Az is marad Gyulám, mert ha lecseréled egy ordító csűre, akkor megnő a fogyasztás is és baszhatod az 5 literes fogyasztásodat.... Fizessed csak te is a jó drága benzint...
Te figyi már .... Dóri ha nem ül mögötted, akkor kevesebbet fogyaszt a géped nem? szerintem be kellene hajtanod valahogy rajta a miatta fellépő többletfogyasztást....
Az miért baj? Engem valahogy nem zavarna. Azért is kéne valami a gyári helyére,hogy szép durcás hangja legyen alacsony fordulatnál is. Ma sétáltam,elment mellettem egy chopper.. Na,kicsit meglepődtem,olyat "durrant" a kipuff.
Ühh,ari. Láttam ilyesmit (nagyobb,drágább márka,nem vágom,mi az ) és egész bejövős. De vitatkoztak azon,hogy most mennyire jó alul az a dob. Régi kép? Lecserélted? Jól néz ki ez is
2. kép: K5 Martin dob Made in HUNGARY
Aki teheti hogy dobot vesz akkor az lehetőleg magyar terméket vegyen ! Martin, raptor, sakál, bódis, jano stb
Kicsit olyan ordas farkas így nem?
Te figyi már .... Dóri ha nem ül mögötted, akkor kevesebbet fogyaszt a géped nem? szerintem be kellene hajtanod valahogy rajta a miatta fellépő többletfogyasztást....
Na meg ne sértődj nekem, csak hülyülök...
Enyémen még gyári van....