Ebben is megoszlanak a vélemények.. Nekem nem kell semmi extra,utcára fogom használni,meg kicsit túrázni.. Normál tempóban,teszem azt. Drága volt a jogsi.
Akkor lehet,hogy Agipet rakok bele
Motul valahogy nem jött be...........az elején picit ragasztotta a kuplungot.Repce nem.
Túl van misztifikálva ez az olajkérdés.
Gépkönyv szerinti nevesebb gyártó mindegyikét bele lehet rakni ha tudja a specifikációt.
MaxxPowerben 5/l 10w40 és 6/l 10w50 Kawánál meg 3500/l+munka (ha én szerelem,úgy drágább az olaj,nem tudom mennyivel a Kawánál) Eddig máshol nem néztem.
A Te motorodhoz Yuasa-t nem igen kapsz 20 alatt újba. Ez a 4AH-s szerintem rometbe lenne jó. Az enyimébe kerestem Yuasa-t a legolcsóbb internetes áruházban volt 28 000Ft de volt ahol 46-ért árulták.
Csináltam már,csak.. nem vagyok olyankor türelmes,amikor 3x-ra nem illik össze,vagy valami van. De megoldom,csak idő kérdése. Burkolat menni fog,no problem,lecsupaszítom. A villát is kikapom,csak még nem tudom,hová kötöm a motort. Szét is szedem a villát,az összerakással adódhat gondom.
Ez a bajom,hogy megnéztem. Lassításnál egy nagyon-nagyon kicsit mintha pattogott volna. A villaszár meg nem volt olajos,koszos. Tulaj szerint patent,dehát 3 év állás,az 3 év állás..
csak van egy maszek szerelő arra .... elviszed neki hogy nézze meg. Aztán ha szar akkor majd javítás. Teleszkópot te is megtudod nézni vagyis amikor vetted a motort gondolom megnézted hogy csillapít. Ha nem hintázik mint egy hajó akkor valszeg jó :)
Hát jó,de pl olaj 4lityó 20ezer (10w40 motul) Azért nekem nincs ilyen műszerem,hogy feldugom a laptopnak a motort,aztán írkálja a cuccot. Az meg csak a Suzukinál van itt. Egy olyan jól esne. Meg nem vagyok annyira jártas ebben a motorszerelésben. Bár szerintem az olaj nem okoz majd problémát. Majd a féknél meg a villánál fogok nyígni,ha nem klappol
Akkor lehet,hogy Agipet rakok bele
Túl van misztifikálva ez az olajkérdés.
Gépkönyv szerinti nevesebb gyártó mindegyikét bele lehet rakni ha tudja a specifikációt.
12 v 8 ah