Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megvannak.
A nincsenek meg azt jelenti hogy halvány lila fingom sincs hol vannak.
Az enyémnek sincs meg a papírjai.......
Bent pihizik a kalocsai Okmányirodában.
Az uccsó road&ride-on nézték a suzukik vázszámait.
A kérdés végül is csak annyi, hogy keresi-e a rendőrség a motort? Ha nem akkor valóban ajándék. Ha igen az ára max. 400e.
Különben is a pályán nem fog meg állítani a rendőr.
Max a boxban?
Lehet kintről hozták,és külföldön hagyták,mert nem hozhatják ki az adott országból az okmányit.?
Hogy nincsenek neki okmányai..................ottmaradt valahol. Véletlen.
Okmányok nélkül? Szerinted ez mit jelent?
Oksa
Tökmindegy. 1 millióért ingyen van.......
GSX-R 600 K4 fekete-narancs eladó!

2004.11. havi, 37.000 km-rel
Rendkívül jó állapotú, nézd meg személyesen!

Sok extra: hátsó sárvédő (35.000.-), IRC felhajló fék- és kuplungkar (kb. 30.000.-), MIVV GP carbon dob (120.000.-), TomTech rendszámtartó, bukógombák, motoremelő szemek, Puig plexi...
Minden gyári alkatrészt adok (kipufogó, hátsó sárvédő elem, láncvédő, fék- és kuplungkar, stb)
Gumik: Metzeler SportecM3, jó állapotúak, megbízható, friss gumik.

Mivel a motortól meg kell válnom (nem bármilyen áron!), így adok hozzá INGYEN: első-hátsó motoremelőket, egy garnitúra első fékbetétet.

ÁR: 1.050.000.- Ft, csak KP. Saját gyári alkatrészekkel 950.000.- Ft Alku nincs.

Kontakt: 20 351 77nyolcvan vagy PÜ
Képet kérésre küldök.
Drágák. Minden másra ott a MasterCard.
"És van egy suzuki gsxr1000 k8 as lucky strike model 1750km-es mintha uj lenne karcmentes és pálya mentes!"

Képtelen vagyok elhinni, hogy a Lákival utcán slick gumikkal, és tükör nélkül mész.
Biztos, h igazam van. Nekem is olyan.
100-105 fokon kapcsol a venti benne. Addig ameddig hűt ne vedd le a gyújtást róla.
A termosztát 82 fokon nyit és 8mm-ert emelkedik 95 fokig.
Ez nem Mz vagy MotoGP-s motor. Itt nem fog tovább járni a motor.
Szasztok!Tud valaki k6 hoz generátort?
Hát..........végülis azt írja javítható nem azt hogy életveszélyes ha megy vele valaki.
Lehet csak nézegetni veszik.
Ezt is ki kellett próbálni.
Ahogy érzed.
Már árulja egy ideje.
Ja, ezzel tisztába vagyok, egyébként azt hogy hálás arra értették, hogy hétvégén motorozhatok vele, és nem szerelni kell állandóan
"a váz ami javithato a hegesztés mentén nyilt szét"

A jó Isten mentsen meg az ilyen emberektől és motorjaiktól, mint Te!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_suzuki_gsxr1000-4763429
Bocsi,ez ddt500-nak: Ja,nem utassal,de az is csak egy próbakör volt,egyenesen mentem végig.