Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a borzas fajtát.
hír van?
Srácok, szokott itt valaki mátrázni?
1. kép: K2 rövidített Leovince

2. kép: K5 Martin dob Made in HUNGARY

Aki teheti hogy dobot vesz akkor az lehetőleg magyar terméket vegyen ! Martin, raptor, sakál, bódis, jano stb
ha rám halgatsz nem teszel rá idomot............(olyan lacis) a vasad...........
mizu dottore?..........................rég hallottam rolad...........
Bocsi.. púp 46 dolcsi,ingyen postával
Találtam valamiféle utángyártott púpot. [l=http://cgi.ebay.com/ebaymotors...]-púp
GP1 dörrögő.
CaféGixxer

Kicsit olyan ordas farkas így nem?
nem használ neki!
Marad is egy darabig, amúgy meg ugyanannyit fogyaszt átlag 5-7 liter
Megcsapta a láng.
Aztakurvaéletbe!

Az is marad Gyulám, mert ha lecseréled egy ordító csűre, akkor megnő a fogyasztás is és baszhatod az 5 literes fogyasztásodat.... Fizessed csak te is a jó drága benzint...

Te figyi már .... Dóri ha nem ül mögötted, akkor kevesebbet fogyaszt a géped nem? szerintem be kellene hajtanod valahogy rajta a miatta fellépő többletfogyasztást....

Na meg ne sértődj nekem, csak hülyülök...
Legalább észrevesznek az autósok, miközben hullligánkodol és dúvajjjkodol köztük....
Nem tetszik nekem valamivel mélyebb jönne be XD
Lessed,ez olyan BODIS
Szimplán csak sáros a gép mert esőben jöttek találkára
Azt hittem,hogy ilyennel kacérkodsz.. :D De ott a fekete festéket egy kicsit marja.. Gondolom azért világosabb ott a végénél.
Nem,nem az enyém csak régen fényképeztem még Balatonon FullGas találkozón még 2007-ben
Enyémen még gyári van....
Az miért baj? Engem valahogy nem zavarna. Azért is kéne valami a gyári helyére,hogy szép durcás hangja legyen alacsony fordulatnál is. Ma sétáltam,elment mellettem egy chopper.. Na,kicsit meglepődtem,olyat "durrant" a kipuff.
Ühh,ari. Láttam ilyesmit (nagyobb,drágább márka,nem vágom,mi az ) és egész bejövős. De vitatkoztak azon,hogy most mennyire jó alul az a dob. Régi kép? Lecserélted? Jól néz ki ez is
Yoshi holnapra kiderül..................szerintem hangos lesz.