A mai nap egy kínszenvedés volt. Ugyebár ma volt két szabadedzésünk. A hideg az egy dolog. A ruhám alá nem fér be még egy felső de én azért felvettem és alig fértem el benne. Első felmenetelbe két darab 2:02.1 a végén. A gumi frankón alig melegedett meg. Hátulja csúszkált az eleje nem. Oncsikot azért lenyomtam mint a szél.
A második menetbe (17:30-kor kezdődött) olyan szinten bénáztam, hogy hihetetlen. 4 pályaelhagyásom volt. 2X a cél végén (semmi extra), 1 Mansell (brutálul átugrattam a műfüvet), 1X meg az Uszodában leszélesedtem de elég furán. Talán kicsit későn borítottam és ahogy sodródtam már éreztem, hogy sok lesz. A kanyar 2/3-ig kitartottam de amikor már csak 1m volt a műfű beleállítottam és satufék. 1 tized mp-ig láttam magam előtt, hogy belekoccolok a falba de aztán megálltam előtt fél méterrel.
Aztán még egyszer majdnem elszálltam a sikánban de azt is megúsztam. Nemtom mi volt biztos a hideg. Azért a 2:02 itt is összejött. Ha holnap is ezt csinálom nem lesz 00.
A végén láttam egy suzukit a gyors balos bukóterében elég rendesen megzúzva.
Eggyik a volt asszonypajti, másik meg helyi kislány. Lehet, hogy előbbi lesz belőle, mert a természet nem bánt vele mostohán... Ott kerek, ahol lennie kell, de ott aztán nagyon meg esze is van.
A másikért is bolondul az ember, és őt többet is látom egy kicsivel.
A volt asszony tényleg úgy néz ki, ahogy leírtad.