Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, nagyon nem mindegy, hogy mit számítasz át, meg hogyan aránylik a kiadás / bevétel.
Majd kíváncsi vagyok hogy viszonyulnak egy bevándorló családhoz gyerekkel.
Unokatesóm pont azért jött haza meg meglett a gyerek és nem olcsó ott semmi ilyen ellátás.
Itt sem de ott tényleg gáz volt hogy mindenért perkálni kell keményen.
És ő nem keresett számítógépes ember volt hanem eccerű pakker raktárbázisban.
Tehát lószar volt a fizu a megélhetéshez képest.Persze jól hangzott hogy 500e ft átszámítva a fizu de többször kellett ki küldeni pénzt.
Orvil kint van Angolisztánban. Na hát ott sem éppen olcsó a kötelező. Motort venni nem olyan egetrengető összeg, viszont fenntartani... Na az már más tészta.
Nos. Erről is megoszlanak a vélemények. Persze, hogy nincs kolbászból a kerítés, de speciel az én fizumnak is kb. 5 - 10x-esét lehet odakint keresni. Ez van. A kaja pedig nem tudom, hogy olcsóbb-e. Kedves Beny barátunk sírt nekünk, hogy édesanyja keveset keres és milyen jó, hogy nálunk olcsó a pékáru. Náluk jóval drágább. Viszont bőven több a kereset. Arányaiban pedig sokkal jobban jössz ki. 3000 eurót itthon is simán keresnek a vezetők. Kint ennél lényegesen többet.
Hát ahogy Kalev kartárs belökte az angol éves gépjárműbizti összegét dobtam egy hátast.
Azért egy nullát nem kell mellé tenni jó igaz kb 3x a minimum fizu.
Egyébként csak a kaja olcsó lakást bérelni autót- motort fenntartani már sokkal sokkal drágább mint nálunk.
Nincs ott sem kolbászból a kerítés!
Az keres jól aki kint született, tanult és el tud menni vezetőnek vhová. Na ott már 3000 eurót is megkeresik. AZ már nem rossz!
Én is beszéltem már németországi motoros barátommal. Igen, annyi. Csak ha megnézed, náluk a létminimum, jóval magasabb mint nálunk. (cca 2 és félszerese) Az átlagjövedelemről meg nem is beszélve. Itthon jelenleg mintegy 100 - 120 000 nettó az átlagjövedelem. Kint ehhez tegyél még egy nullát.
Ma beszéltem egy Németországban élő rokonommal náluk Münchenben 1,45euro 1 liter ami mai középárfolyamon számolva (275Ft) 398Ft/L-nek felel meg.............

Egyébként nálunk annyit tehetnének,hogy engednek az üzemanyagok jövedéki adójából, jobban járnának a nagyobb fogyasztásból adódó árréstömeg miatt.
dehogy..
csak benéztem..rég jártam erre
úúú jó kis Yamaha féknyergek....

Egyenlőre marad a gyári motyó, fémfékcső már fent van, kap fasza új betétet meg racing fékolajat.
Amit lesz több tapasztalatod a Lucas betétekről ne tartsd magadban....
Csá tompaagyú városi tájparaszt.Felforgatod ezt az álló topicot?
Nem. Ő megvette a muterjáék házát, úgyhogy most ők laknak vele.
Jajjj Gyu! Lesz itt még 400 fölötti nyál ár is. Most nagykegyesen csökkentik, hogy érezzük a törődést. De majd meg emelik ahogy említetted - szintén, hogy érezzük a törődést -
beszédem van veled zuzu
járulj színem elé,térdelj le...a többit utánna
Te is muteréknál laksz........babettával jársz................
Blaaablablaaa...anyukámék kitalálták...... Így én is akrtam sokmindent vásárolni anno....
Ajánlom figyelmedbe:
Item number: 260722690877
Örülhetünk 3 forinttal csökken a nyál majd jövőhéten meg emelik 6 forinttal XD

Három forinttal csökken szerdától a benzin ára a hazai töltőállomásokon, míg a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. Így visszaáll a múlt hét előtti állapot, hiszen egy hete éppen 3 forinttal nőtt a benzinár: 364 forint lesz szerdától a benzin átlagára, a gázolajé marad 359 forint.
Ment a válasz reménykedjünk.......
Szia!

Tudsz küldeni egy elérhetőséget és akkor felhívnálak, akár mailba is jó!
A mail címem: kuksimano@freemail.hu
Segítséged előre is köszönöm!

Üdv: János
ment mail..
ha 5 e körül lefestik akkor inkább lefestetem ezt
Ok, almodd meg...
Majd meglátom, festésre kéne csak gyárit megakarom tartani
nem adod fel...

annyi, amit irtam.