Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőő akkor sokan vannak szombat dutan én Citadellára akarok menni oda nem jössz?
Szombat délután elvileg.
A Srad az enyhén idősebb,mint egy k4,vagy k5 Azok "elődje". De írjon valaki mást,ha hülyeséget pötyögök
Szoljá ha felnézel felmek énis
Mikorra tervezed?
Nem is kell................küzdj vele.
190-nél picit lehajoltam mert a cordura lobogott rajtam.
Yosi jó szól nem nagyon hangos de pezsdíti a vért rendesen.
Most a kormánycsapággyal küzdök jövő hétre ering van terítéken.Kicsit túrázok ottan is.
Nincs hova bebújnod szél ellen,amúgy hogy muzsikál yosi hajtja benned vért hogy jobban húzzad neki?
3.Sok de kell.Műszerfal nem teljes és takarni kell.
Sok idom xd
szia k4-k5ös mert a srad elég tág
Már megy össze.
Kormány kerék telok a helyén.Lehúzom a csillapítókat megy fel a fék és az a sok idomot felrakom oszt annyi.
Szétkaptad, mint foxi a lábtörlőt
Így tényleg.De nem vészes a kerék már fenn van csak picit epilledtem.Most számolom fel az utolsó hibácskát az előző tulaj feldőlése után.
Nagy kátyuban koppant valami elöl a kormánynál úgyhogy csere a csapágy.
Alakul mint pupos gyerek a prés alatt.
Vonó horog nincs, de vonószem igen! Bőr ülés is van benne, 2 darab textil állatot lőttek le, abból készült, eredeti textil huzat, és klíma is van rajta, a régi fajta 2/80-as: 80-nál a két ablak letekerve!
Van rajta horog? Bőr ülések? Esetleg a klima még érdekelhet!
Bár úgy lenne!
THX!
Csak elfogy lassan az a swift...
, holnap feladom!
Add hozzá a vétel árhoz a posta diját!
Hubazdmeg
Ráraktuk egy akksira, 1 mp-ig, szépen hallani, hogy működik! Dobj egy sms-t, hogy akkor hova menjen! Gondolom a múltkori menet jó! Feladom simán, megírom mennyi a posta, aztán elutalod?
Gondolom az enyém is ilyen... Jöhet, és THX!
Persze kicsi bogaram persze.
Lóf@szt, tiszta rozsda belülről, vastagon...Mikor megláttam, Nagyon szar állapotban van a tank!
Itt vannak a képek:
Ha jó a tank, akkor jöhet az is! Zsiiiiiir!
Hálló Uram!
Itt a kezemben az AC, mi legyen vele? A tank nem rozsdás egyáltalán, csak egy picit, kb. a teljes belső oldalán fél centi vastagon végig! Az AC működik rendesen, van róla képem, mindjárt felteszem!