Egy ismerősöm most jött haza amcsiból. Motoralkatrészeket és idomokat akar forgalmazni itthon. Hozott pár mintadarabot, amit GSXR-erekre rakna fel, majd videót és képeket készítene róla. (motorrevü) Ehhez keres motorokat, amiket "átöltöztetne" majd vissza.Akit érdekel írna nekem egy mailt a részletekért ?
Most, hogy megszűnt a motorozási lehetőség a Hungaroringen áttelepülünk az Euroingre srácok?
Május 14.-én szombaton lesz motoros nap...
Ha előre regisztrálunk akkor 11 ezer 2-től 6 ig folyamatosan lehet menni ha jól tudom. Megnézzük uraim?
Vagy inkább döntögessünk egyet elsőre Kakucsringen? Ott a fél nap 4000 pénz érted négyezer
Passzentos?
Van még más színben is: link
Faszántos lett!
Akkor vedd fel a motoros gúnyád, protektorokat, sisakod és kergesd meg a kutyát a kertben de gyalog te buzi
Május 14.-én szombaton lesz motoros nap...
Ha előre regisztrálunk akkor 11 ezer 2-től 6 ig folyamatosan lehet menni ha jól tudom. Megnézzük uraim?
Vagy inkább döntögessünk egyet elsőre Kakucsringen? Ott a fél nap 4000 pénz érted négyezer
NA NA? Jól esne egy kis "biztonságos" kergetőzés
legyetek kedvesek megmondani k5-ös gixerbe mennyi olajat kell tölteni?
Senki többet harmadszor?
Oltári nagy fasz vagy!
Szerencsére!
És köszi a sört,pénteken elnyeltem mindet!
Kicsi pingált Jabbám!
Aztabüdöskurva......ezen az arcon napokig el tudnék fallabdázni akkora!Persze szigorúan csak a golyóimmal!
Nagyon szép vagy!
Kezdődik a szezooooóóón? El vagy te tájolva aranyapa ...minggyá itt az idei 2. kötelező szervíz , ,
Hogyne passzolna!
Csak jó erőben kell lenned hozzá, az első tengely helyett használj 20 -as betonvasat, a két végén lehajlítva!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!
Kemény vagy Csoki!