Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek az a flancos még két pohárka ha van két nagy söröskrigli?
Hány darab kell Atya?
Igen, ha van és nézünk rá valami normális árat akkor átszippantom.
nem az hogynemjönbe, csak nem V4
Hát ne tedd.
Hát ha ez nem jön be valakinek akkor 1,5-es a személyi száma.
Most a bugyikék is így szól.
Igaz az gixxerről jött.
De istenbizony jobb a hang rajta.
Ha be akarom tenni a kerekeim ausztriába csinálnom kell vele valamit.
neked kéne kormányvégsúly ? lehet nekem van arany színű
Ám még anyit , hogy ugye nézegetem én a Z750...de akárhogy is rá akarom magam beszélni, vagy az SV-re mert azis szóba jött, nem tetszik..vagyis tetszik, meg minden mennék is vele pár kört, de hoszabb távra valahogy nekem nem jönbe, csak a sportvas
Tördelni, nem túl occcó!
Vagy is helyre állítani.
állandóan volt vele valami ... vagy megragadt vagy a power ment szét vagy az anyja kínja ..... amikor jó volt akkor ment mint a szél aztán pikkpakk széthajtottad Hringen mikor gyűrű törés volt azt hittem soha se érek vele haza .... utolsó kmeknél már vihar is volt. pont az utcánk elején állt meg a motor koppra
a V2 nemigen jön be márcsak a hang miatt sem, a Z750 szemeztem még, de faternek volt GSX-R 600 k2 , azzal köröztem még régebben párat..Ő is a 600ast javasolja
Má megvenni vagy összetörni?
Anyagilag az sem egy főnyeremény......................
Azon nem csodálkozom.
Sv650s se lenne egy rossz vétel köztesnek jó. V2, olcsón hozzá jutsz és elnyűhetetlen. GSX-R előtt RS125ösöm volt mellette pedig haverom kölcsön SV-jét hajtottam. Sajna többet mentem az SV-vel mint az apriliával
Huhh ez elég hülye gondolkdásmenet és egy 600-as hornettel irtó jókat lehet csapatni vagy a sövövel de ha nem fekszik a V2 akkor nemszóltam.
Hornet kurvajó gép és nem tudsz rajta bukni.............vagy egy ER6,versys.................de az FZ folytott vezriója a lightos sem rossz.
lehet, hogy igazatok van, és jólenne mégegy átmenet, de ha tehetem volna már 50es után nagyot vettem volna de sajnos nem jött ösze, kurvanagy anyagi bukás lenne ha most még vennék valami átmenetet , sajnos az nem fér bele....max öszetöröm magam
Hmmmmm................20000 nél tartok nagyon.....................de gixxert nem terveznék most sem.És az idom meg az üléspozíció csak egy kis része a dolognak amiért nem.KB 40%-a.Egyszerűen nem érzem magam elégnek.
És a tudom kontrolálni most bocsi de marhaság.
igen, csakgondoltam az én példámból ha valakinek nincs ideje akkor előfordulhat, de lehet tényleg naív vagyok, jobban járok ha inkább veszek kicsit több km-errel, de nem baszák át az agyam és megmondják a frankót
Pedig nem volna rossz ötlet de a te dolgod.
Na látod. Ne várd, hogy egy 10X erősebb motorban fele annyi km legyen. Ezzel el ki lehet menni az autópályára is.
Semmiképp...régóta motorozom, és úgyérzem agyilag felnőttem már hozzá, ráadásul ezt a 125 is bánom már, kösz gazdasági világválság
Nem kéne beiktatni egy köztes gépet?
9100 , de kollégista vagyok és igy csak hétvégente meg szünetekben használom...bár most 5 nap alatt tettem bele 450km