a 3 évvel öregebbjét drágábban.
Mondjuk aki 1.5-ért akar 2 éves ezres sportmocit az miért csodálkozik? A Hidi Mikitől eleve nem vennék motort ahogy magamtól se. Persze ez egy kirívó eset mert könnyen lenyomozható meg vannak videók de az eladó motorok egy része(elég nagy %) hasonló előélettel bír. Nem pont streetfighterkedés hanem 2X visszatekert km óra, 1-2 ordas nagy esés stb. A Magyaroknak csak az számít, hogy olcsó legyen, karcmentes idom, meg kevés a km. Ha ezt megveszed 1,5-ért 2 kilóért kapsz bele zsír blokkot és még mindig beljebb vagy mint ha 1,9-ért vettél volna olyat amit nem a Hidi Miki használt.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyetértek ezzel vagy ez jó így de sajnos ez a Magyar valóság.
Hmm.. Príma. Nincs pofám felhívni az ismerőst,hogy kutakodjon az adatbázisban.. Félek,hogy lelőttek nagyobb sebességgel,és akkor majd kiröhögnek Bár amikor odahúztam neki,akkor semmit sem láttam.
Figy,most a trafi nem tudom,hogy volt.. Szemből villogtak nekem,és mutatták,hogy trafi. Azaz igazság,nem nagyon néztem,miután meg lehagytam mindegy volt,mert jobb tükröm nincs.. Ha meg is lőtt,akkor ez a legkisebb bírság,a 30e. (Remélhetőleg) Sose volt ilyen bajom.
Ha a nagy doboz a kocsiban a jobb egy támláján feléd néz.Jellemzően a kocsi eleje is.Akkor integess neki mert semmit nem ér vele.Ha a hátát látod és a kamerás muki majd a kamera jön és nem 50-el mentél akkor megszíítad. És jó 1 Km a hatótáv.Tehát ha 1 km-re túllépted majd lassítva mért az már szopás.
Én 2x kaptam be egy hónap alatt kocsival.Mindkétszer szemből jó 1 Km-ről.Rendszám nem látszott csak mikor közelebb már 50-el mentem.
Menetirány szerinti jobb szélen volt,és mintha láttam volna 2 sárga pöttyöt,szóval ezt a sávot nézte,nem a balt. De nem sűrűn látok trafit Meg most elszaladt a lóláb ezzel a másínnal Már 2x futok bele,ilyen 10% feletti eltéréssel.
Faluban mentem,elsőnek van a tábla,hogy ott vagy,aztán kis kanyar,utána egyből trafi. Nem tudom,az előzést bemérte-e Falu előtt volt az előzés,faluba beértem ott meg 65-tel mentem az elején. Hagytam magától lassulni,azért volt 65. Faluban meg 50,ugye..
Mert valaki a fülembe magyarázta,hogy Jürgen megnézi a seggét,oszt beleteszi a szerszámot is De majd lesem a netet,hogy van-é sztárfotó. Azért kérdezem,mert ma átjöttem a sárgán is,amin ugye nem szabad,mögöttem meg nagyon kék volt az utca Mondjuk a sárga az nem piros,a féktáv az meg féktáv
A másik, hogy érdemesebb a lakóhelyedhez minél közelebbi motort nézni, mert azt vagy láttad már, vagy ismerőseid tudnak róluk, esetlegesen ismerik a tulajdonost.
Meg milyen motorjaid voltak előtte? És hogy jöttél rá, hogy stuntoláshoz hazsnálták ezt a motort?
De mivel nem etikusnak így még egy telefon sem volt hogy adok érte 2 hízót.mindezt majd 2 hónapja.
Pedig tényleg nem dohányzó és tényleg csak túrázásra használt a járgány.
Egy srác most passzolta el a 3 évvel öregebbjét drágábban.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyetértek ezzel vagy ez jó így de sajnos ez a Magyar valóság.
Figy,most a trafi nem tudom,hogy volt.. Szemből villogtak nekem,és mutatták,hogy trafi. Azaz igazság,nem nagyon néztem,miután meg lehagytam mindegy volt,mert jobb tükröm nincs.. Ha meg is lőtt,akkor ez a legkisebb bírság,a 30e. (Remélhetőleg) Sose volt ilyen bajom.
Én 2x kaptam be egy hónap alatt kocsival.Mindkétszer szemből jó 1 Km-ről.Rendszám nem látszott csak mikor közelebb már 50-el mentem.
Mi van akkor,ha egy trafi szemből meglő? (tudom,hogy semmi,mert ott nincs rendszám,de azért mégis)
Te is azt tetted a múltkor mi?
Hát hiába a rutin meg az évek............
K6-ra jó? Sérülésmentes?
Mé nem mennek a szomba!?