Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyértem alig kell behúzni.

szoba: Ja,nem utassal,de az is csak egy próbakör volt,egyenesen mentem végig Annyira sok gyakorlás csak nem kell,de a poros útszakaszoktól fosok,már volt velük szerencsém Jólesszez.. Csak rá kell éreznem a döntésre meg a megfordulásra.
Sziasztok!

Nincs valakinek Arai bukósisakról számlája (lehetőleg Viper vagy quantum)? Biztosítóhoz kellene:(
Asszem lemaradtam.........
Az nem elég büntetés? Fura vagy..ugyanarról beszélsz egy mondaton belül, de közben tagadni próbálod a mondatod első felét, a másodikkal...na mindegy..én nem értem a túrások lassú észjárását...... a nagyon lassú észjárását....
Az is motorozás....csak másképp!
Büntet a f..szomat.Viszont drága a javítás és jóval több a korházi költség.
Ja.........így viszont szerelni és/vagy fél térden szopni fog megtanulni nem motorozni.
Szia!
Ennek a kezdőnek az tökéletes....inkább ezt bassza szét, mint egy jóállapotút!
Szia!
Nem, nem az.....ennél ha elbaszol valamit már nem elég ha lerakod a lábad...mint a buherált mitodnál vagy minél, ez büntet keményen...
Szia!
Sok szerencsét a motorozás elsajátításához!
Szükséged lesz rá nagyon!
Kezd nekem ez a gép kicsit érdekesnek lennie................fent fog a kuplung? ? ? ? ?
Mit találsz még?
Főleg hogy semmi tapasztalatod még alapszinten sem a karbantartásban.
Sziasztok, tudnátok írni nekem véleményt a gépről?
Nyár végén elkezdhetem már korlátlanra a jogsit, és már nézem mit lehetne venni
Azt mondták hogy a gixxer egy hálás gép, kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, köszi
Talán ne utassal gyakorolj.
Volt mindenem... Külön sztori, majd elmesélem.
Ja,akitől vettem rámnézett,és azt mondta,hogy vagyok vagy 60 kiló Csoda,hogy bírom a gépet,meg megy is alattam

Azt a javaslatot kaptam,hogy vigyem ki ringre,és majd valaki belövi nekem a beállításokat.
Ezret? Csak ott a bibi,hogy nem tudom hányezer rendőr van itt,és az éveimet sem pazarolnám rácsok mögött.Plusz pár km a kapitányság,tűzoltóság és a közelben vannak a mentősök is Legalább kéznél vannak.Én csak itt próbálgattam lakó és pihenő övezetben (5-6 km ) elejéig. Hogy nem volt ennyire súlyos a játék? Meg a szalonba nem adtak rendszámot?
Fogod majd még! Idő kérdése. Én is gyakoroltam az úton való egyíves megfordulást!

Amúgy szólok, hogy a rendszámos móka százrugó, meg félév aranyapám! Nekem nem volt ennyire súlyos a játék... De ismerem a sztorit, párezret lenyomtam rendszám nélkül, közúton!
Na,amikor ráengedtem álló helyben 5 ezer körül a kuplungot.. Csak nagyon kicsit kell behúzni,mert annyira kint fog,gondolom normális.Nagyon kell szokni,kicsit odatéptem 1-be,105,megláttam az órát,meg az utat,csak úgy pattogtam rajta,mondtam is,hogy sose állok meg. Természetesen rövidgatya + póló.Na,azért bukó volt rajtam Utána kicsit nyugisabban visszafelé,de azért ott is súroltam azt a bűvös számot.A lakóknak nem tetszett,le akarták lesni a rendszámot,de rábasztak,mer az nem van De nekem így elsőre félelmetes volt Meg mögém ültek,hogy fúú,motor.Kerszteződésnél megálltam,és elkezdtem oldalra dőlni.Éreztem,hogy valami nem fasza,de nem bírtam megfogi,szerencsére ő is letette a lábát.. Azért nem mehet minden elsőre. De az kicsit zavar,hogy nem tudok normálisan keresztbe fordulni az úton.Mondjuk még egyáltalán nem érzem a motort.
a fuves arokpartot preferalom par arnyas faval.murvat fak nelkul probaltam.....nemteccett.
Ezzel én is így voltam a K8-assal! Ma már nem jelent túl nagy erőfeszítést. Idővel te is rájössz, hogy hol lehet a legkisebb erőfeszítéssel a leghatékonyabban kiszedni a mocit!
Ami blokkra van írva az szűrő nélküli.Így én a 4 litert venném.
Hőfok naggyából jó.
És még szép is Tudok normálisan,ésszel motorozni. Nem szoktam tépni a szarvát. Majd megbarátkozok vele,most már tuti nem adom el,hogy vegyek egy hornetet.

Termosztát mennyinél nyit benne? Valahol 100° felett bekapcsolt a venti is,és visszahűtötte 80-90 köré,nem figyeltem annyira. Meg a blokkra 2800 ml van írva.Így is 4l olajat vegyek,vagy elég lenne 3x1l is? Nem tudom,mennyire eszi.
Mondjuk én középkategóriást mondtam nem igásállatot kis teljesítménnyel.
Egy 100 pacis hornet elpöfög egész szépen.