Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a gyászhuszárok esőben nem mennek.
ABS-es hát, olyannyira, hogy a helyét sem találom!
Neked ABS-es a motorod? Láttam egy videót,és a mostani időjáráshoz viszonyítva.. Nem is tűnik olyan alaptalannak.
Ráérünk... És amié nem kell fizetni, nem csengetünk!
Nemazé te .................de a falukban 50 nem 150 a sebességhatár.
Amié nem muszáj fizetni, nem csengetünk.
Nyúúúúgííí! Irány Brno!
Húzzá má messzebb mint visegrád...........................élvezni fogod.
Ahol éppen akad, széles a Balaton határa
Hol?
Túra, pálya, utcai verseny.
Melyik?
Az majd jövőhéten jön! Hétvégén beszámolok!
Motoros hír?Voltál nagyobb túrán,pályanapon?
Istenem, mekkora defekt volt az éjszaka... Hajnali kettőkor kint állok a Shell kúton Lantosnál jön egy papa, majdnem összetört Lada Samarával, utánfutója megpakolva fémekkel, szirénáz rá a rendőr már vagy száz méter távolságról... Oda se neki! Vazze, aztán a rendőr már mutogat neki, meg mindent csinál, a papa rá se hederít, meg szép komótosan megáll a piros lámpánál!
Rendőrök kiugranak, csinálnak egy kis papírmunkát, Aztán megindulnak előre, papa meg utánuk.
Aztán kiderült, hogy az Astra driftre is elég faszán össze van rakva, 5 csaj ül a kocsiban, a diszkó parkolójában meg volt elég hely, na behúztam a kézit, egyből jött a hohóóó. Annak a csajnak ízlett a legjobban, amely hátul feküdt keresztbe, ajtótól-ajtóig csúszkált!
Aztán kiderült, hogy a város diszkósa kibaszott csúnyán az egyik fiatal sráccal, mert a helyi étteremben akart a gyerek blackbeat diszkót rendezni, erre DJ Zotta meg rájuk küldte a vámosokat, na egyből 300 rugó bírság, 600 CD-nek heló, hogy csak a legszaftosabbakat említsem. Így tele volt rakva a ClubDelerium, mert mindenki idejött, mivel másutt nem volt buli.
Szerintem lenyalta a kóbor kutya.
Valaki lelopta róla.
Gondolom én vagyok ilyen szerencsétlen.. Melegen befújom a láncot,ahogy kell,belülről.Kifehéredik,frankó.Olyankor hagyom állni egy kicsit az utcán. Jó 30-40 perc múlva behozom,de mire beérek a kapun belülre,már nem látszik rajta,hogy be lett fújva.