Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hooool voltál te buzi divatmotoros?
Hétvége balazon sound?
Előtte meg kéne mán baszatni egyet!
Hali RockStar!
Komplett farokidom még rád vár.
Gyűjtögess.........
Előkerültél?
Verjem a vastag lókolbász a végbeledbe szellőzőjébe.

Krikettel már hiányoltunk , most vagy három hete már csak engem cigizik le reggelenként , de téged is szeretne....

Akad egy-két hálás mókuska itt-ott, csak úgy csorog a nyálam ....

FeneVad szedi a lábát, valami leírhatatlan tempót megy.
Kacsaszalaggal meg nyálazással?
Mert hegesztés nem jöhet szóba?
Szia!
Inkább meg....
Figyi én úgy tudom, hogy a leömlő, és az alsó dob egyben van, a kipufogóvég van külön bilincselve, ami (kipufogóvég) még a lábtartóhoz is csatlakozik.
Ha ezt összehozod K7 -re, akkor nyert ügyed van!
Szia te (nem)rosszéletű!
A kávéval vigyázz, mert kitágítja az agyi ereket, és a kitágult erek összenyomják azt a tekervényekkel barázdált szárazcefrét, ami már elveszik abban a kopasz bukósisakban, amit a nyakadon hordasz.
Amúgy az enyém már kirohadt a fejemből, az utolsó darabot most piszkáltam ki a fülemen keresztül...
Szép a motorod...
Na csókollak..... ,
Kedves Gsx-r600 Tulajok!

Szeretnélek titeket meginvitálni a 2011.07.31.-én tartandó Red Line Motoros Versenynapra.

Amennyiben többen is jönnétek és ezt előre jelzitek a elérhetőségeink egyikén bíztositani tudunk számotokra kordonszalaggal elkerített területet.
Bővebb információkat a rendezvényről a honlapunkon találhattok.
http://www.red-line.hu/

Üdvözlettel:
Májer Norbert
Red Line Hungary Kft
Szépöcsém, valamit valamiért! Vagy így, vagy sehogy.
Szerintem barátkozz meg a flexel és társával.
NE qurjatok fel!
Nem kell csak gumipók vagy sisakháló.
Igen, de nem akarok sem flexet, sem ívet használni hozzá!
Szia!

Bármit lehet.
Sziasztok! Fel lehet-e pattintani egy k7 es-re a k8 dobot, vagy sem? vki!
síkhülye...muszály elintézni hogy magamraköpjem a reggeli kvmat?
Csontig benyalós tengermély tiszteletem Igazgatóúr!

Jaja...megy az mint a szalmonellával töltött bélrendszer...most csörög zörög benne minden, de azért szedi a lábát.
Te is jól vagy? Üzemelteted a motorkádat is az ingatlan mellett?
Tessék vigyázni a munkahelyi balesetekre, nehogy beszoruljon a faszod valamelyik minőségi illatos ingatlanos lepkeszárnykölteménybe!
Eladó LG GT540 Optimus fekete, fóliás, karcmentes, vodás, 8 hónapos, 1 év 4 hó garis még, dobozában papírokkal, minden tartozékával. android 2.1-es, 2gb memkari, töltő, cd, tok, plusz képernyővédő fólia. Ár: 29.000.-Ft
Stiftet akart irni!
Astra meg a drift.
Annyira nem................felénél majd bealudtam.
Hát ez kurva izgis volt Kicccccssávó!
Sziasztok!Segítség kellene,valaki meg tudná mondani,hogy a fenébe lehetne a gixer600 k3-nak a kijelzőjén a hőmérőt farenheim-ről celsiusra átváltani?Előre is kösz!