Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyitva lesz hétvégén a motorosok előtt, kérdezted?
Kék fehér gsx-r 600 srad idomgarnitura eladó. Nem töröttek, nem javitottak. Adok hozzá fényszórót is...
70 pénz!
Köszi!
Már bent is vannak!
Hétvégén kakucs? Valaki jön?
Szia!
Ma mentél?
Mármint motorral.....tudod túra...
Reggel olyan hideg volt, majd szét fagytam.....de azért tekertem neki, mint egy igazi hülyegyerek.... ,
igen kell a lemez
Szia!
Motorozzál inkább.....az férfiasabb mint zenebohóckodni...azt hagyd meg a ratyikáknak, akik amúgy semmire sem lennének jók!
Húszévesnek áll a világ!
Hát figyelj, az a baj, hogy nekem nincs türelmem ezeket végighallgatni, csinálni jobb! Biztos van jópár mixelési trükk, a diszkókban rendszeresen szoktam fülelni, hogyan, s mint csinálják a lemezlovasok. Akadt pár, ami tetszik!
Tegnap a Bombát a We no speak in Americano-ra keverték.
Leszakadt a diszkó az ordítástól.

Nálam a minőségi zene a 320 kbs-nél kezdődik!
Már van fent neki egy hasonló,de mégiscsak az eredeti a tuti.
Azért kösz a fáradozásodat!
Még a te stílusod is fiatalos.
ez már nem az én stílusom, túl fiatalos
http://mixing.dj/category/djmi...
Innen tölts le pár mixet, csiszolódni fogsz
Pár név a sokból akiket mindig letöltök: Dave Seaman, D-Phrag, Sultan, Dj, Tarkan, de még sorolhatnám.. Ezek a nevek garancia a minőségi zenére.. (bár kinek mit jelent a zene, van aki azt mondja mi ez a szar )
Felpattintanék egy vaport oszt annyi 35e ből megvan házhoz küldve és tuti működik.Jobban néz ki.Egy bontott ugyanennyi és nem biztos.
Ja és Én meg ezt kerestem sokáig.
Ja, meg lehet, tán regeznem kéne facebookra is?
Add meg a csaj számát légyszi! Nekem is van egy számom, amit körözök!
Másrészt meg hirtelen még nem tudhatok mindent!
Viszont az jó érzés, hogy ma jön 100 giga zene.
párom bekérdezett facebookon ki ismer egy számot amiben spanyol csaj énekel, és egy csaj máris lökte a szám címét, szóval van még hova fejlődnöd
Ez jobban tetszik úgyhogy már szedem is le 320-as minőségben!
Ezt a számot hallgatva az életbe nem jöttem volna rá, hogy melyik számot körözöd!
meg egy pörgősebb változat
http://youtu.be/g0FpO5KsVVA
megtaláltam a számot amit a múltkor kerestem, vedd fel a repertoárodba
http://youtu.be/bv81_IrlCrw
Elég ritka.E-bay-en találtam,de jobb azért az ilyet látni.
K4/5 600 tulajok!

Nektek az első fékbetétek hátoldalán van lemez?

Mivel nekiálltam a betétek cseréjének és az új betétek mellé adtak lemezeket, viszont a motorban nem voltak a betétek hátoldalán.
És elvileg még a gyári betétek vannak a mociban.

Lehet azért volt a csomagban a lemez mert más suzukik is ezzel a betéttel futnak és azokhoz kell?
Ha törött akkor bontó.Bár N-es igen ritka fajzat inkább S-es éli túl egy bontásokot egyben.
Ebayon elég olcsók a műszerek.
A sín arra van, ha fékezel ne mozogjon a kerék forgási irányába a féknyereg. De kikopni biztos nem tud, lehet gyártási hiba. Ha nagy a hézag, akkor elég nagyot kéne kopognia ha fékezel ,nincs is szebb hang mikor fém a fémmel ütközik
A Szomszédomnak olyan volt,amíg bele nem feküdt az árokba
A lényeg,hogy tudsz-e esetleg olyat használtan?