szoba: Ja,nem utassal,de az is csak egy próbakör volt,egyenesen mentem végig Annyira sok gyakorlás csak nem kell,de a poros útszakaszoktól fosok,már volt velük szerencsém Jólesszez.. Csak rá kell éreznem a döntésre meg a megfordulásra.
Az nem elég büntetés? Fura vagy..ugyanarról beszélsz egy mondaton belül, de közben tagadni próbálod a mondatod első felét, a másodikkal...na mindegy..én nem értem a túrások lassú észjárását...... a nagyon lassú észjárását....
Kezd nekem ez a gép kicsit érdekesnek lennie................fent fog a kuplung? ? ? ? ?
Mit találsz még?
Főleg hogy semmi tapasztalatod még alapszinten sem a karbantartásban.
Sziasztok, tudnátok írni nekem véleményt a gépről?
Nyár végén elkezdhetem már korlátlanra a jogsit, és már nézem mit lehetne venni
Azt mondták hogy a gixxer egy hálás gép, kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, köszi
Ezret? Csak ott a bibi,hogy nem tudom hányezer rendőr van itt,és az éveimet sem pazarolnám rácsok mögött.Plusz pár km a kapitányság,tűzoltóság és a közelben vannak a mentősök is Legalább kéznél vannak.Én csak itt próbálgattam lakó és pihenő övezetben (5-6 km ) elejéig. Hogy nem volt ennyire súlyos a játék? Meg a szalonba nem adtak rendszámot?
Fogod majd még! Idő kérdése. Én is gyakoroltam az úton való egyíves megfordulást!
Amúgy szólok, hogy a rendszámos móka százrugó, meg félév aranyapám! Nekem nem volt ennyire súlyos a játék... De ismerem a sztorit, párezret lenyomtam rendszám nélkül, közúton!
Na,amikor ráengedtem álló helyben 5 ezer körül a kuplungot.. Csak nagyon kicsit kell behúzni,mert annyira kint fog,gondolom normális.Nagyon kell szokni,kicsit odatéptem 1-be,105,megláttam az órát,meg az utat,csak úgy pattogtam rajta,mondtam is,hogy sose állok meg. Természetesen rövidgatya + póló.Na,azért bukó volt rajtam Utána kicsit nyugisabban visszafelé,de azért ott is súroltam azt a bűvös számot.A lakóknak nem tetszett,le akarták lesni a rendszámot,de rábasztak,mer az nem van De nekem így elsőre félelmetes volt Meg mögém ültek,hogy fúú,motor.Kerszteződésnél megálltam,és elkezdtem oldalra dőlni.Éreztem,hogy valami nem fasza,de nem bírtam megfogi,szerencsére ő is letette a lábát.. Azért nem mehet minden elsőre. De az kicsit zavar,hogy nem tudok normálisan keresztbe fordulni az úton.Mondjuk még egyáltalán nem érzem a motort.
Ezzel én is így voltam a K8-assal! Ma már nem jelent túl nagy erőfeszítést. Idővel te is rájössz, hogy hol lehet a legkisebb erőfeszítéssel a leghatékonyabban kiszedni a mocit!
És még szép is Tudok normálisan,ésszel motorozni. Nem szoktam tépni a szarvát. Majd megbarátkozok vele,most már tuti nem adom el,hogy vegyek egy hornetet.
Termosztát mennyinél nyit benne? Valahol 100° felett bekapcsolt a venti is,és visszahűtötte 80-90 köré,nem figyeltem annyira. Meg a blokkra 2800 ml van írva.Így is 4l olajat vegyek,vagy elég lenne 3x1l is? Nem tudom,mennyire eszi.
szoba: Ja,nem utassal,de az is csak egy próbakör volt,egyenesen mentem végig Annyira sok gyakorlás csak nem kell,de a poros útszakaszoktól fosok,már volt velük szerencsém Jólesszez.. Csak rá kell éreznem a döntésre meg a megfordulásra.