Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boltba meg olyan árat mondtak nekem ezekre a cserés cuccokra,hogy annyiért új bőrrucit lehet kapni.
Ha a k2-be jó,akkor nekem is megfelel a mérete! Este rádírok,oké? (amúgy egész jó az ár,ha úgy vesszük,hogy jól vesszük) egytasakbolérómásfélliterinnivaló
Hát.. Ott se írtam,hogy tuti kell. A képet meg te ajánlottad fel nem? És megmondtam,hogy még nincs nálam a moci,akkor meg minek a kipu? :) Ha átbaszva,vagy leszarva érzed magad,akkor bocsesz,nem volt ilyen szándékom.
Akksihoz se értek,de azt időnként nem kell tölteni? :) Momentán nem lényeg nekem a márka,csak jó legyen! Az,hogy zselés,már eleve jobb,mert szerintem a boltba sima van. Majd apát megkérdem este,milyen mély a zsebe. Csak tudod,akksinál sokat számít a tárolás. A simánál legalábbis.
Kb 2-3 hét múlva rajtolnék pestnek,azért írtam. M3-M0-M7 útvonalon.
Szóval megint sorry a kipu miatt,szólhattam volna egyből..De a habozásomból biztos tudtad.Ha megnyigtat,nem is fogok venni Végülis csak elpasszoltad,megtartottad,vagy kezdtél vele valamit
Oké,átnézem a lehetőségeket
Nem szóltam
link

Telefon vagy mail és minden kiderül.Jó vadászatot.Szerintem picivel 14 alatt volt ha jól tévedek az SV akksija nála.
De nem tuti.Tőle kérdezd.Mondom.........nyíregyen tuti jár kamionnal.
Valamit elnéztem az előbb,szóval sima. Bocsi
zselés
De nem kötelező megvenni ha azt mondod hogy az ár jó és kell akkor lemérek mindent meg lefényképezem. De olyat most nem játszok mint a kipufogónál hogy adtam árat, képet mindent stb. Aztán szartál rám jó formán. Ettől függetlenül nincs harag
Zselés vagy sima?
Hmm. Értem.
Tudod.. Banner.. Honlapoknál oldalt,felül ilyesmi
Oké,mindjárt visszalapozok.
2éves aksi. Bp-n már nem vagyok a mai naptól.
Sándor nem hirdet.Rákérdezel telón vagy mailben ha megfelel akkor intézi.
Ja meg,mikori kb?
Tudsz pikcsört eszkábálni? Nem kell nekem utánvét.. Öhm,majd lassacskán mászok pestcitybe,ha úgy adódik,hogy érdekel,akkor nem tudom,benne vagy é?! Suzukiba valami C-vel kezdődő akármi van. Shox katalógusból leste,szóval valami olyan. 2005 előtti SV-hez meg 18ezer
Ugye nem a hírdető banner-re gondolsz? Oké,tenkjú. Pont voltam szervízbe.. Aszondták 60 vagy 70.. Gyertyafüggő.
Szerintem nem viszem be
5ért nekem van egy jó Yuasa postai utánvételel megoldható. Fasz voltam kapkodtam aztán vettem egy újat. Amúgy az aksi jó
Tsanyi bannert tud olcsóbban.Kersd őt.Szokik kamionnal menni arrafelé.
Hey! Akksira tudtok valami ötletet adni? Milyet,hol és mennyiért. Helyben 8990,de ilyen noname a cucc.
Ha rajta is hagyja..
...szextyúk....?
Gyerekeeek! Lehet odaadni a motorkákat némi buzisításra!
Szia!
Remélem nem azt látom az arcodon, amit a krikett hasát nyomta (belülről)egy pár hozzászólással lentebb , ,
Ha igen, igazi hős vagy...hogy ilyen bátran belenéztél a kis trágyaszórócskájába....
Egyedi motoros pólók, kiegészítők!

A szerkesztővel szerkeszd meg a sajátod (egyedi logók, felíratok), rendled meg, és 2-3 nap alatt a futár viszi!

www.motoros-polo.hu