Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muhhahahahahahhhhaaaa!
Hellllááóó Cicus!
Csak ne csodálkozz ha felébredsz és egy levágott lófejet találsz az ágyadban.
Fék kéne neki gyorsan.
De ez még csökkenhet... Néhol kenőpénz, néhol vasököl, néhol fenyegetés, hidd el, elérem a célomat!
9 000 Ft
Mivan öcsém, megcuppogtattad a medvét, hogy nem bírsz normálisan beszélni?
K6-hoz való kuplung kar van, vadi új.
Műegerek..............
Nem teljesen mindegy neked - Naplopó - így is úgy is megérdemled!

amúgy meg coppjjjááá leeéé
Oh,köszi!
Mondom,tuti k1-es a cucc,és adapter kell,de ha akarod,majd lefotózom neked.. Bár azzal nem mész sokra. Szerintem telózok 1 bontót,vagy 2-t,aztán ha nincs más,valahogy belemegy egy farigcsált olcsó h4.
A CBR600RR-ben is ilyen adapterrel van berakva a H7 izzó. Nekem van is ilyenem, de messze vagyok. Szerintem a környékeden is találsz.
Hát vagy a ricsibontó,sugo és társai és komplett lámpát adnak vagy az Osamu bácsi sleppje KB a bontott lámpa áráért.
Esetleg a kendácsolás a legolcsóbb.De mint mondtam látni kéne.
És akkor az úgy mennyi Kicsicsávó?Szobakeró is esztetet kérdezte!
Kölyök ennyire válság van?
Mán ingyan is lecopod a medvét? Csak a törődés érzése miatt? kancsó
Szia Krikett!

Gondolj vissza, amiről tegnap dumáltunk... Az ár: Mínusz kétezer!
Az oké,a csati H4-nek tökéletes. A lámpa foglalatába nem fér be a H4. Nem illeszkedik,nem ül bele. Nagyon nehezen még azt a fogót is rá lehet pattintani,de akkor az izzót a foncsornak nyomja.. Ez biztos nem stimm. hosszú távon..

A H7 meg kicsi a lámpába,kéne hozzá az adapter,hogy ne essen ki.
Én baxnék az adapterre.Autósboltban veszel párszázért H4-es csatlakozót.És azt kendácsolnám rá.De látni kell hogy mit lehet vele tenni.
Esetleg ötlet,hogyan oldjam meg? H4-et faragjam bele? Mert a fejidomra H7 van írja,ez tuti,néztem. A csatlakozóba meg a H4 passzol.(csatlakozó,amit rádugok) Ráadásul nem fogok kapni adaptert,így a H7 kiesne,ha beraknám. Meg nem tudom,rendeljek-e adaptert.. Annak milyen távol lehetnek a lábai? Mert nem lenne fontos 3 láb,testet kap máshonnan,2 ér van bekötve a csatlakozóba. Csak ugye,sokkalta szélesebb
Mint a rendőr és a csirkebél esete a viccben.
Az nagy meló lehetett!
Visszatömték őket.
Visszamásztak?
*pályásoknak