Nem is kell................küzdj vele.
190-nél picit lehajoltam mert a cordura lobogott rajtam.
Yosi jó szól nem nagyon hangos de pezsdíti a vért rendesen.
Most a kormánycsapággyal küzdök jövő hétre ering van terítéken.Kicsit túrázok ottan is.
Így tényleg.De nem vészes a kerék már fenn van csak picit epilledtem.Most számolom fel az utolsó hibácskát az előző tulaj feldőlése után.
Nagy kátyuban koppant valami elöl a kormánynál úgyhogy csere a csapágy.
Alakul mint pupos gyerek a prés alatt.
Vonó horog nincs, de vonószem igen! Bőr ülés is van benne, 2 darab textil állatot lőttek le, abból készült, eredeti textil huzat, és klíma is van rajta, a régi fajta 2/80-as: 80-nál a két ablak letekerve!
Ráraktuk egy akksira, 1 mp-ig, szépen hallani, hogy működik! Dobj egy sms-t, hogy akkor hova menjen! Gondolom a múltkori menet jó! Feladom simán, megírom mennyi a posta, aztán elutalod?
Hálló Uram!
Itt a kezemben az AC, mi legyen vele? A tank nem rozsdás egyáltalán, csak egy picit, kb. a teljes belső oldalán fél centi vastagon végig! Az AC működik rendesen, van róla képem, mindjárt felteszem!
Mikorra tervezed?
190-nél picit lehajoltam mert a cordura lobogott rajtam.
Yosi jó szól nem nagyon hangos de pezsdíti a vért rendesen.
Most a kormánycsapággyal küzdök jövő hétre ering van terítéken.Kicsit túrázok ottan is.
Kormány kerék telok a helyén.Lehúzom a csillapítókat megy fel a fék és az a sok idomot felrakom oszt annyi.
Nagy kátyuban koppant valami elöl a kormánynál úgyhogy csere a csapágy.
Alakul mint pupos gyerek a prés alatt.
Csak elfogy lassan az a swift...
Itt vannak a képek:
Itt a kezemben az AC, mi legyen vele? A tank nem rozsdás egyáltalán, csak egy picit, kb. a teljes belső oldalán fél centi vastagon végig! Az AC működik rendesen, van róla képem, mindjárt felteszem!