hát sajnos én nem tudtam mit csinálni:S de annak örülök hogy össze tudam kukázni letört kormány csutkával mert ha elesek akkor bnőmnek kanyi mert ő farmerba volt.
Egy van már neki is! De mint kiderült neki is túl szolid lett!
Ezért miután kifaggattam és már tudom, hogy neki milyen igényei vannak így azoknak próbálok megfelelőt készíteni!
hát de legalább megusztad. :) szerdán volt a baleset, csütörtök reggel kimankóztunk asszonnal a garázsba, ő leült a kis sámlira én meg szétszedtem a motort:) szoval már csak kellenek az uj cuccok, rádobálom és áloha
hát mivel nem estünk el így "csak" össze kelett varni a bokám, mert a kocsi oldala szétvágta. a jó kis vertigommal együtt :S barátnőmnek meg eltört két lábujja. jah és mind a kettőnknek zuzodott az egész lábszára
Hát igen tudom, hogy dögös lenne! Ötletem az van sok csak a képméretek és a logók szívatnak! Azt reméltem ti kicsit jártasabbak vagytok logó, "rajzocska" - terén!
Nagyon szépen köszönöm! Körbenézek rajta!
Mellékelek pár képet az elképzeléseimről! A póló hátuljára én valami ilyesmit gondoltam mint a rajz! de még elég bizonytalan vagyok ezért várnék néhány mintát,logót vagy ilyesmiket
Sziasztok! Mint észrevettétek új vagyok itt közöttetek! Bevallom a segítségetekre szorulok! Páromnak ajándékba egy pólót készíttetnék és sajnos a Gsx r -es logókkal és motoros grafikákkal hadilábon állok, így a segítségeteket kérem, hátha ti tudjátok hol lehet találni ilyen logókat! Régebben láttam rajzolt figurákat, grafikákat. Ha jól emlékszem Potzner Ferinek is csináltak ilyen grafikát. De sajnos mos még csak hasonlót sem találtam!
péntek hajnalba voltam Pécsen :) aludtam 1 órácskát a Tesco parkolóban
Mivel fékeztem 600-al és húzódtam, amerre helyet láttam/forgalom elől elzárt ter./...
Ezért miután kifaggattam és már tudom, hogy neki milyen igényei vannak így azoknak próbálok megfelelőt készíteni!
A lényeg, h szerencsésen megúsztátok és már jobban vagytok
A 7végén én elém csupán ck 2 autó kanyarodott ki
de azért nekem van egy hasonlo :) csak szolidabb de gsx r :)
sérülés neked?
Mellékelek pár képet az elképzeléseimről! A póló hátuljára én valami ilyesmit gondoltam mint a rajz! de még elég bizonytalan vagyok ezért várnék néhány mintát,logót vagy ilyesmiket
http://motorospolok.polomania....
de ha baja felé laknál tudnák jot jo áron nagyon .....