Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen Kakucs csak kicsit korábbi dátum. Úgy 10-ike előtt valahogy.
Állat vagy!
Igazán nincs mit, használd egészséggel!
Passzentos?
Van még más színben is: link
Köszönöm Atyácska !

Faszántos lett!
Megkésve bár, de törve nem...............
Biztonságos kergetőzés Joe-Z?

Akkor vedd fel a motoros gúnyád, protektorokat, sisakod és kergesd meg a kutyát a kertben de gyalog te buzi
Egy ismerősöm most jött haza amcsiból. Motoralkatrészeket és idomokat akar forgalmazni itthon. Hozott pár mintadarabot, amit GSXR-erekre rakna fel, majd videót és képeket készítene róla. (motorrevü) Ehhez keres motorokat, amiket "átöltöztetne" majd vissza.Akit érdekel írna nekem egy mailt a részletekért ?
Most hogy megszünt a hungaroring lehet gyakorolni a dugóban tötyögést ott hétvégén.
Most, hogy megszűnt a motorozási lehetőség a Hungaroringen áttelepülünk az Euroingre srácok?
Május 14.-én szombaton lesz motoros nap...
Ha előre regisztrálunk akkor 11 ezer 2-től 6 ig folyamatosan lehet menni ha jól tudom. Megnézzük uraim?
Vagy inkább döntögessünk egyet elsőre Kakucsringen? Ott a fél nap 4000 pénz érted négyezer

NA NA? Jól esne egy kis "biztonságos" kergetőzés
Na ez copas.3 keves 4sok. Nemlessz gixxerem azertsem.
3,1 papír szerint. Nekem 3,3 körül. De úgy is majd látod.
szevasztok!
legyetek kedvesek megmondani k5-ös gixerbe mennyi olajat kell tölteni?
Az Olasz macho

Senki többet harmadszor?
Görög hájas szobor
Krikett megrendeli az aszfaltot, vagy mi?
Hhahahahah!
Oltári nagy fasz vagy!
Szerencsére!
És köszi a sört,pénteken elnyeltem mindet!
Faszt ugrott le...megetted a GixxerPetit egyben....utána kiszartad..azóta olyan büdös a kis csóré! , ,
Kicsi pingált Jabbám!
Szia!
Aztabüdöskurva......ezen az arcon napokig el tudnék fallabdázni akkora!Persze szigorúan csak a golyóimmal!
Nagyon szép vagy!
Szia!
Kezdődik a szezooooóóón? El vagy te tájolva aranyapa ...minggyá itt az idei 2. kötelező szervíz , ,
Neked nem a kérdéseid a hülyék, hanem te!
Szia!
Hogyne passzolna!
Csak jó erőben kell lenned hozzá, az első tengely helyett használj 20 -as betonvasat, a két végén lehajlítva!
Dobd fel a tyúkost!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!
Kemény vagy Csoki!
Szörny Rt.