Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt lehet az en modszeremmel is.egyet jobbra kettot balr es mar egyedi is.
Pikk-pakk megvan es meg szet se szedtem.
Saját stílusomhoz akarom igazítani a vasat, abba nem szól bele senki. Nyugodt lesz a lelkem, ha egyedi lesz a vas.
Direkt.
F..é szeded szét.Nemazévan.És nem vagy ÉN.
Én szétszedem az egy dolog.
Már tuningolás alatt áll, szét van szedve.
Menj naggyal.
Azé van.
Ja, kismotorral lehet kinézek! Nézőnek.
Hát akkor lemezlovaglásra sem, mert nem adom át nekik a hobbit!
Lehet vele lóvét is kaszálni. De nekem ez nem szempont, egyszerűen rohadtul szeretem a zenéket összerakni!
Okés Mondjuk csak azt tartottam annak,amire rá van írva Az a tipikus Srados Srad. Azokat hirdetik úgy. De kösz az infót.
Bizony, bizony valahogy így......

Utána meg hetekig.....
a SRAD egy rövidítés Suzuki Ram Air System és ennek minden gsxr megfele 96tól mostanáig
Hali Don!
Elvileg szerda!
Nagyon remélem, hogy így is lesz......

Aztán majd kapsz gazdagon......
Énugyannem.
Tényleg én vagyok a társulatban a leglassabb.BUD,,,,,,,,,,gyorsabb...........Laci szintén..............bár ő tényleg gyors.........................akkor ott volt 10-12 emberke.............mind gyorsabb volt.Ez a szegény srác a 750-ssel nagyon új volt neki még minden.
De majd fejlődöm.
A tömegtől én is parázom.
Csak azért írtam,mert így hallottam,és így tudtam. Mondjuk olvasni is ezt olvastam
Hétköznap nem érsz rá? akkor kéne menni hívd be az alkalmazottakat tartják addig a frontot helyetted
Nah ezt megbeszéljük utánad megyek ilyen tempóba és majd tanítasz
Így egyedül annyira nem rossz........................bár jó sem...............szinte mindenki kikerült mint a pocsolyát de élveztem.

Lehet odamegyek megnézem mennyien vannak és ha sokan akkor megvárom míg hazamennek és este körözök párat.
Még kiderül a héten.Most még picit alakítok a kormánycsapágyon.
Én nem.Bár egy talán 750-es mellett elmentem multkor.
Bár nem én voltam a jó az tuti.
Eringre is kinéznék de első pályázásként csak vánszorognék ott rám vernél 3 kört
Néha néznek néha nem.Engem tuti nem néztek meg.Ha rendben van minden kit érdekel.
Ha rendőrök vannak néznek valamit vmi rendszámot meg gumit hallottam mit tudsz erről?
Vagy csak felvezetnek?
Nemhiszem.A multkori elég volt pár évre...........................kiderül megoldjuk e a rendőrség pénzgondjait.
Nem volt rendőri biztosítás csak magánszervezés és hát annyi piroson mentünk át hogy ha kipostázzák vagy jó pár millió bejöhet birságból.
aez első SRADok 96-97ben jelentek meg és a mai napig is azok
Igen.Srad-ot 2000-ig gyártottak.forrás