Nem tudtam,hogy mentél.Gondoltam rendszám nélkül,vagy felhajtva.. Ilyesmi.Azért 200-nál csak nem a tájat nézed. Majd egyszer kipróbálom De elég sokba fáj az a fénykép.. Ja,és olyan rendőrbá is van,aki civil kocsival rohangál,aztán ha olyan pro,akkor utánad megy,vagy csak simán csinál rólad egy profilképet.Talán ilyen mozgó kocsis trafi is van. Külföldön talán nagy divat
ezt meg kell hogy cáfoljam. ha előről elkap, és mondjuk 3 lábú trafi van amit utánad tud fordítani, akkor Neked lőttek. Mivel folyamatában fel tudja venni az egészet, túllépéstől a lássításig az, így meg van a bizonyíték. ezt olyan mondta aki ezzel dolgozik, nem az ismerősöm ismerőse hallotta.
Ha autóban van és előről lő, akkor szerencse, mert ott nem tudják forgatni.
Figyu,ugyan olyan mint a gyári,csak kék,nem én festettem,így vettem gyárilag,szerinten eloxálva van.Annyi baja van,hogy a kuplung kar végén a "golyóról" egy picit lejött a festék,de szinte alig látható.Egy ötösre gondoltam a párért.Ha nagyon akarod teszek fel képet,de az nem lesz gyors.
Nekem sima mezei utánfutó van magosítóval. Csináltunk hozzá beakasztható trepnit. Azon szépen fel megy a motor aztán elől pedig van egy átbillenő motortartó - az fogja az első kereket. Aztán lehet kikötni. Kicsit maszek de nagyon jól sikerült. Ha valakit érdekel hétfőn csinálok róla képeket.
Nem annyira. De megyek ahol van hely. Síneken, kocsik közt ahogy kell. Jó autópályán persze 200 felett. De az Árpád hídtól olyan szinten beáll a sor, hogy nem lehet menni. Az M0 kicsit jobb de utána az ürömi leágazásnál negyed óra a lámpa. Autóval persze.
Egy hulladék rom futót vidékről lehet venni 20-30e ért.Rendbeteszed egy pár ezer forintnyi zsigulialkatrésszel egy sín rá oszt annyi.Horog az már drágább de az egészet meg lehet úszni KB 50-60 ból.
Úgyccse túrázol....................az viszi a pízt.
Egy túra 1300-2000 KM csak a benzinből kifutná.
Ha autóban van és előről lő, akkor szerencse, mert ott nem tudják forgatni.
Bontóban 3-ért találtam / db
Képet légyszíves tegyél fel.
Fontos !
Na az ténylegsokpíz..................akkor inkább lábon izgibb.
Úgyccse túrázol....................az viszi a pízt.
Egy túra 1300-2000 KM csak a benzinből kifutná.