Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de kész.............Sped.............. Doki?Tudsz rola?
Nemzetes úr letté'?
a szemed szinéhez? egészségedre.De komolyan .....ha teis röpködsz,ne izompoloba rövidnaciba,papucsba tedd...... imponál a csajoknál.de ha gáz van.........
Meglesz! Most is inkább lassabban kanyarogtam! Még nem olyan az út!
Persze hogy fog.Március 15 körül.
Fog még ez is idén menni! Én is csak azért ültem ma motorra, mert anyám szólt, hogy 11 fok van, kérdezte, megyek-e focizni.
Gooooooo Speeed........... csak okosan.........(én beszélek)
Tom.
Protektoros.
Térd,segg,csípő szuszpenzor.Mindenvan benne.
És még megy a szemem színéhez is.
far...mer? öltözz fel rendesen.ne vedd lazára....hidd el.....nem kostolgatásbol mondom
Énnem.
Tisztelettel jelentem, megkezdtem az idei kilómétertermelést, immáron legálisan! 112,3 kilómétert vertem a gépbe.
Nyugi embörök.
Dúl a tesztoszteron vagy csak megjött mindenkinek a havibaja?
doki? a dottore.........de hol van?
Szivesen.Gyakorlatias vagyok maradtam a kétrészesnél.
A kabátot tom a farmerhez is használni.
Én nem bunkóztam de ha te így állsz hozzá akkor teis bekussolhatnál ilyen téren.............
tiszteletem....urak.........
Elvileg itt kérdezni is lehet, gyakorlatilag meg kussolj, egyelőre te vezetsz a hülye kérdések számában.
Kösz.
Köszi Zoli! csak nem kerül sor arra!
Köszi! Még úgy nem készült fénykép,majd dobok fel..
Zsír!

ÉLőben kép?:)
Nem rád gondoltam csak úgy általában.
Akinek nem inge.......
Amúgy volt mosva..............őőőőőőő.................1x tavasszal,mmmm...1x augusztusba a túra előtt..........meg most miután aszaltam egy hónapig a pincében letevés után.
Na jó mintha nyáron is leküldtem volna egyszer de az nem tuti.Vén vagyok és szenilis.
Úgyhogy volt az 4x-is.
Jó a rugdalózód de elég kínos lesz ha rádjön a szapora hirtelen.
Jajj Zolikám,ne csináld! Szarom én le ha bogaras lesz a fehér moci! Gondolod kevesebbet hajtom ezért? Emiatt biztosan nem,max a benzinártól,de semmiképp sem a szín miatt! Attól még nem mosom minden másnap,nehogy azt hidd! Igaz nem is úgy mint te,hogy egy évben egyszer amikor esik az eső,na de azért havonta leszoktam mosni,de ennyi kell. Más se mossa ritkábban szerintem!
Csőő Doki!
Sikerült egy kurva odabaszós ruhát vennem! Az benne a durva,hogy úgy terveztem,hogy mindenképp fekete-fehér lesz,ennek ellenére nem olyat vettem! Próbáltam egy Arlen Ness kétrészest,csak az valahogy olyan egyhangú volt,de amúgy kurva jól ment volna a motoromhoz,mert ilyen ezüstös szürke-fekete volt! Először úgy voltam vele,hogy az lesz. Majd próbáltam egy kenguru egybe részes fekete-fehéret,pont olyan típusút mint amilyet most vettem,csak színbe különbözik. Nos 54-est próbáltam,de azt úgy kellett felfeszegetni rám. majd amikor rajtam volt,annyira szűk volt,hogy alig bírtam mozogni benne. az eladók azt mondták ez a fasza. na mondom nem,ez durva! kell eggyel nagyobb! Akkor fekete-fehér helyett hozta ezt amit megvettem,mert abból csak 54-ig volt méret. Felpróbáltam és egyből beleszerettem! Sokkal kényelmesebb volt és tudtam,hogy nekem ez kell. Felpróbálva kurvára mást mutat egy ruha. Amikor még a fogason lógott,akkor simán elsétáltam mellette. (mondjuk lehet azért mert akkor még a fekete-fehérben gondolkodtam!) Lényeg az,hogy 56-volt a jó,és a rendes ár feléért jutottam hozzá! Kurván örültem neki! Azért nem mindegy hogy 300,vagy 150,vagyis még kaptam mellé egy 10000ft-os utalványt amit természetesen nem lehetett a ruhából levonni, így mivel ott hagyni meg nem akartam,elhoztam egy Arlen Ness hátizsákot! Igaz még egy 5-öst rá kellett fizetnem mert a táska meg 15-ért volt,de nem akartam otthagyni rajtuk azt az utalványt! Így lett ez a ruha! Nagyon kurvásul bejön !
Eredetiségvizsga 17-20e forgalmi 6e törzskönyv 6e vizsga passz 10-15e.
pontosabban 2006/12 hó