Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ésszel motorozáshoz nem sportmotort vesz az ember.
Atika kár,hogy nem voltál tegnap, rövid volt a kör, de akkor jól verettük neki! Majdnem lenyomott 3 túrázó a lámpánál de odatekertünk neki és hamar apró ponttá váltak a tükörben

Dobb a fotót Kriket mester
Bár mondjuk csak 16 éves vagy
Akkor még forr a véred nagyon fiam!

Jogsi?
Jó lesz az!

Alapokat tudod, aszfalt minőségére nagyon oda kell figyelni mert könnyen elforoghat a hátulja egy erősebb gyorsításnál és ami kell fokozatosan tanulni vele nagyon barátságos a gép nem fog ledobni csak ha kiprovokálod belőle!
Simán megveheted csak az a lényeg,hogy ne forrjon a véred és bírj bánni a jobb csuklóddal

Ne úgy mint én, nekem ez a 2. gixxer és még mindig csak a nyélgáz megy
Én egy 150-es Keeway Speed-ről ültem át a GSX-R -re. 1 és negyed évvel ezelőtt. Még itt vagyok. Ha ésszel közlekedsz, nem próbálod meg a motor határait feszegetni, akkor biztos nem lesz gond. Majd mindjárt jön valaki, aztán úgyis megszakérti a dolgot.
Köszi

Jóreggelt a népnek!
GixxerPeti! Holnap fél kilencre kell a pályára érni a regisztráció végett, az első meccset kilenckor kezdjük el!
Jelenlegi biztos indulók: Pocok, Főnök, Szomszéd (mégis jön), Bomb Iván, Jenőbá', és én. A bizonytalan talaj az a Szabolcs.
Kezdőcsapat: Pocok - Főnök, Szomszéd, Jenőbá - GixxerPeti, Kölyök. Többiek csere.
Eladó LG KP500 vodás, 10 hónapos, garis, dobozában, tartozékaival. Újszerű állapot, karcmentes, fóliás kijelző.
Ár: 14.000.-Ft

Bontatlan t-mobile domino sim kártya eladó. 12x10 perc lebeszélhetőséggel.
Ár: 2.000.-Ft
aha köszi a választ.am nem akarok nyalni de nagyon szép a gixered
Az, hogy átülsz motorról nagyobb motorra, az csak félig mindegy. lehet Gixxert észzel vezetni, max 110-zel, lehet egy TZR-t szénné forgatni, ész nélkül. Fejben dőlnek el a balesetek.
És azért csak félig mindegy, mert a nem mindegy része az az, hogy kategóriánként lépegetsz feljebb, megtanulod a rizikós helyzeteket például a 125-ös gépeknél, satöbbi, sorolhatnám. Mondom ezt én annak ellenére, hogy ötvenes robogóról ültem át a gyorsaságira. Kipróbáltam haverom NSR125-ös Hondáját, meglepődtem, hogy mennyire kezes bárány a gép. Persze arra értem ezt, hogy milyen gyönyörűen veszi a kanyarokat, lapon fordulva.
Most sokan köveznének, hogy miért vettem Gixxert. A válaszom annyi, hogy megdolgoztam ezért, és hosszútávon így jártam a legjobban.
Én Yamaha BW's robogóról ültem át a GSX-R600-ra.
amúgy szerintetek egy mz etz 250 után nagy váltás egy gsxr 600 k4? ha ésszel motorozunk?
oké köszi
Hát azt csak eltudod dönteni azt, hogy láttad-e, vagy sem...

Másrészt igen, kiszokták az "exup-szelepet" kötni. Általában pályamacskák kötik ki, hiszen nekik nincsen szükségük az alacsony fordulaton való, erőből gyorsításra. Ergo állandóan a magas fordulatszám közelében mozognak. Cserében az exup kiszedésével - ha jól tudom, és nem tévedek - elérik a felső tartományban azt az egy-két plusz lóerőt.
Az utca motorosának tökéletes az exup szelep, hiszen városban araszolgatásnál jól jön az alacsony fordulatszámnál az erő. Persze nem hűdebitangnagy drag gyorsulásra kell gondolni, hanem egy tekintélyes megindulásra.
Az exup-szelep bezár, amikor elcsukod a gázt, és alacsony fordulatszámnál forog a blokk. Összegyűjt valamennyi gázt, és amikor újból ráakasztod a gázt, akkor kinyit a szelep, és a benntartott, valamint a "friss" kipufogógáz picsánrúgja a motorod.
Kábé ennyi. Ha nem így van, majd kijavítanak!
aha köszi. de az lehetséges h láttam már olyat h vki kiszereli?
Áááááá, bazdmeg!... Felelőtlen állatok...

http://youtu.be/0r3n8RA2Lu4
darabja 1000ft tehát a 2 darab 2000ft
üdv mennyit kérsz a srad matricákért?
20 000 Ft
Bizony!
Csak igy tovább!

Gratula
Szerelmes a házigazdánk, a fene a popfáját.

De jó is az .................
Szia Tökös!

Krikivel megyünk kora délután fel a "birtokodra", Pilisszentlászló , ha érzed csatlakozz!
Dobikő természetesen belefér.

Atyám ön elvileg Szegeden lesz azért nem szóltam.
van srad hoz matricám ha valakit érdekel
Ez bizony tényleg egy csoda... Yamaháék találták ki, és elnevezték okosan "Exhaust Ultimate Power Valve" -nek, amit mindenki röviden csak "exup szelepnek" hív.
Amíg nem megy a napi hőmérséklet 10-12 fok alá tavaly még decemberig motoroztam igaz nov. 11-n lett meg a moci
Eljöttök erre és mehetünk kanyarogni vagy Pesten valahol találkozunk és go pl. Visegrád XD
Telon általában elérsz