Hááát... Elájultam a koksz-szagától... Nem az esetem amúgy se. Erre a muffra gondolsz, ugye?
Harmadik képen meg a körzetisünk... Kurva anyját neki, mindig így röhög, amikor átnyújtja a csekket.
Harmadik képen ott van előttem egy áldozat! Rettenet kevés volt a jó csaj, mondhatni, kábé egy vagy kettő. Azt meg utálom, ha kevés a levadászható nőstény.
Tegnap micsoda madmax motorozást kentem he... Estefelé, fél nyolcra jár, kéne indulni Dabasra, a gazdagnegyedbe. Elő a robogót, elfingja magát a világítás, ez van, ezt kell szeretni, rám várnak a nedves pillangók a buliban. Kilőttem az éjszakába, lapos a gumi, minden kanyart keresztbecsapok, csoki a gatyába. Minden második autó refizik, le mellékutcába, kerülgetem a Remondis kukákat, azsenemjó, hív haver, elfüstölte az erősítőt. Na, rekordmennyiségű hívás, egy DJ-től szerváltam cuccot, haver megy érte, én meg csinálom a supercrosst. Isten tudja, hol vakerálok a géppel, csak csúszok jobbra balra, gödrök, kátyúk, falevelek, szokásos driftshow, söröző alkoholista tinik bámészkodnak, és isznak egyet az egészségemre, aztán megint aszfaltot érzek az abroncsaim alatt. No beesek a kecóba, mint az anyós, lesmárolom haverom csaját, belesek a tükörbe, hát tetőtől talpig csupa sár vagyok, de a farmeromon egy minimális koszos folt nincs. Jee. beugrok a DJ-pult mögé, izzítom a zenét (meg a nőket), party a tetőfokára hág, és amikor benyomom a zsírúj számokat, majd' szétszednek. Megy az MSN, kérik a webcamerát, hát benyomtam azt is. Úgyhogy páran a gép előtt rázták a ráznivalót, néha bevinnyogtam a röhögéstől, mert az egyik csajhoz benyitott a nagymuterja, szegénykém süket, azthitte, kitört a forradalom. Eltolom a bulit, pár csaj rajtam pihente ki a fáradalmait, majd feltöltve hazazavartam őket. Hajnali háromkor rá a robira, felült egyik haver, és a Gyóni Beton egyik szakaszától kezdve végigrongyoltunk a régi ötösön. Lámpa zéró, a hold világít, kibaszott nagy pára, forgalom igen-igen gyér. Endurozással egybevegyített teremkrossz is volt még hazafelé menet, mert egyik autós rámvillogott, naná, hogy a körzetis. Végül kertek alatt hazacsapattam, bedobtama robogót, és megfogadtam, hoyg veszek egy negyvenforintos izzót, mert ha így folytatom, lesz ebből tízezres számla is. Aligha a motorkereskedés részére... No, ma meg este jövök haza, nem vettem izzót, meg aztán kékriadó is volt a Neoton konzerv...izé...koncert miatt, be voltam ám ipariba szarva. Pára miatt csúszik a gumi, szaros az úttest, néha megindult az elsőkerék rosszirányba. Szerintem most már télleg megveszem azt a tetves izzót. :)
Harmadik képen meg a körzetisünk... Kurva anyját neki, mindig így röhög, amikor átnyújtja a csekket.
Üdv ember!
Mindig csak a kurva alkohol...
ADJON VALAKI PÁÁÁÁLESZT
Megyünk a Svéd által szervezett szezonzáróra dec 18.-án?
Helyzet?