Nem is akartam ennél drágábbat. Sőt... Nem adtam fel a harcot,mert végülis k2-k3-ra gondoltam már tavaly is,de nagyon súlyos ára volt,úgyhogy nem lett belőle semmi.Idén nem is ilyet néztem,hanem Srad-ot. Aztán megláttam,hogy ki és mennyiért adja.. :D Meg sokkal olcsóbban nem is volt,mondom megnézem ezt a k3-at. Aztán csili-vili volt.. Volt egy olcsóbban (470) de törött volt a farokidom és repedt a lábtartó,meg el is vitték még aznap délután.
Amúgy ezen nincs bukógomba,csúsztak vele,de nem mehettek gyorsan,mert elég kicsi a sérülés.
Ja,meg olyan is volt fent a neten (444),ahol gubanc volt a vázzal,és pár centivel rövidebb lett a tengelytáv.
Az enyém elől 1 kisebb hátúl 2 vel nagyobb.+ be tetem egy Prop-Techet így 1-2-3 nagyon brútál.
Bár én sem szeretem az egy kerót,de így engem is meg lepve állandóan emeli az elejét.
Pedig gyúrhatnál rá.....................milyen sirály lenne a fórumon...............enyém 3-at evett................nem az enyém 2,9-et.
Neeeeem az enyémbe fater tankol.
Nem kérdeztem,azt hiszem. :D Csak alig észrevehetően kicsit pattogott lassításnál (asszem csak én éreztem),full szárazak a villaszárak,és elvileg évek óta (3) áll a motor a pajtában. Van neki másik motorja,nem biztos,hogy pont ezt használta. Főleg ilyen csont száraz lánccal. Tisztában vagyok vele,hogy nem tökéletes motor,de nekem ennyi pénzem volt,és ilyen lehetőségem...........
sokkal könnyebben emeli az elejét, bár én nem nagyon kultiválom az egykerekezést, nem tudok motorozni, csak utas vagyok rajta....dee ezzel a 4és fél literrel ne basszátok fel az agyam....
akkor eszik ennyit ha ki sem veszem a garázsból!
Kérlek.. Az volt az oka,hogy néztem ilyen apróságokat: egy nyomon fut-e,sérülések,váz,csörgés-zörgés,fordulatot tartja-e,telók (első szimeringes,és egy deka olaj sincs benne,vagy nagyon kevés),lábtartók,gumik,futólag fékek-lánc... kuplung. Mentem is vele pár métert,nem rázott,szépen váltott stb. Belül se volt olajos,alatta se volt olajfolt.És amikor megyek majd megint,akkor szólok,hogy szedje le az oldalát,mert azt is szemügyre venném. Plusz nem volt gond a tulajjal,szó nélkül mondta,hogy üljek rá,és ha az nem tetszik valamiért,akkor elvihetem a másik gixxert is.:D Válogassak,nézzem össze a kettőt,ha akarom..
Na bazd meg.... pedig eddig 4,5 literrel jártam....
Na várom már, hogy az enyémre is felkerüljön és kipróbálhassam...
Kerózni szoktál? Jobban feljön az eleje...?
Meeeekkora dupla fail!
Amúgy ezen nincs bukógomba,csúsztak vele,de nem mehettek gyorsan,mert elég kicsi a sérülés.
Ja,meg olyan is volt fent a neten (444),ahol gubanc volt a vázzal,és pár centivel rövidebb lett a tengelytáv.
Az enyém elől 1 kisebb hátúl 2 vel nagyobb.+ be tetem egy Prop-Techet így 1-2-3 nagyon brútál.
Bár én sem szeretem az egy kerót,de így engem is meg lepve állandóan emeli az elejét.
Törvénytelen és félelmetes.
Ezt hívják úgy, hogy feladni a harcot. (Nem bántásból mondom!)
Neeeeem az enyémbe fater tankol.
Örülnék hogy ez és nem a tank próbaút alatt a senki fődjén ahol max pár útszéli k..a van benzinkút meg 20 Km-re.
akkor eszik ennyit ha ki sem veszem a garázsból!
Na várom már, hogy az enyémre is felkerüljön és kipróbálhassam...
Kerózni szoktál? Jobban feljön az eleje...?
Körübelül két nap, és négy darab!