Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő nem a csajom... Randevún odaadta a nyugdíját, és megígértem, hogy jövök kövi hónapban is!
Nem,nem a barátnődére írtam.
Ma hajnali egykor fejeztem be a szakdolgozatom, szóval amúgy is ez volt ma estére a tervem!
Aludhatál kicsit többet.
Mint az utolsó képen lévőnek?

Nekem is hasonló a hajam.
Úgy lesz. Fater is mondta,hogy fullszintet nézzek..
A félszintetikust hagyd meg a yamaháknak.
Végre elballagtam a ragyába!

Pár pillanatkép nektek!
12,8V az fasza
Viszont kinyai...................kalap .................sem ér.Bezzeg az enyém..............4 év lassan 5 nuku töltés benn döglött a gépben mindíg még télen is és pöcc röff.
Igazi japán hogy ........meg a kis ferdeszemű bagázs.
Ilyet csak ott lehet kapni.
Ahogy érzed. Ennyiért mondjuk ajándék és a fesz. is 12,8V
Most találtam a neten. 4T 10W40 MOTUL 5100 4L 9.800Ft IMAGE_BUTTON_BUY_NOW + szállítás
Köszi az ajánlatot,de megpróbálok valami újat szerezni olcsón. 2 évesért fejmosást kapok.
Amúgy félszintetikus vagy fullos kell bele? Mert a repsol félszintes lenne,és 10w40..
Hogyan szippantja be a turbo az olajat?
Amúgy nem gáz ha teli van, úgyis eszi az olajat az otto motor.
ha gsx motorról akarsz beszélni akkor eltévedtél, ez gsxr topik..
Sziasztok! Motor vásárlás előtt állok. Ez lesz az első motorom és a gsx 600, 750 vagy cbr 600 f -n gondolkozom. Szeretném megkérdezni a véleményetek a gsx-ekről, mert árban jobbak mint a Hondák, de azt hallottam, hogy vannak velük gondok. Mondták a száraz kuplungos hibát és hogy könnyen elállítódik az elektronika. Lehet, hogy aki ezt mondta nekem pont kifogott egy problémás vasat ezért is kérdezem a ti véleményeteket. Mindenképp 2000 utáni gépet szeretnék max 30-40 ekm-es futással. Köszönöm a segítségetek. Üdv: Bandy
ja, meg jobb oldali burkolat leszed és lecsavar olajszűrű
amúgy az gáz ha fullon van olajjal a vas?bár nincs benne turbo mint kocsiknál ami beszippantja ha sok az oil
Kicsavar,leenged,becsavar,beönt. Nem?
sikerült kicserélni k5 ös gixerbe az olajat motult tetem bele kicsit lehet túlszaladtam az olajtöltéssel mer fullon van az olaj szint jelző
de ettől függetlenül gyerek játék az egész
Ez is igaz. De el kellett mennem megnézni a trélert. És ha már ott voltam,rákérdeztem erre-arra.. Plusszba az összes mocis bolt (Kawa,Aprilia,Suzuki meg egy mindenes) egy úton van,csak abban különbözik,hogy melyik szélén épült. 1-2 km-es szakaszon belül.
Nem kő görcsölnöm azon hogy szaladgálok 3-4 helyre mennyi meg bujom a netet fuvarköltséggel meg ilyenekkel.A végén mindíg oda jutok ki hogy van 1 Km-re tőlem van egy motorbót ott mindent megveszek oszt csá.
Így is ugyanúgy jutok ki anyagilag.
Jaja,hiszen a Repsol Hondás. Mondom Kawa és Suzuki között is van 1500/liter különbség,pedig u.a. az olaj. Motul.
Én csak azért kérdeztem a Motult,mert egy rakat Suzukin befigyel a Motul matrica De igazából nem ragaszkodom a márkához,ha olcsóbban is megkapom ugyanazt a keveréket.. Ez mind félszintes.