Figyelj Mefiszto.
Én úgy látom a dolgokat, hogy ez a fórum a tisztességes embereket normálisan kezeli, függetlenül a hovatartozásáról. Azért, mert erdélyi magyar vagy, vagy pedig román egyáltalán nem ad okot arra, hogy most akkor levelekkel bombázzuk az admint, hogy van itt egy srác, aki... Hidd el, ezen az oldalon több olyan ember van, aki nem Magyarországon él.
Ne haragudj meg rám amiatt, amit írni fogok, tényleg a jószándék vezérel: Mi valójában az igazán közveszélyes pilótákat ítéljük el, akiknél lakott területen 200, szabadban 300. A magadfajta pilóta itt a régióban, 9 dabasi embert ölt meg egyszerre a vezetési stílusával! 9 EMBERT! 9 ÁRTATLAN EMBERT! És ez pedig úgy történt, hogy 200+ km/h-nál még befér neki az előzés, és a kielőzött sor élén bevágott a kisbusz elé, hogy a szembejövő kamion elférjen. Na, a kisbusz pilótája megijedt a zajtól, tempótól, be az árokba, onnan ki az útra (már hempergett a kocsi), egyenesen a szembejövő kamionokba bele. Senki sem élte túl. A motoros meg elhúzott, és nagyon valószínű, hogy nem tud a gyilkos tettéről.
Gondolkodj el...
Amint láthatod,és talán a képből is kivehető valamennyire, a felső polc különböző motortisztító és ápoló cuccal van tele! Az csak a tisztogatásos része! Majd jobbról a telt ajtó résznél tárolom az 5 bukót,meg tanktáska,katalógusok,meg egyéb felszerelések! Az alsó részben a csizmák vannak,szóval ezzel meg is telt a szekrény! Szó nincs itt nagymama étkészleteiről!
Nagyon elment az egész másba mint az eredeti kérdés.
Lehet ütni.De pont ugyanazt mondom mint tutis ha neten kérdezi mi a jó akkor nem ült még motoron így bárki bármit mond a GSXR LEGELSŐ motornak nem jó választás.
Én inkább egy CB500-ast tudnám ajánlani
Doki. Mondom NEM villogok kameraval sem anelkul.En csak megyek es kesz. Nem valamihejesen irok magyarul (ujsagbol tanultam meg a magyar irast) nem magyarorszagban lakom.( nem mondom meg h pontosan hol, nem akarom h raszizmus mijat IGNORALjanak a sportmotot meg a kepes moto rol) csak anyi h Vam kozelben lakom, es sokat vagyok nyaron magyarba (az auto pajan)
ddt500..... De el gondolkodom rajta.!. mineden tanacsot meg fogadok. A mecseki rem meg 1 luzer volt. Aki csak vilogot a kameraval. en 14 eves korom ota motorozom es most 23 vagyok de azert most is van AMIT meg megtanulok
Szeva Speed!
Semmi extra...elég sokat vagyok otthon a családdal és pároméknál és otthon nincs net, így nem tudok sokat írni ide...
Már csak november 30-ig vagyok pesten... de az Ecseg 2 buli simán menni fog jövő nyáron... újra összejön a banda, mert most nem sikerült idén összehozni..
Veled mi a szitu? Látom felvagy szerelkezve gummával..
Tudod mi az érdekes? Hogy a mecseki rém is valami hasonlót mondott mielőtt megölte a másik motorost. Azt mondta ha felrakja a kamerát a motorjára egyből úgy érzi, hogy produkálnia kell magát. Más ember lett tőle. Gondolkozz el ezen. (Úgy sem fogsz).
Én is tudom milyen érzés ez motoron... meg azt is, amikor a bokrok meg árok alja lassít repülés közben az egyéb más dolgokkal...
Na ezek után tudom már én is mérsékelni azt a kifordulós érzést a motoron ülve...
Ne aggódj a mecseki rém már régen el van felejtve. De majd jövőre lesz megint min sápítozni amikor 4-5 halottunk lesz egy hétvégén. Persze mindenki hibás lesz csak mi nem. De én már nem is erőlködöm. Teljesen felesleges. Amíg valaki arra vág fel, hogy az egész falu utálja...
Még én is hajtom a VAS-at, pedig már néha azért cidri van...
Ma reggel ebben a 3 fokban azért nem volt kellemes bejönni melóba, de azért még ilyen 10-14 fokban lehet jól felöltözve motorozni...
De lassan azért muszáj lesz lerakni a fekete szörnyeteget...
46the_doctor vetem a lapot. sokan montak mar eszt.De nem took mit csinalni mikor az utcan jarok vagy a boltba megyek tejesen atlagos emberke vagyok.De mikor motora ulok ki fordulok magambol mintha 1 masik ember ulne rajta mintha nem is en lenek .Gondolom, valaki tugya h mijen erzes. Masok szerint meg Kozveszejes elmebetegvagyok.(mikor motoron ulok)
Hát apám gratula!
Ne adja isten, hogy a faludban legyen még 1 ilyen gondolkozású egyén... aki szintén ezen az elven gondolkozik és majd nem halljátok egymás fergeteges motorhangjától egymást és 120-120-al jól összecsókolóztok!
AKKOR IS ILYEN VAGÁNYUL NYOMOD MAJD FALUBA?
Tudod vannak ezek a batár nagy kamionok és pótkocsis monstrumok...na ezeknek csak egy lökés lesz, ha te 120-al belerongyolsz, mert történetesen ezek nem ismernek téged a faludban!
Vagy az országban minden arra felétek járó ismer, hogy miként közlekedsz ott?
Kicsit gondold át szerintem...mert lehet egyszer egy ártatlan fog rosszul járni a gondolkodásod miatt.
"jah. Nekem az az elonyom h mar ismernek a faluba, es a motor retenetes hangjat mar tob szaz meterol haljak.Es tugyak h job ha fere alnak vagy le menek az utrol.Mert EN nem lasitok vagy meg alok."
Vagy Isten ments, hogy megtanuljak helyesen írni. A sitten úgy sem lesz rá szükségem.
jah. Nekem az az elonyom h mar ismernek a faluba, es a motor retenetes hangjat mar tob szaz meterol haljak. Es tugyak h job ha fere alnak vagy le menek az utrol.Mert EN nem lasitok vagy meg alok.
Ommmmm....szúúúúúúússszzzzzzáááááá.És máris földöntúli bódottság vesz rajtad erőt.
Jogsi hogy áll?