Igazából nem tudom Amikor tavaly megvettem elhívtam a szerelőt, hogy nézze át és ő már akkor azt mondta, hogy cserés a vezérmű lánc! Azóta már 12 000 km-t mentem vele! Kedden rakta fel nekem az új láncszettem és akkor megint beleültette a bogarat a fülembe... Én is hallom, hogy van egy kicsi hangja, de mindenki mást mond, hogy úgy a jó meg mit tudom én! Azt azért nem akarom megvárni, hogy elszakadjon! A szerelő meg nyilván azt mondja, hogy cserés, mivel ebből van pénze... tehát nem tudom igazából mit csináljak...
Sziasztok!
Hamarosan le akarom cserélni a vezérmű láncot a motoromon (K4 600), már meg is kérdeztem egy szerelőt, és azt mondta, hogy a munkadíj 35 000 Ft + a alkatrész! Azt mondta, hogy 18 000 Ft a d.i.d vezérmű lánc, plusz a szelephézag állító lapka aminek darabja kb 800 Ft. Tehát az egész 60 000 Ft-ból jönne ki. Ez reális ár?
KM mennyi?
Ennyi hülyeséget.......................
Nem sokáig örülhetsz.
Hamarosan le akarom cserélni a vezérmű láncot a motoromon (K4 600), már meg is kérdeztem egy szerelőt, és azt mondta, hogy a munkadíj 35 000 Ft + a alkatrész! Azt mondta, hogy 18 000 Ft a d.i.d vezérmű lánc, plusz a szelephézag állító lapka aminek darabja kb 800 Ft. Tehát az egész 60 000 Ft-ból jönne ki. Ez reális ár?