Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csajok még csak 17 évesek
A volt asszony tényleg úgy néz ki, ahogy leírtad.
A mai nap egy kínszenvedés volt. Ugyebár ma volt két szabadedzésünk. A hideg az egy dolog. A ruhám alá nem fér be még egy felső de én azért felvettem és alig fértem el benne. Első felmenetelbe két darab 2:02.1 a végén. A gumi frankón alig melegedett meg. Hátulja csúszkált az eleje nem. Oncsikot azért lenyomtam mint a szél.
A második menetbe (17:30-kor kezdődött) olyan szinten bénáztam, hogy hihetetlen. 4 pályaelhagyásom volt. 2X a cél végén (semmi extra), 1 Mansell (brutálul átugrattam a műfüvet), 1X meg az Uszodában leszélesedtem de elég furán. Talán kicsit későn borítottam és ahogy sodródtam már éreztem, hogy sok lesz. A kanyar 2/3-ig kitartottam de amikor már csak 1m volt a műfű beleállítottam és satufék. 1 tized mp-ig láttam magam előtt, hogy belekoccolok a falba de aztán megálltam előtt fél méterrel.
Aztán még egyszer majdnem elszálltam a sikánban de azt is megúsztam. Nemtom mi volt biztos a hideg. Azért a 2:02 itt is összejött. Ha holnap is ezt csinálom nem lesz 00.
A végén láttam egy suzukit a gyors balos bukóterében elég rendesen megzúzva.
Pedig a kedvenc álmom egy 20-as hosszúcombú szőke ikerpár.

Bár utána lehet mehetnék rokkantnyugdíjasnak.
Ááá, dehogy. Úgy nem játszok
Csak tiszta lapokkal!
Hüjjje.
Elszólod magad,telefonban marad aminek nem kéne stb.

Esetleg szólsz hogy lehetne össznépi párnacsata.
35 kilóméter választja el a két csajt
Szimultán lehet csak nehogy belebonyolódj.
Eggyik a volt asszonypajti, másik meg helyi kislány. Lehet, hogy előbbi lesz belőle, mert a természet nem bánt vele mostohán... Ott kerek, ahol lennie kell, de ott aztán nagyon meg esze is van.
A másikért is bolondul az ember, és őt többet is látom egy kicsivel.

Na majd kiforrja magát a dolog
Nyomdokaidon haladok
Rögtön kettő? A fene a pofád
Mesélj.
Kettő nemes nagyvad
Remélem nő van a dologban.
Na ettől most 3 hétig piszológushoz járok akkora trauma ért.
De lehet egész életemre nyomot hagy bennem.
Akkor könnyen megemésztheted, hoyg nem tudok kimenni a HungaroRingre.

Nyugodt és relaxált vagyok.
Meló kiéget mindent belőlem.
Azt hozom rád mingyá...
Frászt.
Nemtudok
Ne magyarázz.Húzzá a ringre.
A vak DJ is ezt mondta....
Na mi van emberek nem látom a kezeket holnapi programra!
ez csak természetes