Nakeddel rutinoztam,meg miegymás. Most meg ez van,egyenlőre.Még nem fostam be,de közel volt Alacsonyból is elég jól jön ki,így kezdésnek.Már van benne 5 km Valakitől csak rendszámot kell kérni Nélküle nem tolhatom,mert közel van a rendőrség
Ezért is mondtam hogy tanulásra inkább egy középkategóriás naked a nyerő.
Könnyebb a kezelése..............alacsonyabban és szélesebb tartományban adja le a teljesítményt nem úgy hogy alul döglött mint a 2 napos angolna felül meg ugrik mint az éhes pitbul.
Az üléspóz is a sortgépeknél azért ilyen mert nagy sebességnél ez a kedvező...............de kezdőként bef...ol ekkora sebességnél alacsonynál meg kínlódsz.
Mihez képest könnyű? Tudom,hogy a csopi az nehéz.. Meg ugye első nagy motorom,szóval.. Amikor felment 6ezer felé Mire megszokom,megőszülök. Meg itt elég poros az út,kanyarnál meg id mozdult a segge,de nem nagyon,szerencsére.
Igaz. Mentem vele pár kört,pörgettem,elég szokatlan Kapaszkodtam rendesen. Mondjuk megfordulni még nem nagyon tudok,meg elindulni se mindig,de alakul ez. Az zavar,hogy elég nehéz.Betolni a garázsba,kitolni onnan,elég szűkös a hely,ez nem jön össze egyből,és mire kiszedem a motort,addigra elfáradok Majd rágyurok
Még ebben az évben felszívom magam mint a hörcsög és felmerészkedem a nagyok közé no.Csak még lenyomok pár túrát hogy csiszolódjon a karcos stílusom.
Meg pár hétköznapos ering talán becsúszik.
Most még van egy túra juni elején az is jó lesz és augusztusig ugyis nem lesz szabadidő.
Na addig meglátom mi lesz.
A.nincs lém menni de ez még megoldható.
B.Kevés vagyok én hogy a nagymenők közt túrázzam és nézzem a kilátást ottan.
C.el kéne adni a gépet és nem tört álámóniumárban.
D.Kisnyúlé.
Majd ha elmegy a sövi és elintéztem egy triplát megmutatom neki a ringet.
Könnyebb a kezelése..............alacsonyabban és szélesebb tartományban adja le a teljesítményt nem úgy hogy alul döglött mint a 2 napos angolna felül meg ugrik mint az éhes pitbul.
Az üléspóz is a sortgépeknél azért ilyen mert nagy sebességnél ez a kedvező...............de kezdőként bef...ol ekkora sebességnél alacsonynál meg kínlódsz.
Ezek a sportizék elég könnyűek.
A sok tejfölösdoboz miatt.
Augusztus 7. - vasárnap
Augusztus 19. - péntek
Augusztus 26. - péntek
Meg pár hétköznapos ering talán becsúszik.
Most még van egy túra juni elején az is jó lesz és augusztusig ugyis nem lesz szabadidő.
Na addig meglátom mi lesz.
A.nincs lém menni de ez még megoldható.
B.Kevés vagyok én hogy a nagymenők közt túrázzam és nézzem a kilátást ottan.
C.el kéne adni a gépet és nem tört álámóniumárban.
D.Kisnyúlé.
Majd ha elmegy a sövi és elintéztem egy triplát megmutatom neki a ringet.
jön valaki Hringre Penteken?